1. До уваги користувачів. Для подачі об"яв до розділу "Продам" у Вас повинно бути не менше 50 змістовних повідомлень або не менше року реєстрація на форумі.
    Приховати оголошення
  2. Сайт потребує рекламодавців. Звертайтесь до адміністраторів.

Тюнінг салону!

Тема у розділі 'Тюнинг', створена користувачем vovachkalviv, 27 бер 2014.

1. poci

poci Старожил

Дописи:
    1,012
    Область:
    Миколаївська
    Місто:
    Миколаїв
    Модель:
    Volkswagen Caddy
    Двигун:
    2.0 SDI (BST)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2007
    Колір:
    Синий
    ну вот наконец то поставил сидухи от туарега
    доварил радные подиумы уголок 50 на 50 между ними усилил проф трубой
    корочи забрал их на 5 см, стали в ровень с родными
    так сделал с обеих сторон
    покрасил в черный цвет
    да и обнаружил подогрев и подсветку
    правая сидуха
    левая сидуха (водительская)
    две фишки одна маленькая
    другая большая
    [​IMG]пасажирское сбоку
    оба покажу поже дождь помешал сфоткать оба

Сергей2008 подобається це.
  2. Direct

Direct Досвідчений

Дописи:
    615
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бориспіль
    Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    бронзовый
    Респект!!! А как насчет удобства?

3. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    Direct, аж пищит от кайфа!!!

4. shun

shun Перевірений

Дописи:
    350
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Волочиск
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    2.0 SDI (BDJ)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2010
    Колір:
    вишневий металік
    Хочу спитати чи варто взагалі обшивати металеві частини салону caddy combi з метою покращення зовнішнього вигляду і шумоізоляції та чим краще це робити, якщо робити взагалі, тканиною чи шкірозамінником. Сам цього зробити не зможу, чи може хтось когось толкового порекомендувати бажано в Тернополі чи Хмельницькому, але якщо десь в інших містах, то теж можете написати.

5. poci

poci Старожил

Дописи:
    1,012
    Область:
    Миколаївська
    Місто:
    Миколаїв
    Модель:
    Volkswagen Caddy
    Двигун:
    2.0 SDI (BST)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2007
    Колір:
    Синий
    Direct, вово именно так VWDRIVER, прав :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

6. Vipop

Vipop Команда Клубу Команда форуму

Дописи:
    6,326
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бровари
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Колір:
    Червоний Дракон
    в Бердичеві? :)

7. Прораб

Прораб Команда Клубу Команда форуму

Дописи:
    3,253
    Область:
    Дніпропетровська
    Місто:
    Дніпро
    Модель:
    VW CADDY KOMBI
    Двигун:
    1.9 TDI (BJB)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Flanel Gray
    Смотри еще кто-то не поймет шутку, потом заставят перешивать салон ;)

8. shun

shun Перевірений

Дописи:
    350
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Волочиск
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    2.0 SDI (BDJ)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2010
    Колір:
    вишневий металік
    Я так зрозумів, що крім жартів ніхто нічого толкового сказати не може або не хоче. :(

9. Лазерщик

Лазерщик Старожил

Дописи:
    1,091
    Область:
    Херсонська
    Місто:
    Херсон
    Модель:
    no casten no life
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Candy
    на хіба це тра ? чи так погано ?
    то обклеюйте шумкою/віброю - є профільні теми

10. AndRi Y KO

AndRi Y KO Старожил

Дописи:
    2,585
    Область:
    Тернопільська
    Місто:
    Тернопіль
    Модель:
    TOYOTA FJ CRUISER
    Потужність, л.с.:
    239
    КПП:
    6АКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Yellow Blue Buss
    shun,

Як на мене, то тканина ні в якому разі, карпетом або шкірзамінником також не фонтан.
    Зробіть вібро і спленом. І шукайте неспішно оригінальні карти пластикові.

11. shun

shun Перевірений

Дописи:
    350
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Волочиск
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    2.0 SDI (BDJ)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2010
    Колір:
    вишневий металік
    Знайшов таку штуку як рідка гума, розпилюється. Думаю можна застосувати її для того, щоб обробити пластикові карти задніх арок, при цьому сховаються всі дефекти і буде рівномірний шар потрібного кольору. Даю посилання на сайт для прикладу.
    http://sauto.com.ua/kategoriya-tovara/plasti-dip-zhidkaya-rezina-aerozol

12. shun

shun Перевірений

Дописи:
    350
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Волочиск
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    2.0 SDI (BDJ)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2010
    Колір:
    вишневий металік
    Вже зробив повністю, цікаво те, що підловив одного кадіка sdi переробку, в Тернополі обшили, казав власник, що вібра трохи є лише на стелі і фанера груба, внизу не знаю, тканина на вигляд теж груба. Проїхався з ним по тій самій дорозі, що і я для тесту шуму, виявилося, що в нього шум тихіший ніж в мене. Виходить, що та обшивка гасить багато шуму. В темі про шумку написав багато про враження від проробленої роботи, враження від результату не дуже, думав, що після поховання такої кількості грошей мав бути кращий результат. Далі продовжу ловити кадіки для порівняння, бо вже не згадаю як було до того, робив все поступово і постійно їздив, тому і не загаю.

Якщо обшивка тканиною не відвалиться років зо 5, то напевно прийдеться зробити, бо так значно затишніше ніж в сидіти в консервній банці з фанерою по боках або пластиком, все це робив, бо машину залишаю дуже надовго з пробігом 36 тис.

13. miki_ua

miki_ua Назавжди з нами

Дописи:
    6,252
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Хмельницький
    Модель:
    VW CADDY ECOFUEL
    Двигун:
    2.0 Ecofuel (BSX)
    Потужність, л.с.:
    109
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    CandyWeiss
    Для початку фанерки міняти на карти. Зсувних дверей, задніх колісних арок і т.п. А вже скільки туди можна матеріалу шумовіброізоляційного добавити.....

14. poci

poci Старожил

Дописи:
    1,012
    Область:
    Миколаївська
    Місто:
    Миколаїв
    Модель:
    Volkswagen Caddy
    Двигун:
    2.0 SDI (BST)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2007
    Колір:
    Синий
    shun, Братан набери меня я тебе все расскажу а то сильно много писать нужно :yahoo:

15. shun

shun Перевірений

Дописи:
    350
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Волочиск
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    2.0 SDI (BDJ)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2010
    Колір:
    вишневий металік
    Вчора підловив знайомого на caddy 1.9tdi 77kw обшитого в Бердичеві. Потестив свій і його на одній і ті й же швидкості на одній і ті й же дорозі. Результат на користь переробки з Бердичева, рівень шуму суттєво значно менший ніж у мене, для порівняння двигун після розгону автомобіля відмикався шляхом переходу на нейтраль. Сам двигун BLS значно тихіше працює ніж мій SDI. Так що, sdi не тільки тупе сміття, а ще й голосне. Висновок можу зробити такий, хто вже переробив в Бердичеві, то шумоізоляцію робити не потрібно зовсім, хіба може хто маньяк тишини. Хто ще не переробив, то може краще якісно обшити, не обов'язково в Бердичеві, ніж витратити 6000 грн. і купу часу, якщо робити самому, або ще додаткові гроші і отримати досить поганий на фоні обшитих переробок результат. Отриманий досвід в процесі розбирання і збирання свого авто мені навряд чи буде колись потрібний, бо якщо колись вдасться купити інший автомобіль, то він буде такий, щоб нічого там по шумоізоляції не робити і не лазити самому туди зовсім на тему шумоізоляції. Я сам 4 роки їздив та тому, що купив і думав, що якщо витратити досить багато коштів на шумоізоляцію, то буде результат кращий, ніж обшиті переробки із Бердичева, а виявилося, що буде гірше і про це ні на рос., ні на укр. форумі прямо ніхто не писав ніколи. Так, що всім хто хоче повторити те, що робив я, думаю робити це не потрібно і не купуйте sdi, бо плюс тільки у відсутності турбіни, а мінус значно більший - буде тупе авто на розгін і великий рівень шуму від двигуна, який ще неясно як побороти або частково зменшити.

Для себе зробив висновок, що треба було спрямувати ті 6000 грн. на якісне обшиття і отримати затишок і відсутність шуму ніж купу гімора і роботи, а тепер скоріш за все прийдеться ще додатково витрачатися, щоб забезпечити шляхом обшиття гарний результат.

Придбав нещодавно оригінальну шумку задніх арок, після встановлення шум зменшився дуже мало, так що корисність цього девайса дуже сумнівна, скажем так 28 євро, які за неї просять воно не відпрацьовує.

16. DOLAR

DOLAR Старожил

Дописи:
    1,279
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Хмельницький
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    чорний
    Я оригінальну шумку не ставив - толку мало. Коли переробляв ,купив саму грубу шуму і надодачу вібру і все гуд. Не мерс но ,як для кадила нормально.
    Я думав обшити голий метал або замш , або кожа. Пласмасу купити практично не реально , а як знайдеш то ціна космос. Слово "БЕРДИЧІВ" і всякі тряпочки у салоні - радив би тобі забути .

17. shun

shun Перевірений

Дописи:
    350
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Волочиск
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    2.0 SDI (BDJ)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2010
    Колір:
    вишневий металік
    Задні арки чим закривали після вібро і шумоізоляції, обшивали карпетом чи так і осталося.
    Щось всі мною в місті опитувані після обшиття металу, дна, боків і даху дуже задоволені, в деяких після 7 років нічого не відпало, цей випадок робили в Хмельницькому біля досаафу. Тут бачу багато противників цього, з толкових аргументів: пилозбирачі, нюхання клею і відпадає. Відпадає як виявляється далеко не завжди, пилевсмоктування народ також не лякає, лишається питання клею і здоров'я.
    На фанеру дивитися вже надоїло, або куплю пластик на арки і зсувні двері або прийдеться чимось обклеїти. Жаба росте разом з курсом долара, та й пластик на задні арки буде дряпатися, але цен напевно краще, ніж дивитися на це убожевство.

18. DOLAR

DOLAR Старожил

Дописи:
    1,279
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Хмельницький
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    чорний
    У мене майже все пласмаса, пол оригінал,сідухі туаран і підлокітник, карти дверні тож туаран.Потолок сам обшивав кожою із дерочками , ще правла все не дороблено. Нарахунок досаафу, як так розумія це на Камянецькій вул. біля танку. Повний відстій.! Кум там, обшивав свого берлінго. Через деякий час клей біля тканини почав жовтіти. Качество у них не дуже. Да ,і вибір матеріалу маловатий. Доки на пас. вони робоять у Лезнево "Кафе МІО" у мого знайомого + паро грн націнка. Вибір звичайно затобою. Якщо надумаєш обшивати - то не тряпочкою, або замш,кож.заміник. Легчи будить від бруду мити. Є непаогані хлопці на рибалка - кенгу обшивали кож. стійки покові і т.д досить не погано. Можу тобі дати номер. я напевно теж біля вікон обшию замшою або тіпа кожа.

[upd=1415965835][/upd]
    shun Паро фоток кенгу. Ось , так біля вікон напевано теж обшию.

19. jorjik

jorjik Старожил

Дописи:
    2,036
    Область:
    Немає в списку
    Місто:
    За межами України
    Модель:
    VW Caddy
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2012
    Колір:
    Candy wise
    Более подходящего места не нашел.
    Давно бесил коврик водительский, на фото понятно почему...
    Новые только комплектом продаются у оффов, и стоимость не радует за тряпки подножные. Причем, такое состояние только у водительского, а остальные 3 в идеале. Китай? Китай я и сам могу. Вот, что вышло:
    Был найден кусок ковролина, самого думаю дешевого, на резиновой основе. Вырезал по форме. Только удлинил чутка там (на фото видно), где педаль сцепления упирается в пол при выжиме и песок с подошвы сыпется мимо коврика :( .
    Кромку одна знакомая на машинке обернула в "ременную тесьму", обметать - нужно искать специальную ковровую машинку и нитки. Под пятку правой ноги, где протирается дыра, подложили прямоугольник:
    Ну и крепления-фиксаторы. Они сняты со старого ковра. Крепятся усами. Все довольно просто: снял старые, примерил отверстия на новом коврике, прорезал ножом. защелкнул фиксаторы.

Номерок на фиксаторе: 3D0864200А

20. saxon

saxon Старожил

Дописи:
    1,246
    Область:
    Одеська
    Місто:
    Одесса
    Модель:
    CADDY
    Ну бомба! Открывайте Евгений, интернет-ателье по коврикам :) обмен старого на новый, с доплатой...

Поділитися цією сторінкою