1. До уваги користувачів. Для подачі об"яв до розділу "Продам" у Вас повинно бути не менше 50 змістовних повідомлень або не менше року реєстрація на форумі.
    Приховати оголошення
  2. Сайт потребує рекламодавців. Звертайтесь до адміністраторів.

[FAQ] Лампы переднего освещения

Тема у розділі 'Электрооборудование', створена користувачем no name, 22 кві 2014.

1. vovachkalviv

vovachkalviv Досвідчений

Дописи:
    812
    Область:
    Немає в списку
    Місто:
    За межами України
    Модель:
    VW Caddy White
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Білий
    VWDRIVER, Дякую, ризикну проексперементувати))

2. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    vovachkalviv, чекаю фото та результатів :)

3. SCORPAL

SCORPAL Новенький

Дописи:
    95
    Область:
    Рівненська
    Місто:
    Рівне
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    Білий
    Раньше отдавал предпочтения Philips, а сейчас решил попробовать Osram Cool Blue.

4. ОлегUA

ОлегUA Перевірений

Дописи:
    314
    Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2007
    На серйозному форумі несерйозне питання :) Як поміняти лампочку ближнього світла :oops: . Вчора перегоріла ліва- їхав як мотоцикл по вулиці до дому :D Теоретично знаю- а на практиці не хочу скрутити голову через силу. Про вибір лампочки мовчу- бачу в кожного свої смаки

5. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    ОлегUA, зняти кришку, провернути патрон на 45 градусів, вийняти патрон, змінити лампу, провернути патрон назад на 45 градусів - все. :ugeek:

6. ОлегUA

ОлегUA Перевірений

Дописи:
    314
    Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2007
    от якраз про патрон і мова- думав перепитатись-якось не хоче він повертатись :hi:

7. vyacheslav

vyacheslav Новенький

Дописи:
    23
    Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Синий
    ОлегUA, я конечно могу ошибаться, а патрон ли у тебя в фаре установлен? Я видел фары и без патрона - лампа вставляется в отражатель и прижимается скобой на зацеп, затем к лампе подключается разъем с проводами.
    Но если у тебя патрон, то он должен поворачиваться как описал VWDRIVER, .

8. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    vyacheslav, на дорестайле - патроны...у меня на галогенных фарах - имеено второй случай...

9. ОлегUA

ОлегUA Перевірений

Дописи:
    314
    Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2007
    vyacheslav, VWDRIVER, Дякую що відгукнулись :hi: Патрон, який чомусь нехотів прокручуватись. Ціна питання 145 грн- Osram Night Breaker Plus H7 (1шт) . Виявляється в мене такі стояли ще на грузовичку :) Почув цікавий міф чи правду- якщо міняти то обидві разом, в інакшому випадку згорить стара ( хоча фірма та сама)

10. muzik

muzik Досвідчений

Дописи:
    799
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BJB)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2005
    Колір:
    білий
    Да,старая сгорит первой.Ресурс "усиленных" лапм очень мал.

11. ОлегUA

ОлегUA Перевірений

Дописи:
    314
    Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2007
    Раді цікавсті почав читати відгуки (отзывы) про Osram Night Breaker Plus H7- всі на ура кажуть що до 7 місяців. Я на свому кадіку катаюсь більше року- день в день і при цьому в мене не виключається ближнє. :?

Треба в онлайні дочекатись Ljova

12. muzik

muzik Досвідчений

Дописи:
    799
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BJB)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2005
    Колір:
    білий
    До зими не доживуть,у вересні - жовтні перегорить одна,мабуть, ліворуч... :sorry:

13. Vadim Iva

Vadim Iva Досвідчений

Дописи:
    984
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW CADDY MAXI
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2009
    Колір:
    Серебристый металик
    хм, почитав темку и себе захотелось поставить ;)

14. myfloor

myfloor Старожил

Дописи:
    1,524
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бровари
    Модель:
    VW CADDY ECOFUEL
    Двигун:
    2.0 Ecofuel (BSX)
    Потужність, л.с.:
    102
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2012
    Колір:
    Candy White
    У меня на предидущем авто стояли 2,5 года, Philips X-treme Vision, и это при включенном скандинавском свете 1,5 года.

15. vovachkalviv

vovachkalviv Досвідчений

Дописи:
    812
    Область:
    Немає в списку
    Місто:
    За межами України
    Модель:
    VW Caddy White
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Білий
    Прийшли врешті лампи, які замовляв. Результатом задоволений, скажу наперід. Тепер по-порядку:
    Замовляв комплект ламп китайський з цоколями H7, HB3,HB4 та Т10 в габарити. На сьогодні прийшли H7 i T10, а от інші ще в дорозі.
    H7 вирішив взяти для проби, впринципі і звичайні галогенки влаштовують, але у випадку кращого освітлення залишу, хай світять. Лампи звичайні, галогенові в синій колбі, заявлено виробником 5000 К, і у порівнянні з тими, що стояли 55 Вт, мають 100 Вт.

Наразі не було можливості перевірити їх в темну частину доби, але візуально світло стало білим, як і сама фара.
    Так само замінено Т10 на світодіоди. Це мальнька пластинка, з двох сторін встановлено по 6 діодів. Мають також обманки. Варіант запропонований мною раніше з лінзованим діодом відкинув, бо він не розсіюватиме світла, що для Кадді не зовсім підходить.

Ну і результат, при денному, сонячному освітленні. Згодом також постараюсь зробити і порівняння штатних лампочок з новими в темноті.

16. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    vovachkalviv, були в мене такі "блакитні" лампи з січня місяця до початку травня цього року, поки права не згоріла лампа, так от реально при включенні ближнього відчутно просідали обороти двигуна ( у мене були Н4) , а при дальньому ще більше... Світла більше, але до ксенону далеко, а навантаження більше - наразі їзжджу на Маяк +90% ( Китай , але трохи мо надовше вистачить), а краще - ксенон + лінзи, тай все

Jetta Vlad подобається це.
  17. Vipop

Vipop Команда Клубу Команда форуму

Дописи:
    6,324
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бровари
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Колір:
    Червоний Дракон
    Десь теж попадалася толкова стаття, де розжовували, чому не варто ставити лампи більшої електричної (не світлової) потужності від заводських.
    Так що краще потрібно вивчити цей момент, щоб запобігти можливим проблемам...

18. Костя

Костя Команда Клубу Команда форуму

Дописи:
    4,763
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бориспіль
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    6МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Чорна Блискавка
    Цікаво, як на це все реагує бортовий комп (Якщо він є)? :?
    Друже, лампи 100 Вт це звісно ліпше, але і навантаження на проводку в два рази більше. Мабуть варто над цим замислитись, як би чого не вийшло... :?:

19. vovachkalviv

vovachkalviv Досвідчений

Дописи:
    812
    Область:
    Немає в списку
    Місто:
    За межами України
    Модель:
    VW Caddy White
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Білий
    Костя, БК ніяк не реагує, він можете тільки при недостатній потужності видати помилку, т.е. якщо б діоди стояли. Ну різниця в 3 ампери не така вже і суттєва, якщо підходити з такої сторони, вилетів би запобіжник. якщо б була загроза підгорання Вроді на обороти ніяк не вплинуло, втрат потужності двигуна теж немає. Ну а якщо будуть якісь нюанси, заміню на штатні філіпси, які мене влаштовують цілком)))

20. NAZ

NAZ Новенький

Дописи:
    54
    Область:
    Львівська
    Місто:
    Стрий
    Модель:
    1.9 TDI 77kWt
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    вайс
    от читаю про всякі китай-лампи і про 100Ватт і чогось не розумію. а чому не купити філіпс екстрім віжин і не експерементувати? я ще на старому форумі писав. Купив екстрім віжин H7 в 2011-му році (як тільки появилися на нашому ринку) і після встановлення відчув різницю зі стоковими осрам, покупкою задоволений. Цього року вирішив спробувати щось нове і прикупив собі osram night breaker unlimited цоколі H1 та H11. Анлімітед чу-чуть біліше світло має(можливо тому що нові). в неті пишуть що анлімітед має трошки менший ресурс ніж екстрім-віжин. Посвітимо - подивимось.
    І на кінець: сьогодні на ринку є хороші брендові лампи, світла від яких повністю вистачає враховуючи хорошу оптику на кадіках. Навіщо шаманити і пхати у фари всяку неякісну продукцію? а якщо плавити дроти почне? я б не ризикував так. І ще не менш важливе: пам"ятайте що крім вас на дорозі також є водії які рухаються назустріч і їм не комфортно зовсім від яскравого потоку світла з ваших фар. імхо.

Поділитися цією сторінкою