1. До уваги користувачів. Для подачі об"яв до розділу "Продам" у Вас повинно бути не менше 50 змістовних повідомлень або не менше року реєстрація на форумі.
    Приховати оголошення
  2. Сайт потребує рекламодавців. Звертайтесь до адміністраторів.

Позитив и негатив сегодняшнего дня.

Тема у розділі 'Юмор', створена користувачем yseroga, 2 кві 2014.

1. Tolya1983

Tolya1983 Досвідчений

Дописи:
    908
    Область:
    Житомирська
    Місто:
    Коростень
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    2.0 SDI (BST)
    Потужність, л.с.:
    69
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2009
    Колір:
    Белый
    А вона і справді пахне не дуже вонючо!А Версачі хіба парфуми бодяжить? :unknown: По моєму одяг! :D Виправте мене провінційного! :x

2. андрей львов

андрей львов Спеціаліст

Дописи:
    3,852
    Область:
    Львівська
    Місто:
    Львів
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Білий
    И обувь и многое еще включая ювелирку.

3. Костя

Костя Команда Клубу Команда форуму

Дописи:
    4,763
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бориспіль
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    6МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Чорна Блискавка
    Я мав на меті парфюм Версачче Мен, таким користуюсь. :hi:

4. Dostam

Dostam Досвідчений

Дописи:
    640
    Область:
    Чернігівська
    Місто:
    Березовка
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    2.0 SDI (BST)
    Потужність, л.с.:
    69
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Белый
    Негатив. Необережно прокоментував, приблизно так :evil:, падіння утюга на ногу, причому аеродинамічним кінцем. За що був поставлений донею в куток і змушений був вислухати лекцію про хороші манери. Тепер боюся подумати, що буде з учителями, коли в школу віддамо. Вони теж там, думаю, не завжди ангели.
    Позитив. Добре, що не практикував, як мої батьки, ременя і різки, а то б так легко не відбувся. :)

5. miki_ua

miki_ua Назавжди з нами

Дописи:
    6,252
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Хмельницький
    Модель:
    VW CADDY ECOFUEL
    Двигун:
    2.0 Ecofuel (BSX)
    Потужність, л.с.:
    109
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    CandyWeiss
    Воскресный денёк.
    ПозитиФФ - кореш предложил на зиму поюзать буржуйку: чугунную, на 2 комфорки, с шибером: как раз топить в пристройке (проводку кидать, крышу утеплять, пол заливать в морозы.....) Только на дачу надо было съездить забрать. Поехали на его машине(2109 на пропане).
    Негатив: дача в диких е6енях, переезжая через переезд потеряли заднюю правую покрышку (безвозвратно: дырка в 2 пальца на внутренней боковине). Стали за километр от переезда в пустом поле. Попытались накачать - сняли колесо, поняли почему мысль была глупой. Из инструмента - только стандартный 2109 набор. Там балонник и за монтировку, хоят по размеру на отвёртку больше смахивает. пол/часа крутили домкратом вверх/вних: внутреннюю сторону с обода сорвали, внешнюю - никак. Запаски, камеры, скотча и т.д. - нет. Напихали листьев, забортировали, поставили (уже не на ободе ехать).
    Позитифф - Дотянули до дачи уже затемно. Погрузили буржуйку.
    Негатив - Пока кореш бегал к соседу за домашним винцом (один чел на этих выселках весь год живет - остальные "приходящие") я разворачивался. Не заметил что спустило и переднее правое - наехал на свой же брызговик, оторвал брызговик, колесо разбортировалось.
    Вызвонил друга. Тот ещё 2 часа нас по полям искал.
    Позитифф - НАШЁЛ! Привёз 2 жигулёвских колеса: двинули в обратный путь!
    Негатив На шиномонтаже оказалось что переднее (куплено месяц назад) получило грыжу (но спускало по удару на ободе).
    Позитифф Поставили камеру - нашёл из старых запасов, с Запорожца. Тобишь по нынешним ценам 100 грн сэкономил.

Фига-се отдохнул в воскресенье..... :wall:

6. Andrey_ns

Andrey_ns Досвідчений

Дописи:
    866
    Область:
    Житомирська
    Місто:
    Місто:
    Модель:
    VW CADDY
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2011
    Колір:
    Blakc
    miki_ua, почитав :? як кажуть як везе то везе ,ну головне що все гуд :good:

7. андрей львов

андрей львов Спеціаліст

Дописи:
    3,852
    Область:
    Львівська
    Місто:
    Львів
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Білий
    Тут скорее вылезло отношение кореша к машине.

8. Vipop

Vipop Команда Клубу Команда форуму

Дописи:
    6,324
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бровари
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Колір:
    Червоний Дракон
    Сьогодні виявив, що користуюсь таким точно :drinks:

9. poci

poci Старожил

Дописи:
    1,012
    Область:
    Миколаївська
    Місто:
    Миколаїв
    Модель:
    Volkswagen Caddy
    Двигун:
    2.0 SDI (BST)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2007
    Колір:
    Синий
    я с лонжероном наттттрррр. это неготив сегоднешнего дня, а вот в Илечевск метнулся 250 км в одну сторону это тоже немного меня напрягло, поел дома это 1000 процентов позетив. :yes:

10. saxon

saxon Старожил

Дописи:
    1,246
    Область:
    Одеська
    Місто:
    Одесса
    Модель:
    CADDY
    Вернулся из Буковеля...Катались в основном под дождём,температура не опускалась ниже -2...Что-то с природой не так :shock:

11. miki_ua

miki_ua Назавжди з нами

Дописи:
    6,252
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Хмельницький
    Модель:
    VW CADDY ECOFUEL
    Двигун:
    2.0 Ecofuel (BSX)
    Потужність, л.с.:
    109
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    CandyWeiss
    Природа ("русская зима" - жестокая и беспощадная :D ) не хочет подигрывать сами знаете кому - ибо в отличие от случаев с Наполеоном и Гитлером не на той стороне правда теперь. А вот по МосьВе уже ударила! :p

12. Dostam

Dostam Досвідчений

Дописи:
    640
    Область:
    Чернігівська
    Місто:
    Березовка
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    2.0 SDI (BST)
    Потужність, л.с.:
    69
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Белый
    Теж дійшов до таких висновків. Не знаю як у державі, а у мене по паливу серйозна економія. Це великий позитив. Така підтримка природи для мене відчутніша і приємніша за "підтримку" Європи. Але є і мінуси. Машину приходиться мити ледь не кожного дня. Два дні не мив, тепер боюся підходити. Щей солісти та пісісти, немов оскаженіли, всі дороги піском позасипали.

13. bvi

bvi Досвідчений

Дописи:
    846
    Область:
    Львівська
    Місто:
    Львів
    Модель:
    VW CADDY
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2007
    Колір:
    Gray White
    Как говорится "Хороший отдых" бывает редко но метко! История конечно жесть... :)

14. Костя

Костя Команда Клубу Команда форуму

Дописи:
    4,763
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бориспіль
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    6МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Чорна Блискавка
    Негатив
    Вчора займався своїм кадділаком. Одна і з операцій заміна ліхтарів освітлення заднього номеру, так як загорілося "сонечко" на приборці та обидва ліхтарі не світили. Тож вирішив встановити два нові світлодіодні ліхтарі, які завбачливо придбав в Одноклубника. Але це нічого не дало. Ліхтарі не працюють, "сонечко" на приборці горить, помилка не витирається (а точніше, витирається і відразу з'являється знову). А ще як ДАІвці спинять, то то взагалі - джекпот. Загалом - зіпсований настрій, депресняк і все таке інше :( :( :(

Позитив
    Випадково зателефонував до Юри Хоміча - проконсультуватись. То Юра не тільки проконсультував, а ще й сказав щоб я під'їхав щоб подивитися разом. В результаті 15-и хвилинного "чаклування та ворожіння" Юри, все запрацювало, засвітилось, "сонечко" з приборки щезло і, як то кажуть, життя налагодилось. :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Що ж тут сказати, Честь та Хвала професійним Електрикам :ugeek: . Юрець! Дуже тобі завдячую!!! :yes: :yes: :yes: :good: :good: :good:

15. Gong

Gong Старожил

Дописи:
    1,090
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW Golf 7
    Потужність, л.с.:
    150
    КПП:
    DSG6
    Рік випуску:
    2016
    Колір:
    Чорний
    Прочитав про соляру і згадалось. Я в четвер перевозив 2 каністри з солярою. Загальмував різко і одна впала. Протекло. Самі розумієте, запах на весь салон. У мене не в перше таке ))
    Але язнаю гарний спосіб позбавлення цього запаху. Купив українського (він же житній, чорний) хліба розрізав на чотири частинки і за ніч запаху майже немає. Кажуть ще гарно допомагає кава.

16. Diesel Euro4

Diesel Euro4 Спеціаліст

Дописи:
    4,333
    Область:
    Область:
    Місто:
    Місто:
    позитив вчора було ДН у сина. Після цього всього тесть на своєму Т4 поїхав додому (22.00). Не доїхавши 12 км заглох. Поїхав я його дотягнути(пив вино :sorry: ). Крюка для того щоб тягнути у мене нема, фаркопа теж нема, ібо авто - жоповозка і калясковозка. У Андрія теж не знайшлося до Ігоря не дозвонився (хлопці, вибачте що дзвонив так пізно ).

Кароч, був :?

позаглядав під авто...і поїхав до тестя. Взяв свій ТРАП"ЯНИЙ трос, зацепив за кріплення запаски (там де два болти) і поїхал спершу як на механіці десь до 30 км/год на першій, потім робот, розгін до 40-ка, потім круїз і поіхали при оборотах двигуна 2000.

По приїзду все ок. Кріплення всі на місці, нічого не погнуто, бампер цілий, навіть не погнутий.

P.S. Мало не забув, стьоб Сергія "Валік, а в тебе що нема буксира :geek: :D "

17. miki_ua

miki_ua Назавжди з нами

Дописи:
    6,252
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Хмельницький
    Модель:
    VW CADDY ECOFUEL
    Двигун:
    2.0 Ecofuel (BSX)
    Потужність, л.с.:
    109
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    CandyWeiss
    ОлегUA, Щиро вітаємо! Здорових діток та щастя в родині!
    Вітаю твою дружину що зуміла знайти собі такого файного хлопця!

[upd=1419841343][/upd]
    Diesel Euro4, все нормально чи ні ти дізнаєшся, коли викрутиш ці самі 2 болта. а взагалі в такій ситуації требя чіплятись до балки в районй рессори (НЕ ПО ЦЕНТРУ!!!!) або до задньої серьги рессори.
    І взагалі - 3 ВАГа в сім'ї і ніодного крюка???
    :ugeek:
    НезачОт!
    З.Ы. шо з тестем то було?????

18. Diesel Euro4

Diesel Euro4 Спеціаліст

Дописи:
    4,333
    Область:
    Область:
    Місто:
    Місто:
    уже викрутив і вкрутив назад. Заодно і змастив їх по різьбі ;) Це було зроблено ще вчора о 12 ночі (стрьомно було, потрібно ж було знати кому рахунок виставляти :hahaha: , читай тестю й тещі)

два з них т4 в трудяги з фаркопами - в тестя й шварго, а у мене жоповозка.

з тестем все ок, якщо не враховувати те що він весь вечір був тверезим (за кермом) і тому був сердитий, авто ж поломалося. Що з авто - тупо заглох і все. навіть не заводився. Ремонт відкладемо на наступний рік :hahaha: . В мене сьогодні день народження :yahoo:

19. homich

homich Старожил

Дописи:
    2,742
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW CADDY
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    Белый
    Не за что - всегда держу в голове слова, Саши Мага, - на то он и клуб чтоб помогать......
    А кофе ты зря отказался пить, хотя и знаю почему.... Было вкусное ..... :oops: :oops:
    Но как в песенке говорится - не вкусно мороженное есть одному ...

20. Leo84

Leo84 Новенький

Дописи:
    41
    Модель:
    VW CADDY

Витаем,мицного здоровья,а буксировочные крюки нужно преобрести:)

Поділитися цією сторінкою