1. До уваги користувачів. Для подачі об"яв до розділу "Продам" у Вас повинно бути не менше 50 змістовних повідомлень або не менше року реєстрація на форумі.
    Dismiss Notice
  2. Сайт потребує рекламодавців. Звертайтесь до адміністраторів.

Cигнализация

Discussion in 'Дополнительное оборудование' started by Terechov, Apr 13, 2014.

1. Diesel Euro4

Diesel Euro4 Спеціаліст

Область:
    Область:
    Місто:
    Місто:
    не повіриш, як відчував, вчора почав підбирати камеру

2. no name

no name Старожил

Valentyn, так є малі - дуже малі... як в Автосоюзі... 17смХ17см

3. Jurassic

Jurassic Учасник

Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2007
    Колір:
    SchmutzigWeiss
    Кто может "на пальцах" вразумить что нужно докупать для двухсторонней сигналки (скажем http://m.ua/desc/starline-twage-a61/ ) для того чтобы забацать сигналку с центральным замком. А то я даже наглядно не представляю внутрености под дверными картами и как они устроены в авто с центральным замком (моторчики, релюшки, провода, блоки управления) и соответсвенно сигналки (какие релюшки есть, каких нету и что вообще входит в стандартный комплект подобной сигналки или какой другой, если посоветуете). Я даже не особо понимаю как у меня сейчас устроена система безопасности (ключ самый простой - невыкидной), я так понимаю никакого иммобилайзера в машине нету (если кто себе наточит копию, то сможет стать новым владельцем :evil: ). А в сигналке вроде есть режим иммобилайзера (но я не очень вниканил в суть вопроса)
    Кто что раскажет-подскажет? :eek: желательно в подробностях :)

4. no name

no name Старожил

Jurassic, иммо есть, сделайте копию ключа и попробуйте завести машину... вот если выйдет завести - тогда другой вопрос..а так иммо есть на всех Caddy.

5. Diesel Euro4

Diesel Euro4 Спеціаліст

Область:
    Область:
    Місто:
    Місто:
    1. ЦЗ замок є?
    2. CAN-модуль є?

6. Jurassic

Jurassic Учасник

Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2007
    Колір:
    SchmutzigWeiss
    ЦЗ нету. CAN-модуль - болт его знает, хотя я думал, что он на всех Caddy есть. Опять-таки не в курсе (комплектация у меня самая минимальная - кондей и весла) :cool:

7. vovachkalviv

vovachkalviv Досвідчений

Область:
    Немає в списку
    Місто:
    За межами України
    Модель:
    VW Caddy White
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Білий
    Jurassic, Кан модуль не так важливо, можно і без нього обійтись. Якщо ЦЗ немає - можна ставити прості моторчики. Вони кріпляться на корпус дверей, а рухом частина до тяги замка. На прктиці все дуже просто. Собі колись ставив сигналку Пантера, у неї вже було два контакти під ЦЗ. Їх потрібно паралельно підключати до всіх замків, т.е. з кожного замка по два проводи. Працює воно по зміні полярності - зміна + і - місцями. Пульт норм, тянув на відстані 1 км, коли авто під домом ( в мене 7-й поверх) все норм було. Стосовно блокування - є вихід і встановлюється в розрив стартера або паливного насосу. Коли сигналка в режимі охороши - коло розімкнуте. Також ставив нормально замкнуте реле, бо була можливість виходу на додатковий канал, який включався з пульта. Так, якщо машина заведена і в діапазоні - з легкістю можна було її заглушити.

8. no name

no name Старожил

Diesel Euro4, CAN - штатно на ваге есть.

9. Jurassic

Jurassic Учасник

Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2007
    Колір:
    SchmutzigWeiss
    VWDRIVER, а чип иммобилайзера о котором упоминалось в теме http://caddy-club.in.ua/viewtopic.php?p=12656#p12656 у меня где находится, или его у меня нет (ключ "простой") ? :unknown:

10. vovachkalviv

vovachkalviv Досвідчений

Область:
    Немає в списку
    Місто:
    За межами України
    Модель:
    VW Caddy White
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Білий
    Jurassic, Чіп - маленька колбочка, яка знаходится в середині ключа.

11. no name

no name Старожил

Jurassic, есть в любом форм-факторе ключа!

12. Jurassic

Jurassic Учасник

Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2007
    Колір:
    SchmutzigWeiss
    vovachkalviv, а релюшки, блоки йдуть в комплекті до сигналок, як правило, чи все треба докупляти? Моторчики де брати (бажано хороші)?

[upd=1412155159][/upd]
    VWDRIVER, у меня, кстати, только один ключик от машини (так покупал). Я так понимаю стоит сделать запасной? :unknown:

13. no name

no name Старожил

Jurassic, лучше сделать запасной.

14. DOLAR

DOLAR Старожил

Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Хмельницький
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    чорний
    Ключ із чіпом - ціна :shock:

15. vovachkalviv

vovachkalviv Досвідчений

Область:
    Немає в списку
    Місто:
    За межами України
    Модель:
    VW Caddy White
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Білий
    Jurassic, які саме реле? В комплекті сам блок сигналки і датчик удару/руху. Самі реле можна купити по 5-10 грн в кожному магазині. Мотори на ЦЗ брав в автомагазині наближчому - 20 грн /штука. Працювали супер, зимою не примерзали, всі задоволений.

16. Jurassic

Jurassic Учасник

Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2007
    Колір:
    SchmutzigWeiss
    Мужики, я вообще это все спрашиваю, потому что хочу по чуть-чуть и постепенно (в связи с ограниченым до ужаса :twisted: временем и бюджетом) допичкать машину нормальным пакетом комфорта (ЦЗ, стеклоподъемники, падлукотник турановский и воздуховоды с ним и рядом, темпомат, магнитолку родную, а то нынешняя капризная, ветровики и "бровку"), короче, что вичитую здесь на форуме - на то и соблазняюсь. :p

[upd=1412155840][/upd]
    VWDRIVER, а кто его непосредственно делает? Я, так понимаю, у оффициалов надо делать? :?

17. no name

no name Старожил

Jurassic, купить можно и самому, а вот с привязкой - проблемы...из-за особенностей... есть только оффы, или искать кто еще умеет...

18. Jurassic

Jurassic Учасник

Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2007
    Колір:
    SchmutzigWeiss
    vovachkalviv, а что без разницы какие моторчики брать? А блок управления ЦЗ где брать, а то VWDRIVER меня уже расстроил как-то: /viewtopic.php?p=23461#p23461 :cry:

[upd=1412156139][/upd]
    VWDRIVER, а оффы жирно просют, не в курсе?

19. no name

no name Старожил

Jurassic, я вам писал за оригинальные блоки... если китайские - там главное мощность подходящая да и все.

20. Diesel Euro4

Diesel Euro4 Спеціаліст

Область:
    Область:
    Місто:
    Місто:
    Jurassic, так тоді спершу ЦЗ встановити, без нього сигналка не працюватиме.

Share This Page