1. До уваги користувачів. Для подачі об"яв до розділу "Продам" у Вас повинно бути не менше 50 змістовних повідомлень або не менше року реєстрація на форумі.
    Приховати оголошення
  2. Сайт потребує рекламодавців. Звертайтесь до адміністраторів.

Флудилка

Тема у розділі 'Беседка', створена користувачем Vipop, 25 бер 2014.

1. DOLAR

DOLAR Старожил

Дописи:
    1,279
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Хмельницький
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    чорний
    Я еще с головой дружу! Кадди на такой мерс - точно нет.

[upd=1407871893][/upd]
    Теж так думаю.!

2. DOLAR

DOLAR Старожил

Дописи:
    1,279
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Хмельницький
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    чорний
  3. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    DOLAR, ну со сказать... по метанам у нас Мікі і Мегатранс, пробіг - :lol: , все інше - таке... Зустрінься з Мікі - він тобі лікбез по метану проведе, і по фіатівському теж.

4. Yuran

Yuran Старожил

Дописи:
    1,483
    Область:
    Київська
    Місто:
    Буча
    Модель:
    Seat Altea XL
    Двигун:
    1.6i (BSF)
    Потужність, л.с.:
    102
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Сірий
    Свого часу 2 роки назад я такий же заводський метан Добло хотів купляти, причому у знайомого майстра. Не купив тоді її чисто тому, що мені морда в добли не подобається дуже.
    А взагалі норм авто, і по експлуатації і т.д. Звісно такий рік і така ціна, що авто не може бути в ідеальному стані, так же само як пробіг 180 тисяч коли автомобілю 10 років, тим більше метан...

5. DOLAR

DOLAR Старожил

Дописи:
    1,279
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Хмельницький
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    чорний
    На СТО все провіриться ,що здобликом не так. Чомусь обєм двигуна не вказано :unknown:
    Пробіг як і всіх таких років скручений.

6. Yuran

Yuran Старожил

Дописи:
    1,483
    Область:
    Київська
    Місто:
    Буча
    Модель:
    Seat Altea XL
    Двигун:
    1.6i (BSF)
    Потужність, л.с.:
    102
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Сірий
    Та мотор там багато варіантів нема. 1.6 скоріш всього.
    Враховуючи рік випуску авто і ціну, то в першу чергу потрібно сподіватись що кузов цілий, а також щоб мотор не убитий в хлам. Від того що ходова в ідеалі сподіватись важко. А з газовими приколами можна буде сісти на шию одному одноклубнику з Хмельницького :D
    А ще краще поїхати подивитись це авто взяти його з собою

7. miki_ua

miki_ua Назавжди з нами

Дописи:
    6,252
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Хмельницький
    Модель:
    VW CADDY ECOFUEL
    Двигун:
    2.0 Ecofuel (BSX)
    Потужність, л.с.:
    109
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    CandyWeiss
    Если коротко:
    Вито: За 5700? "Коробка Автомат, работает отлично, не дергает, работает плавно."???? Беспроблемная машина 1998 года? Ну-ну. Это ж как нужны деньги....
    Добло: 1,6 16кл. Переделка/бердищев. Красота под капотом (химия) не может скрыть ржавых болтов (на редукторе и т.п.). Смотреть кузов и заправочный объём - все ли баллоны работают... 8 кубов на 100 км в городе - явно выдаёт желаемое за действительное. Реально всёравно надо рассчитывать на 10-ку. ПРи покупке желательно мерять компрессию - 16кл голова всё-таки.

8. Yuran

Yuran Старожил

Дописи:
    1,483
    Область:
    Київська
    Місто:
    Буча
    Модель:
    Seat Altea XL
    Двигун:
    1.6i (BSF)
    Потужність, л.с.:
    102
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Сірий
    Я так зрозумів ринок авто зараз стоїть повністю наглухо. Виставив оголошення на авторіа, за добу тільки 40 переглядів, і то, думаю більшість з них це переходили по ссилці з оголошення з нашого сайту.
    А каддіків при цьому в продажі огого скільки. Та й не тільки Кадді, дуже багато машин у продажі. Тільки таке враження що нема кому їх купляти. Навіть перекупи не спішать накуповувати, бо не можуть спродати ті що вже є й висять...

9. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    Yuran, ринок мертвий... + скачки курса.... + Знайти файне авто дедалі тяжко + грошей у людей немає + в країні війна = всі ринки мертві...

10. Yuran

Yuran Старожил

Дописи:
    1,483
    Область:
    Київська
    Місто:
    Буча
    Модель:
    Seat Altea XL
    Двигун:
    1.6i (BSF)
    Потужність, л.с.:
    102
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Сірий
    Та я думаю що хороше авто знайти зараз повинно було б навпаки простіше, оскільки багато людей заставляють обставини продавати свою машину, плюс ціни в доларах на б.у. авто частково впали.

11. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    Yuran, ціни на авто - то щось... В долларах трохи впали, в грн виросли сильно.

12. Yuran

Yuran Старожил

Дописи:
    1,483
    Область:
    Київська
    Місто:
    Буча
    Модель:
    Seat Altea XL
    Двигун:
    1.6i (BSF)
    Потужність, л.с.:
    102
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Сірий
    Народ, як Ви дивитесь на наступні авто?
    Ford C-Max 1.8 TCDI (мотор думаю норм, у мене походу такий же мотор був на Форд конекті) років десь 2005-2008.
    Seat Altea дизель ( там напевно 2.0 140 л.с.

13. vitam

vitam Старожил

Дописи:
    1,372
    Область:
    Чернігівська
    Місто:
    Чернігів
    Модель:
    VW T5GP
    Двигун:
    2.0 TDI (CLCA)
    Потужність, л.с.:
    140
    КПП:
    6МКПП
    Рік випуску:
    2013
    Колір:
    белый
    Форд не, Сеат дааааааааааа. И не потому что Сеат это Ваг, просто Форд - нет.

14. Vadim Iva

Vadim Iva Досвідчений

Дописи:
    984
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW CADDY MAXI
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2009
    Колір:
    Серебристый металик
    Покупка старого корыта для души у меня тоже свелась на нет. Хотел купить Гольф мк3 3дверный. На момент поднятия доллара бричка стояла 40-50к грн.Накопил половину стоимости по курсу 8.0 и теперь с курсом 13 грн я в жопе. :evil: Теперь надо 70 тысячь собирать :x

15. Yuran

Yuran Старожил

Дописи:
    1,483
    Область:
    Київська
    Місто:
    Буча
    Модель:
    Seat Altea XL
    Двигун:
    1.6i (BSF)
    Потужність, л.с.:
    102
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Сірий
    Стосовно Форда - то рік їздив на Форд коннект, досить норм машина, майже кадді, якщо не враховувати що у мене попався заїжджений і битий з усіх сторін варіант та комплектація мінімальна, і ще на додачу салон гамняний бердичівський що сідушки відвалювались.
    І кузов в ньому ніфіга не гнив, бо оцинковка хороша.
    А от як веде себе Ford C-max фактично з таким же мотором я не знаю про його ходову і кузов.
    Про Seat Altea думаю що норм машина, та місця в неї трохи поменше ніж у форді, і ціна буде чуть вища.
    Я думаю що якщо получиться продати свій кадді ( що малоймовірно, але шанси мінімальні є, головне підманити покупця подивитись на авто зі спеціалістом, дальше він уже мій і без торгу), то візьму щось більш схоже на легкове авто, і щоб при цьому місця було трохи.

16. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    Yuran, FORD :arrow: :mrgreen: , Seat :arrow: :good: , Skoda :arrow: :good: :good: , VW :arrow: :good: :good: :good: , AUDI :arrow: :good: :good: :good: :good: :good:

17. Yuran

Yuran Старожил

Дописи:
    1,483
    Область:
    Київська
    Місто:
    Буча
    Модель:
    Seat Altea XL
    Двигун:
    1.6i (BSF)
    Потужність, л.с.:
    102
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Сірий
    Сергій, на рахунок "шкода" - це фуфел за співвідношенням ціна-якість. Краще вже Seat.
    На українському ринку марка Skoda б.у. йде по завищеній ціні, а Сіат навпаки, нище, це звязано скоріше з тим що бренди мають в Україні різну історію і по різному їх розвивали. Глянь по чому продають вбиті октавії 3-5 річні, пробіги пишуть по 100-150 тисяч, реально там по 100-500 тисяч в залежності від конкретного екземпляру.

18. Tolya1983

Tolya1983 Досвідчений

Дописи:
    908
    Область:
    Житомирська
    Місто:
    Коростень
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    2.0 SDI (BST)
    Потужність, л.с.:
    69
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2009
    Колір:
    Белый
    А разве коннект идет оцинкованный? :?

19. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    Yuran, знаю, Skoda и Seat йдуть, як дешевші VW, але по-факту Шкода дорожча Сеата...
    У нас одноклубник продав Seat і купив Caddy Maxi = їздить довго і радий за такую машинку :)

P.S. Реклама или Не Реклама

20. vitam

vitam Старожил

Дописи:
    1,372
    Область:
    Чернігівська
    Місто:
    Чернігів
    Модель:
    VW T5GP
    Двигун:
    2.0 TDI (CLCA)
    Потужність, л.с.:
    140
    КПП:
    6МКПП
    Рік випуску:
    2013
    Колір:
    белый
    "Я не фанатик всего немецкого, даже наоборот, мне больше по душе американский жизненный устрой, но касаемо автопрома у меня всё предельно ясно. Существует четыре бренда, а все остальные за ними гонятся. И дело даже не в опыте производства, дело в мозгах. Если успешного инженера приглашает Порш - то он не отказывается, потому, что сама по себе отметка в трудовой книжке от такого производителя - это уже состояние, а бывших дизайнеров Фольксвагена без работы не бывает, проще говоря , все специалисты понимают, что если ты когда-то прикладывался к успеху, то тебя и в будущем захотят купить. Принципиально , законодатели в автостроении Порш, БМВ, Мерседес и Фольксваген, а всем остальным остаётся копировать. Так что друзья, в этом году лучшим в гольф классе была Мазда, но главным всегда будет Гольф."
    Алексей Мочанов

Поділитися цією сторінкою