1. До уваги користувачів. Для подачі об"яв до розділу "Продам" у Вас повинно бути не менше 50 змістовних повідомлень або не менше року реєстрація на форумі.
    Приховати оголошення
  2. Сайт потребує рекламодавців. Звертайтесь до адміністраторів.

Расход на BLS DSG

Тема у розділі 'Дизельні двигуни / Дизельные двигатели', створена користувачем андрей львов, 13 сер 2015.

1. Yuran

Yuran Старожил

Дописи:
    1,483
    Область:
    Київська
    Місто:
    Буча
    Модель:
    Seat Altea XL
    Двигун:
    1.6i (BSF)
    Потужність, л.с.:
    102
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Сірий
    Та нічого Вам не розжували. Ненормально коли 10 літрів витрата на кадді коли поїздки по 20 км. Не така вже суттєва різниця в витратаі палива у прогрітому та непрогрітому моторі. Або Ви їздите зовсім неекономно, або машину грієте перед поїздкою довго а потім їдете 2-3 км, або з машиною щось не так. Я ж так зрозумів ці всі дані в теперішню пору.
    У мене коробка механіка правда, і навіть при поїздках по 3 км витрата вище ніж 7-8 літрів не піднімається ( по бортовому компютеру), а середній витрата за бак ( залив 60 літрів і їжджу поки не загорить стрілка знову) при поїздках в середньому по 10 км. в основному 6.2-7 л. в залежності від пори року, загруженості по роботі ( тоді більш агресивна їзда), дальності поїздок, швидкості поїздок.

2. Jetta Vlad

Jetta Vlad Команда Клубу Команда форуму

Дописи:
    2,251
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бориспіль
    Модель:
    VW Caddy
    Потужність, л.с.:
    102
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2011
    Колір:
    White
    Читайте внимательно его пост!! Разница по БК и факту!! Вы замеряли свой реальный при таких условиях??

3. soulboy

soulboy Досвідчений

Дописи:
    674
    Область:
    Кіровоградська
    Місто:
    Кировоград
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    2.0 TDI (CFHС)
    Потужність, л.с.:
    180
    КПП:
    DSG6
    Рік випуску:
    2011
    Колір:
    белый
    Для чистоты и объективной картины, нужно заправить полный бак по горлышко (с устойчивым уровнем топлива в горловине бака) и проехать в городском режиме 100км. Потом заехать на ту же заправку к той же колонке к тому же пистолету. И пополниться до такого же уровня. Посмотрите сколько влезет. Очень многие после этого удивляются. И я в том числе. У каждого авто будет своя погрешность. А алгоритм вычисления среднего расхода по БК до сих пор непонятен никому.

no name подобається це.
  4. Serg123

Serg123 Учасник

Дописи:
    185
    Область:
    Івано-Франківська
    Місто:
    Калуш
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    77
    КПП:
    DSG6
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    Червоний
    Я ж так і зробив, написав та сама заправка, пістолет той самий бо він один, заливаю поки в горловині буде стояти топливо, вже так другий раз рахую і виходить рівно 10 л. При чому БК пише 7.3. Чому така велика різниця, ладно якби було різниця 0.5 л. Всі засіри приводив в теперешніц час, температура повітря 13-18 градусів тепла.
    Машину зараз негрію, завів 30 сек почекав і поїхав. Зимою грів вебастом, но мова не про зимовий пору.
    Писи. Соляра ніде невитікає, масло філятра помінянні, кондеціонер офф, тільки дуйка в 1 положеню, магнітола штатна і регістратор включені.

5. Andrey.St.

Andrey.St. Новенький

Дописи:
    77
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW Caddy + Jetta
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    Offroad Grey
    Я себе не так давно приобрёл Jett-ку с таким же двигателем и коробкой DSG6, так средний расход трасса-и не много Киева составляет 6,5л по Б/К.
    По баку ещё не проверял, но по ощущениям кажется больше. Стрелка падает на глазах)

Jetta Vlad подобається це.
  6. Serg123

Serg123 Учасник

Дописи:
    185
    Область:
    Івано-Франківська
    Місто:
    Калуш
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    77
    КПП:
    DSG6
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    Червоний
    Стрілка після половини сильно падає.

Jetta Vlad подобається це.
  7. Yuran

Yuran Старожил

Дописи:
    1,483
    Область:
    Київська
    Місто:
    Буча
    Модель:
    Seat Altea XL
    Двигун:
    1.6i (BSF)
    Потужність, л.с.:
    102
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Сірий
    Заміряв при різних умовах. Я засікаю кілометраж з того моменту як загорілась жовта лампа, ще їжджу кілометрів 60-70, тоді заливаю 60 літрів у бак ( 3 талони по 20 літрів Вог), і засікаю коли знову загориться жовта лампа. Звісно жовта лампа загорається не одинаково ( залежить чи качнуло машину, чи був нахил і т.д.) тому можу міряти середній показник для 120 літрв пального ( 2 заправки) для зменшення похибки. Бувало таке що заправлявся на малі літражі ( 10-30) в тому числі в міському циклі, і катастрофічних показників в сторону 10 літрів не бачив. Ну коли багато роботи, полювання, весь час кудись спішу ( по місту всіх підрізаю, по трасі 120-140) то в ці періоди середній витрата палива в сторону 7-7.5 л, та це ж коли їздити як придурок.
    А от чому в нього витрата палива у Калуші такий великий треба шукати причини. Він в Калуші 140 не поїздить, там дороги нема такої ( знаю, сам родом 40 км. від Калуша), та й підрізати там нема кого, і пробок там нема.
    На мій погляд причини того що такий високий витрата палива можна шукати наступні з тих що я знаю:
    1) на заправці недоливають соляри весь час стабільно;
    2) соляра якась зовсім паршива;
    3) з авто щось не те.
    А ось по авто то може бути причин, може сажевий фільтр уже кака, може турбіна кака, може коли ГРМ міняли то синхронізація неправильна, може там повітряний фільтр 100 тисяч не мінявся, може з коробкою автомат якась кака, може там мотор уже затасканий і поршні в ціліндрах їздять як палець у відрі, чи якісь датчики і т.д., я не майстер і не знаю. Ну як мінімум треба на компютерну діагностику, тільки не говоріть що Калуш уже таке задрищене місто, має щось бути.
    Не знаю як рахують бортові компютери що вбудовані в авто, у мене бортового комплектного нема й не було, а мультитронікс що стоїть включається десь секунд через 20 і починає рахувати паливо і т.д. Тому момент пуску й перших 20 секунд не рахує.

Serg123 подобається це.
  8. Serg179

Serg179 Новенький

Дописи:
    73
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    У меня на Каддике с DSG на 1,9 BLS, расход по городу 6,3- 6,8 без климата. Всегда 3-4 минуты грею на хх. Вебасты нет. Иногда давлю тапку (30%). За городом 6,0- 6,3. У меня еще стоит DPF.

9. soulboy

soulboy Досвідчений

Дописи:
    674
    Область:
    Кіровоградська
    Місто:
    Кировоград
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    2.0 TDI (CFHС)
    Потужність, л.с.:
    180
    КПП:
    DSG6
    Рік випуску:
    2011
    Колір:
    белый
    Після половини вмикається ефект плацебо

Diesel Euro4, Jetta Vlad та no name подобається це.
  10. serg1988

serg1988 Старожил

Дописи:
    1,122
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Полонне
    Модель:
    VW CADDY
    Потужність, л.с.:
    140
    КПП:
    6МКПП
    Рік випуску:
    2005
    Колір:
    серебряний
    На BJB моторі витрата був меньше 6 л перевіряв заправкою до повно з 20 л каністр, на BKD більше 6, хоча ще не перевіряв при заправці до повного.

no name подобається це.
  11. Serg123

Serg123 Учасник

Дописи:
    185
    Область:
    Івано-Франківська
    Місто:
    Калуш
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    77
    КПП:
    DSG6
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    Червоний
    Я нелітаю як придурок це точно :grin:. З діагностикою дійсно туго. Щоб розблокували вебасто ні на одному сто нехотіли братися. Дзвонив до чоловіка який з Франківська приїжає, і він мені розблокував. Пістолет не наколює 100% я писав вище. Чолярка з ОККО їхній бензовоз завозить, пломбований з сертіфікатом, все як на запрвці. Напевно буду шукати діагностику у Франківську. Фільтри міняв теж

12. Yuran

Yuran Старожил

Дописи:
    1,483
    Область:
    Київська
    Місто:
    Буча
    Модель:
    Seat Altea XL
    Двигун:
    1.6i (BSF)
    Потужність, л.с.:
    102
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Сірий
    Ну так скільки там їхати в той Івано-Франківськ? 30 кілометрів чи 40? І дорога відносно терпима, вниз-вверх, вниз-вверх :))) Доречі в Калуші теж є нормальні майстри, не знаю чи по каддіках, та брат двоюрідний возив свого Сітроена Джампі з Львівської області саме в Калуш ремонтувати коробку.
    Не пожалійте якихось 100-200 грн. на діагностику, бо діагноз один, А методи лікування можуть бути різні.

13. pirogok

pirogok Перевірений

Дописи:
    478
    Область:
    Чернівецька
    Місто:
    Чернівці
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    DSG6
    Рік випуску:
    2007
    Колір:
    red
    Чим менше місто і пробіги тим більший витрата. У мене зараз виходить 9-10 л. На 15-х колесах. Пробіги маленькі 5 км до до гаражу + 10 на роботу. А якщо ще з прицепом:(

Останнє редагування: 23 кві 2016
    no name подобається це.
  14. kosha

kosha Старожил

Дописи:
    1,364
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW Caddy Combi
    КПП:
    DSG6
    Рік випуску:
    2007
    Колір:
    Adrenaline RED
    Зима на 15" 8,88л/100км, лето на 17" пока стало 8,02л/100км. Замеры по литражу, не БК

no name подобається це.
  15. Serg123

Serg123 Учасник

Дописи:
    185
    Область:
    Івано-Франківська
    Місто:
    Калуш
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    77
    КПП:
    DSG6
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    Червоний
    Був сьогодні на діагностиці, по мотору все добре, форсунки не переливають, показники не доходять до 1, вроді цифри були 0.6 чи 0.8, точно непамятаю, синхронізація вистававлена -4.4, но росхід на холостому 0.5-0.6. Буду дальше рахувати росхід, один є плюс, що сказали кілометраж по коробці, так що попередній власник необманув мене з пробігом. Зараз пробіг по коробці 246тис. Як для 10 річної машини думаю малий пробіг.

16. terisola

terisola Досвідчений

Дописи:
    540
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW CADDY + gtb1756vk
    Двигун:
    2.0 TDI (BMM)
    Потужність, л.с.:
    170
    КПП:
    6МКПП
    Рік випуску:
    2007
    Колір:
    белый
    Не понимаю, почему у вас расход большой. У меня на блс было 0,4, с кондиціонером 0,5.

Поділитися цією сторінкою