1. До уваги користувачів. Для подачі об"яв до розділу "Продам" у Вас повинно бути не менше 50 змістовних повідомлень або не менше року реєстрація на форумі.
    Приховати оголошення
  2. Сайт потребує рекламодавців. Звертайтесь до адміністраторів.

Купівля б/у Кадді. Куди дивитись?

Тема у розділі 'Новичкам', створена користувачем Vipop, 29 бер 2014.

1. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    Lexual, 2005 год и пробег до 100тысяч? может до 500тысяч или 100000млн км ?! в 99% - пробеги скрученые, некоторые - по 2-3 раза!

А те примеры - ну не верю! Машина за 2 года может пройти до 100тысяч..а тут машинам 5-8 лет и 100тысяч... если машина покупалась и эксплуатировалась в Украине - то тогда еще возможно и то с натяжкой!

2. андрей львов

андрей львов Спеціаліст

Дописи:
    3,852
    Область:
    Львівська
    Місто:
    Львів
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Білий
    Примеры что Вы привели-первые варианты похожи-переведи завдаток и телефон выключен.Тут есть на сайте продается Кадди по адекватной цене от форумчанина-советую посмотреть и подумать./viewtopic.php?f=10&t=504 На мой взгляд адекватная цена и с заводскими стеклами и салоном-часть из того что Вы показали переделана ужасно.

3. miki_ua

miki_ua Назавжди з нами

Дописи:
    6,252
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Хмельницький
    Модель:
    VW CADDY ECOFUEL
    Двигун:
    2.0 Ecofuel (BSX)
    Потужність, л.с.:
    109
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    CandyWeiss
    За такую цену машину до 100 тыс. км?
    Рекомендую ознакомиться с ценами на Мобайл.ДЕ и приплюсовать растаможку. Попустит....
    Правильно сказали 2005 год до 100 000 - фантастика.
    Внесу конструктива: хотите первую машину подешевле - ищите 1,6 бензин с масложёром. Купите дёшево. Кольца смение, поставите газ - и будете кататься на свои деньги. Машина будет минимально убита в такие деньги.
    Всё остальное - "почтовики", прочая дребедень имеют пробеги = КОСМОС (скрученные или нет - это уже вопрос удачи).

[upd=1406789718][/upd]
    1 - грузовик с меняной мордой = 80% биток. Тупой бердичевской однодневной переделки с турецкими диванами. В каком состоянии 1,9 мотор за такие деньги - боюсь даже предположить.
    2 - "жОлтый" :lol: Ну, капот в плёнку затянут - ещё куда не шло. НО ПОЧЕМУ СТОЙКИ??? "трансформеры" заднего ряда - по ходу средняя секция ВСЕГДА выше основной подушки. 4 мест машина без левой сдвижки - ну нафик.
    3 - Весь салон от Рено - спорный вариант. Стеклоподъёмники наверняка не-по-родному стоят - иначе на замену карт дверных не пожидились бы. А так - бердос бердосом. Ролики может и поменяны - но про состояние насос-форсунок и головы - ни слова! Раз уж человек так разбирается в тех.части - почему не кичится этим?
    4 - ну это вобще - плюшевый медвежёнок! О вкусах не спорят - точка. Как так - тулить все сидухи от Шарана, зная что назад они не влезут с пластиком. А без пластика - торчащие наружу салазки и пружины..... Ещё и грузовые пороги оставили - вобще ахтунг! И при таком жлобстве - "брусы" вдоль порогов???? Ну, машина-попугай. Почему - может там пороги из шпаклёвки, может что ещё - не всякий осмотр покажет.
    Вот и выбирайте....

4. Lexual

Lexual Гість клубу

Дописи:
    2
    Модель:
    VW CADDY
    Ребята, спасибо за ваши комментарии! Обязательно учту все пожелания и советы.
    Поясню ситуацию по бюджету - я ограничен суммой в 8500. По этому и рассматриваю бюджетные варианты. В принципе я уже понял что за эти деньги с салоном я точно не найду нормальный вариант без своих "нюансов". Но мне также подойдет вариант и без салона, его я в перспективе могу сделать, так как сам захочу, в большинстве объяв мне он не нравятся. Задний диван на первое время можно и самому прикрутить.
    Реально ли найти такую машину в хорошем состоянии и при моем бюджете?

5. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    Lexual, вот - приближенное: /viewtopic.php?f=10&t=578

[upd=1406800549][/upd]
    Lexual, покупайте лучше грузовика - опассажирить - уже легче, чем исправлять косяки, причем бывает - очень критичные!

6. miki_ua

miki_ua Назавжди з нами

Дописи:
    6,252
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Хмельницький
    Модель:
    VW CADDY ECOFUEL
    Двигун:
    2.0 Ecofuel (BSX)
    Потужність, л.с.:
    109
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    CandyWeiss
    Lexual, Кстати ДА - сидухи уже турановские, движок нормальный, Приличный фарш по электропакету!!!! Доставить круиз без проблем. ПОдогревы.... ПО сравнению с Вашим бюджетом конечное переплата - но оно того стоит.

7. Borisrider

Borisrider Гість клубу

Дописи:
    5
    Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    1995
    Колір:
    Зеленый
    Спасибо. Нашел полезную информацию на что тбращать внимание при выборе каддика. :)

8. bvi

bvi Досвідчений

Дописи:
    846
    Область:
    Львівська
    Місто:
    Львів
    Модель:
    VW CADDY
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2007
    Колір:
    Gray White
    Усім доброго вечора... Я щойно зареєструвався на форумі... Наразі не вказую інфо про свій автомобіль, бо ще його не купив... Знайшов варіант у знайомого який займається перегоном автомобілів з Німеччини та Голандії вже 5 років... Він запропонував мені автомобіль, який він спочатку надумав залишити своєму батькові, але вирішив одружитись і тому продає, бо потріьні гроші на весілля... Отже автомобіль білого кольору, ззовні та в салоні дуже в хорошому стані, рік випуску 2008, але він мені сказав що зміг на митниці його зареєструвати як 2007, щоб дешевше вийшло розмитнення(чи можливо таке???)... Двигун 2.0 SDI, базова комплектація, пригнаний як грузовий, всі вікна він вже врізав, є задні сидіння від Renault Scenic, залишилось обшити салон, зварити раму під сидіння та поставити звукоізоляцію... Немає передніх стіклопідйомників, кондиціонера та центрального замка. Пробіг 212 000 км. Колеса всесезонка нові... Хотів 8500$. Поторгувався з ним за 8000$, але доробляти салон буду сам... Роботи по салону я оцінив в: 1. рама під крісла - 250грн, 2. звукоізоляція - 150грн(ставити буду сам), 3. обшивка салону - 2000 грн. Ну і + центральний замок - 400грн, сигналка - до 1000грн, стіклопідйомники - 50$ пізніше... Ми з ним їдемо в цей вівторок на СТО, причому СТО він сказав, щоб я вибирав сам... Я думаю, якщо все ок буде на діагностиці, то одразу в той же день переоформляти на себе... Підкажіть, будь-ласка, я все правильно роблю??? Ціна за такий агрегат нормальна, я правильно підрахував додаткові витрати??? І може хтось з форуму є зі Львова, порадьте СТО на такий випадок... Щиро дякую, сподіваюсь скоро стану власником Caddy і повноправним учасником форуму!!! ;) ;) ;)

9. Прораб

Прораб Команда Клубу Команда форуму

Дописи:
    3,253
    Область:
    Дніпропетровська
    Місто:
    Дніпро
    Модель:
    VW CADDY KOMBI
    Двигун:
    1.9 TDI (BJB)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Flanel Gray
    Почитайте тему одного гонщика http://vwbus-club.org.ua/forum/viewtopic.php?f=4&t=17222 там все хорошо расписано по всем затратам на пригон и поймете сколько она стоила там, а потом пройдитесь по автопродажам Германии и Голландии и посмотрите какие машины продают за ту сумму.

10. vitam

vitam Старожил

Дописи:
    1,372
    Область:
    Чернігівська
    Місто:
    Чернігів
    Модель:
    VW T5GP
    Двигун:
    2.0 TDI (CLCA)
    Потужність, л.с.:
    140
    КПП:
    6МКПП
    Рік випуску:
    2013
    Колір:
    белый
    bvi то, что знают про Кадди на этом ресурсе, не знают даже гонщики, рекомендую прислушаться. Кадди отличный и надёжный авто, гораздо надёжнее иных Вагов, но если его взять в плохом состоянии - накажет так, что ты его возненавидишь, поэтому крепко подумай, это первое. Второе в Кадди-клубе есть понятие "клубное авто" это значит, что владельца машины знают сто лет, машину его тоже знают и это своего рода гарантии, соврать что-то про Кадди на этом ресурсе сложно или скорее невозможно, так как владельцы этой машины люди в основеном коммерческого склада и враньё чуют за версту, в общем фантазёры тут не приживаются; так что если тебе рекомендуют клубную машину, это значит что ей уже давно перемыли косточки и проверили, сюрпризов не будет.

11. ACERBUS

ACERBUS Старожил

Дописи:
    2,840
    Область:
    Область:
    Місто:
    Місто:
    Модель:
    VW CADDY BiTurbo
    Потужність, л.с.:
    900
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2257
    для начала вопрос, что на этой машине вы будете делать ? бизнес - тягать что то или она будет универсальной машинкой для семьи ?
    а почему собственно СДИ ? Вы - заядлый дизелист, или просто хочется экономить ?
    правильно сказал Мики-юа, купите 1,6 бензин, поставьте пропан и будет вам счастье.
    За 8 тысяч можно найти хорошую бензинку, лучше сразу ищите с ЦЗ, электроподъемниками стекол.
    НА счет машины Андрея, это не аргумент, таких случаев - единицы на тысячу. Все остальные трижды отработали бабки в которые в них вложили.
    как ? если в техпаспороте указан год выпуска авто ? видимо авто 2007 года, а вам он врет, что оно 2008-го (правда, не понимаю, зачем .. )
    Вы же берете машину себе, и, походу, надолго ... зачем брать авто, чтоб была убогая недоделка ? там металл, там дырка, там скотчем заклеено ... возьмите лучше седан, или обалденную машину на польской регистрации, вы ведь со Львова, для вас это не проблема. Еще о Супер переобладнние - Вы со временем поймете, я когда искал кадди, то был в восторге от Бердичева, как они за сутки пассажира делают, потом, понял, Бердичев - диагноз ...
    Учитывая то, что продавец дал вам право выбора ЛЮБОГО СТО для диагностики, видимо она подмарафечена для продажи, и так оно и будет.

Лучше ничего не взять, или поискать дольше (месяц, два, три) , чем взять первое попавшееся "аби шо", а потом ибаться с ним и тратить кучу бабла на ремонты.

12. vitam

vitam Старожил

Дописи:
    1,372
    Область:
    Чернігівська
    Місто:
    Чернігів
    Модель:
    VW T5GP
    Двигун:
    2.0 TDI (CLCA)
    Потужність, л.с.:
    140
    КПП:
    6МКПП
    Рік випуску:
    2013
    Колір:
    белый

Как показывает практика - денется ещё и как. Исключительно по Вашему варианту цена завышена , вы берёте откровенно пустую машину с сомнительной историей, и Вам понадобятся деньги на доводку,(или на ремонт ) а не на рассрочку, по поводу "она говорит отуц оставить" вообще без комментариев, выйдете на рынок там таких историй не переслушать. Но я смотрю всё из той оперы "пацаны я сам знаю что вы правы, но я очень хочу машину", если Вы решили , то никто не остановит.

13. vitam

vitam Старожил

Дописи:
    1,372
    Область:
    Чернігівська
    Місто:
    Чернігів
    Модель:
    VW T5GP
    Двигун:
    2.0 TDI (CLCA)
    Потужність, л.с.:
    140
    КПП:
    6МКПП
    Рік випуску:
    2013
    Колір:
    белый
    bvi сервисная книжка покупается в Польше или германии за небольшие деньги и переписывается как надо, мы её вообще не берём в рассчёт, аргументом может быть только ВАговская история обслуживания, её подделать невозможно. Разбитые посадочные места форсунок не покажет ни одна компьютерная диагностика, даже на позней стадии, потом неожиданно бац ... стоимость ремонта неприятно удивит. Судя по пробегу , его скрутили под рынок и там наверняка под 300000 в лучшем случае, а это уже весь безпроблемный пробег этого мотора, после него нужно выложить солидную сумму на ремонт и тогда он ещё долго сможет радовать, вот только сумма Вам по карману-ли, таковы реалии.

14. ACERBUS

ACERBUS Старожил

Дописи:
    2,840
    Область:
    Область:
    Місто:
    Місто:
    Модель:
    VW CADDY BiTurbo
    Потужність, л.с.:
    900
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2257
    bvi особисто я зацікавлений, щоб ви купили ХОРОШЕ сімейне авто(як і більшість одноклубників), але я є прихильником бензинових авто, тому всі мої доводи будуть побудовані на цій прихильності.
    Дивіться, я придбав у липні минулого року кадді 1,4 бензин 2008 року, з першою реєстрацією в ДАІ у лютому 2010 року із пробігом приблизно 150 тис.км. (тобто, моя бензинова машина за 3,5 роки прбігла 150 тис, а ваша за 8-9 років 200 тис., не дивно ? )
    із понтів - кондюк, ні ЦЗ, ні ЕСП, ні електросклопідіймачів. ціна 7800 $
    поставив пропан, по грошам - 6500 грн.
    повна заправка - 55 літрів або 470 гривень. цих 55 літрів газу вам вистачить на 500-550 км. пробігу по місту чи 700 по трасі.
    Собівартість пробігу по місту - 11 л. пропана по 8,55 що дорівнює 94 грн. на сотню і 0.94 грн. за км. (для порівняння 6,5 л. дизеля по 16,69 = 108,5 грн. на 100 км або 1,085 грн. за км. )
    бензин в рази дешевий в ремонті, правда тяги як у 2,0 сді чи 1,9 ТДІ немає, але авто їде достойно.

ви за 8 тис хочете купити авто 2006 року, з прбігом більше 200 тис., дизель ... догадуєтесь в якому воно стані ? і чому така ціна ?
    на рахунок переобладнання, я тоже думав, що візьму і "потрохи" зроблю, але життя вносить корективи. (напевно наявність ще одного авто - седану трохи розслаблює, є і вантажне авто і пасажир ... )
    або беріть зразу пасажира, або відкладіть 1500 баксів на переобладнання, як показує практика переобладнання "потрошки " затягується на роки.
    тим більше у вас мала дитинка, на неї гроші постійно потрібно і пасажирське авто також ..

робіть висновки.

П.С. не спішіть із придбанням, всі розуміють що вам авто потрібно вже, але не забувайте "спешка нужна при ловле блох".
    інакше і найвірогідніше, авто перетвориться в грошовий пилосос, і ви будете заручником автомобіля.

15. Дімка

Дімка Старожил

Дописи:
    1,113
    Область:
    Львівська
    Місто:
    Місто:
    Модель:
    Caddy
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    Сірий
    Дозволю собі з Вами не погодитись.Згідно заволських даних

16. Дімка

Дімка Старожил

Дописи:
    1,113
    Область:
    Львівська
    Місто:
    Місто:
    Модель:
    Caddy
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    Сірий
    Що Ви маєте на увазі надійніший? Якщо при купівлі нового то 1.9 дорожче коштував ніж 2.0
    Якщо при обгоні на 1.9 нажав і обігнав,а на 2.0 чиркаєш тай чиркаєш

17. Костя

Костя Команда Клубу Команда форуму

Дописи:
    4,763
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бориспіль
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    6МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Чорна Блискавка
    Шановний, в такому разі наполегливо рекомендую ще раз перечитати пост № 1 цієї теми, особливо "алгоритм перевірки авто..."

18. vitam

vitam Старожил

Дописи:
    1,372
    Область:
    Чернігівська
    Місто:
    Чернігів
    Модель:
    VW T5GP
    Двигун:
    2.0 TDI (CLCA)
    Потужність, л.с.:
    140
    КПП:
    6МКПП
    Рік випуску:
    2013
    Колір:
    белый
    Купишь или не купишь, а членом клуба быть обязан, стока дядек с бородами тебе советы давали ... чего-то я не помню что б кому так много внимания уделяли. Не последнее дело ещё помнить о последующей продаже своей хоть и первой машинки, через пару тройку годков на базар полюбому погонишь, а у тебя нет электропакета, мотор не понтовый (хотя для работы он самое то, но вот именно тяговая черепаха, чудес не жди) это всё увеличит потери в пропорции. Если есть професия в руках, то две три тысячи долларов в кредит взять не страшное дело, главное помнить , что в Кадди лучше инвестировать до покупки и гораздо сложнее после.

Mozart та yur.nik подобається це.
  19. Vipop

Vipop Команда Клубу Команда форуму

Дописи:
    6,326
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бровари
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Колір:
    Червоний Дракон
    bvi, ваша (можливо) машина обслуговувалась на оф. сервісі останній раз 29.01.2009. пробіг тоді був 49 тис.км.
    Більше офіціалів вона не бачила...

20. vovachkalviv

vovachkalviv Досвідчений

Дописи:
    812
    Область:
    Немає в списку
    Місто:
    За межами України
    Модель:
    VW Caddy White
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Білий
    Та ну і чорт з ним, з тим пробігом, всерівно більшу роль стан має, є ж автомобілі, які і при 250 мають кращий технічний стан ніж при 190. Стосовно гофри - тут питання філософське, якщо двері мінялись - дивитись на номерацію скла. Але банально може людина неспокійна попалась, яка не витримала процесу заміни лампочки, сам завжди мучусь зі зйомкою тої пласмаски клятої

Поділитися цією сторінкою