1. До уваги користувачів. Для подачі об"яв до розділу "Продам" у Вас повинно бути не менше 50 змістовних повідомлень або не менше року реєстрація на форумі.
    Приховати оголошення
  2. Сайт потребує рекламодавців. Звертайтесь до адміністраторів.

Якщо не знайшли профільну тему - Запитання загального характеру про Caddy.

Тема у розділі 'Информация, советы, помощь', створена користувачем Vipop, 27 бер 2014.

1. Megatrans

Megatrans Команда Клубу Команда форуму

Дописи:
    4,653
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    Opel Omega mv6 3.0
    Потужність, л.с.:
    211
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    1996
    Колір:
    Серый
    Сними - будет видно.

2. Diesel Euro4

Diesel Euro4 Спеціаліст

Дописи:
    4,333
    Область:
    Область:
    Місто:
    Місто:
    Vipop, просто думаю зараз купити, авто вдома а я на роботі. Ввечері їхати, тож щоб по місту не бігати ввечері...

[upd=1406542756][/upd]
    ок, значить до вечора

3. Vipop

Vipop Команда Клубу Команда форуму

Дописи:
    6,326
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бровари
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Колір:
    Червоний Дракон
    Valentyn, значить шукай поблизу якогось каддіка :D

4. Diesel Euro4

Diesel Euro4 Спеціаліст

Дописи:
    4,333
    Область:
    Область:
    Місто:
    Місто:
    вже придивився, червоненького такого з аккумом цікавим :hahaha:

5. Vipop

Vipop Команда Клубу Команда форуму

Дописи:
    6,326
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бровари
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Колір:
    Червоний Дракон
    :nea: він в гаражі, під двома замками... :cool:

6. Костя

Костя Команда Клубу Команда форуму

Дописи:
    4,763
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бориспіль
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    6МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Чорна Блискавка
    Друже Ігор!
    Запам'ятай, замки то для чесних та порядних людей. :D :D :D
    Між іншим... Валентин (якщо цікаво) наш один клубень тут на форумі продає світлодіодні ліхтарі підсвічування номерного знаку на кадділак вже з вмонтованими канбусами. 180грн. пара. :yes:
    Я собі придбав... :oops:

[upd=1406550309][/upd]
    А оригінальні весною придбав у Павла (шрот на Петропавлівській Борщагівці) по 100грн. за кожний.
    Ціни... я х...єю :x

7. Liverpool

Liverpool Новенький

Дописи:
    20
    Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    білий
    Magnat, дякую, що відгукнувся! Вношу поправку!!! на вході в топливний - 1 атм., сам провірив і на власні очі побачив (перед тим батько не так пояснив ;) На виході 0. Пробував міняти на б/у, та сама картина. Тому поставив назад свій насос. Мотор у мене можна завести (від тандемного від'єднати трубку та пустити соляру, а потім надіти, щоб не попало повітря. правда не завжди допомогає, інколи треба плак) і навіть можу декілька кілометрів проїхати, але як тільки заглушу після такої поїздки, все "каюк", не заводиться. Також пролунала версія, що під форсунками прокладки пропускають повітря. Буду діагностувати взавтра.
    "Далі-діагностувати все просто,знімаємо 2 трубки(паливопроводи)що йдуть до тандемного насосу з топл.фільтра,та опускаємо в ємність з паливом (на трубку що знизу на тандемному ставимо "грушу")нею накачуємо тиск та запускаємо двигун,якщо він працює хорошо то шукаємо причину "насос в баку, топл.фільтр". Якщо не хоче працювати то можливо тандемний підсосує воздух з вакуума(між ними стоїть сальник)побачити це можливо коли дві трубки занурені в солярку(2 строчки вище)то з тої що йде з верху тандемного будуть йти бульбашки (це також може свідчити про вироботку місць під форсунками) По клапану-якщо він не тримає(щось попало під клапан,або вироботка)то в роботі тандемний буде підсосувати воздух з бака. Дякую за інфу :hi: , клапан можливо і не тримає (стиснене повітря проходило), але ставили іншого б/у. не допомогло. 1 атм на вході, 0 атм на виході з топливного. Може справді прокладки під форсунками... :unknown: Їх, я так розумію, треба міняти? Якщо так, то як зрозуміти яку? Вибачаюсь, якщо "туплю", сьогодні після роботи зажену до майстра, надіюсь відремонтує.

[upd=1406553016][/upd]
    а саме цікаво, не знаю, збіг чи наслідок, що така запара в мене появилась після заміни ГРМ та роликів. В п'ятницю поміняв, в суботу захлох. (проїхав 17-20 км). Вечором 3-5, та в суботу 13-15 км..... :unknown:

8. eugench

eugench Новенький

Дописи:
    10
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бориспіль
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    2.0 SDI (BDJ)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2005
    Всем добрый день
    Подскажите плиз, кондей почемуто дует холодным только, когда крутятся вентиляторы. А они крутятся не постоянно, как я понял, только когда нагреется ох. жидкость. По нажатии на кнопку Econ(лампочка не светиться), ниодин пропелер не крутиться, хотя помоему должен. Не подскажете в чем проблема.

9. miki_ua

miki_ua Назавжди з нами

Дописи:
    6,252
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Хмельницький
    Модель:
    VW CADDY ECOFUEL
    Двигун:
    2.0 Ecofuel (BSX)
    Потужність, л.с.:
    109
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    CandyWeiss
    Скільки раз не намагався зробити "вскритіє" - крім резистора ніколи нічного не знаходив... :(

10. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    eugench, если индикатор Econ - горит - значит кондиционер ОТКЛЮЧЕН!, если Econ НЕ горит - значит ВКЛЮЧЕН кондиционер!

[upd=1406558564][/upd]
    Вы не правильно трактуете работу вашего блока климата!

11. eugench

eugench Новенький

Дописи:
    10
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бориспіль
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    2.0 SDI (BDJ)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2005
    VWDRIVER, Вы не правильно меня поняли, вопрос не в вкл. выкл. климата. Вопрос в том, что климат ключенный, то дует холодным то не дует.

12. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    eugench, делаете диагностику и тогда будет понятно! А вообще - при включении кондиционера - включаются сразу вентиляторы!

13. Костя

Дописи:
    4,763
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бориспіль
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    6МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Чорна Блискавка
    Отакої...
    Бачте Сергій, треба все завуалювати, напустити туману, назвати по модньому. А по факту - "крім резистора ніколи нічного не знаходив..."
    :wall: :D :D :D

14. Diesel Euro4

Diesel Euro4 Спеціаліст

Дописи:
    4,333
    Область:
    Область:
    Місто:
    Місто:
    електрики, в темі "все про ремонт" у мене питання. Help me!

темка

/viewtopic.php?f=31&t=163

15. Magnat

Magnat Учасник

Дописи:
    265
    Область:
    Миколаївська
    Місто:
    Місто:
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    2.0 SDI (BST)
    Потужність, л.с.:
    51
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    Білий-ну коли помию.
    Малюємо картину далі::::Якщо насос в баці тримає 1атм. він в нормі..Продіагностуєш форсунки (прокладки) можеш просто відєднати верхній шланг від тандемного, не порушуючи всю сестему та опустити в полторашку з паливом так 200-500гр.та завести двигун (можна завести потім зняти паливопровід та всунути в бутилку).Якщо підуть бульбашки то це прокладки під форсами (міняються всі 4шт. якщо вироботка велика нужно райберити посадочні місця).Ще зними вакуумну шлангу та перевір на наявність підсосу (в шлангу буде не масло,а соляра) якщо все в нормі то з вакуумом все гут.Хоч моя версія це посадочні місця під форсами(судячи по діагнозу)! ::::::::::::Заміна роликата ремняГРМ. на мою думку тут ніяким боком не клеїться-просто збіг,пийшов час продуло прокладку.:::: ЩЕ будь уважний зараз пішла така фішка що наші майстри "специалісти" садять форси на холодну сварку (райберить їм лінь-або не можуть) по їх-же словам такої хімії хватає на пів року-рік головне як їздити та не перегрівати. Ну оце така картина маслом.

16. Andrey_ns

Andrey_ns Досвідчений

Дописи:
    866
    Область:
    Житомирська
    Місто:
    Місто:
    Модель:
    VW CADDY
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2011
    Колір:
    Blakc
    VWDRIVER, а в мене один вінтелятор і кондиционр є :?

17. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    Andrey_ns, то норма! мо бути під капотом і 1 карлсон, і 2...то незрозуміла політика ВАГа.

18. Andrey_ns

Andrey_ns Досвідчений

Дописи:
    866
    Область:
    Житомирська
    Місто:
    Місто:
    Модель:
    VW CADDY
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2011
    Колір:
    Blakc
    VWDRIVER, ясно :hi:

19. miki_ua

miki_ua Назавжди з нами

Дописи:
    6,252
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Хмельницький
    Модель:
    VW CADDY ECOFUEL
    Двигун:
    2.0 Ecofuel (BSX)
    Потужність, л.с.:
    109
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    CandyWeiss
    Дякую що нагадали. Треба буде "перекльопати" свій фотозвіт з РУ-форума по продлемі світлодіодних ламп в габарити КЕДа. Там все в картинках, з номіналами: що робити і чому саме так..... треба занятись....

20. Костя

Дописи:
    4,763
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бориспіль
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    6МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Чорна Блискавка
    Між іншим... Світлодіоди з канбусами вже встановив в передні габаритні ліхтарі. Політ нормальний. Та й симпатичненько... :oops:

Поділитися цією сторінкою