1. До уваги користувачів. Для подачі об"яв до розділу "Продам" у Вас повинно бути не менше 50 змістовних повідомлень або не менше року реєстрація на форумі.
    Приховати оголошення
  2. Сайт потребує рекламодавців. Звертайтесь до адміністраторів.

[FAQ] Лампы переднего освещения

Тема у розділі 'Электрооборудование', створена користувачем no name, 22 кві 2014.

1. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    MAY, то, что сам менял одноклубника - одному Philips на Osram, второму - наоборот - все довольны! Менять - парой!

2. vitluts

vitluts Досвідчений

Дописи:
    969
    Область:
    Івано-Франківська
    Місто:
    Місто:
    Модель:
    Caddy
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    Білий
    Прикупив дуже схожі,
    ліпив ще нагрузку, бо світили 5 сек. і гасли, реально світло віддає синім кольором, як на фото з драйву, d загальному я задоволений, світло стало сильніше від звичайної лампи, але получилась трохи герлянда при включеному основному освітленні.
    В ближнє, вставив недавно придбані в Жені, Osram NBU.

Трохи фото.

І ще фото в день

3. Noble

Noble Спеціаліст

Дописи:
    4,475
    Область:
    Область:
    Місто:
    Місто:
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.6 TDI (CAYD)
    Потужність, л.с.:
    102
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2012
    Колір:
    Белый
    MAY, Год назад купил Neo lux по лицензии Osram. 35грн лампочка. Работает отлично уже год.

4. MAY

MAY Досвідчений

Дописи:
    980
    Область:
    Полтавська
    Місто:
    Полтава
    Модель:
    CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BJB)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2005
    Колір:
    Reflexsilber
    Многие, наверное, знают, как делать правильно, но я сегодня столкнулся с проблемой и хочу Вам рассказать, чтоб не повторяли моих ошибок при замене ламп ближнего света (вернее правильного размещения плафона). Я неправильно установил этот самый плафон, а сегодня при замене ламп его невозможно было вытащить. Почитав форумы, понял, что надо попробовать ослабить контакты (3 болтика торкс Т20). Немного помучившись у меня получилось извлечь этот плафон, который стоял вверх тормашками. Будьте внимательны. :hi: Немного фото:

5. WVDima

WVDima Учасник

Дописи:
    109
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW CADDY
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    черный
    ближний свет еще лампы не смотрел какие стоят, а вот папик подогнал Н1 100вт ну я и поставил пользуюсь уже больше года ночью свет на дальном супер, попросил что бы заказал Н7 100вт жду когда привезут.
    Вот только не помню производителя но знаю что из Голандии привезли.

6. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    WVDima, новые фары стоят дороже, но готовтесь.

Костя подобається це.
  7. Marek

Marek Учасник

Дописи:
    120
    Область:
    Львівська
    Місто:
    Львів
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2007
    Колір:
    Сірий метал
    Прикупив, за порадою друзів, OSRAM, night breaker, unlimited, +110% - 350 грн/пара. :good:

8. Ezdok

Ezdok Новенький

Дописи:
    30
    Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2010
    Колір:
    Белый
    Поставив такі на Поло Н4,від штатних світло набагато краще!

9. vitluts

vitluts Досвідчений

Дописи:
    969
    Область:
    Івано-Франківська
    Місто:
    Місто:
    Модель:
    Caddy
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    Білий
    Яка ціна проводки для туманок і які нюанси підключення ?

10. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    vitluts, ціна відносна , нюанси великі.

11. bvi

bvi Досвідчений

Дописи:
    846
    Область:
    Львівська
    Місто:
    Львів
    Модель:
    VW CADDY
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2007
    Колір:
    Gray White
    Всем добрый вечер, хотелось бы услышать мнение гуру по каддиводству по поводу главного и дополнительного света. Недавно установил в фары 100 Ватные галогены вместо стоковских 55 Ватных, ПТФ у меня нету. Несколько дней назад ехал с семьей по трассе за городом, был мокрый асвальт, скорость 90 км/час и после разъезда со встречкой, пока глаза адаптировались к моему слабенькому ближнему свету, чуть не слетел с дороги :evil: . Посоветуйте что делать, на качественый линзо-ксенон денег пока нету. Ставить нелинзованный, не очень хочется встречных слепить и говорят, что когда дождь или снег, видимости 0. Думал ПТФ прикупить что б по краям дорогу освещали, и тут опять вопрос, помогут ли, и какие брать, с линзами или без??? Может просто галогенци качественные поискать??? Жду советов братья!!!

12. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    bvi, сначала поставить нормальные лампы ( это относительно), ксенон: линзы + ксенон - от 1500грн за комплект.

13. vovachkalviv

vovachkalviv Досвідчений

Дописи:
    812
    Область:
    Немає в списку
    Місто:
    За межами України
    Модель:
    VW Caddy White
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Білий
    VWDRIVER, шо по якості за такі гроші? Може підкажеш де хороші лампи D2s взяти недорого можна, бо ціна 1300 грн за штуку (Philips, Osram) відбиває бажання їздити вечером...

14. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    vovachkalviv, у мене наразі - Infolight, в порівнянні з тим, що було - нормально, але в мене то Н1. А тобі - ти в Китаї дивився?! Philips/Osram - то взагалі круто..але ціна...

15. vovachkalviv

vovachkalviv Досвідчений

Дописи:
    812
    Область:
    Немає в списку
    Місто:
    За межами України
    Модель:
    VW Caddy White
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Білий
    VWDRIVER, Ага, дивився... 6 баксів 2 штуки, прочекав 2 тижні а китайня не відправила ламп і гроші вернули... Чекати знов місяць - нема бажання, тим більше є імовірність того, що прийде ГЕ.... Ось і шукаю щось хороше вже тут... Стояли штатно Philips - одна згоріла, друга теж дуже-дуже погано світить, то через вичерпаний ресурс може бути????

16. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    vovachkalviv, ймовірно, то в тебе ще рідні лампи стояли, то вони своє відсвітили... тому шукать треба...ну 1300 грн за штуку - це дофіга, я ще розумію баксім 10-15 за лампу, але не під 100.

17. vovachkalviv

vovachkalviv Досвідчений

Дописи:
    812
    Область:
    Немає в списку
    Місто:
    За межами України
    Модель:
    VW Caddy White
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Білий
    VWDRIVER, Ну вот... Єдине шо в китайців візьму - то H3 в ПФТ, коштують десь 2 долара за 2 штуки :D, на 26 діодів кожна. Будуть світити нормально - супер, ні - повипаюю діоди і підсвітку приборки перероблю з тої зеленої :mrgreen:

18. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    vovachkalviv, ну можеш відразу паяльник готувать... а лампи - блін, завтра попитаюсь по знайомим, чи щось десь є таке.

19. vovachkalviv

vovachkalviv Досвідчений

Дописи:
    812
    Область:
    Немає в списку
    Місто:
    За межами України
    Модель:
    VW Caddy White
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Білий
    VWDRIVER, ну ПТФ теж під лінзу, тому є імовірність шо будуть світити, бо ЛЕД-и дають хороше освітлення але на малій відстані, тому буду думати)) Буду вдячний)

20. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    vovachkalviv, краще брати з лінзами діоди... в них толку більше...а краще спаяти...але то таке...

Поділитися цією сторінкою