1. До уваги користувачів. Для подачі об"яв до розділу "Продам" у Вас повинно бути не менше 50 змістовних повідомлень або не менше року реєстрація на форумі.
    Dismiss Notice
  2. Сайт потребує рекламодавців. Звертайтесь до адміністраторів.

Плохо заводится на горячую

Discussion in 'Дизельні двигуни / Дизельные двигатели' started by kamazitto, Jan 11, 2021.

1. sage64

sage64 Досвідчений

Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    WV Caddy III
    Двигун:
    2.0 SDI (BST)
    Потужність, л.с.:
    70
    КПП:
    6МКПП
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    white stallion
    Ну так проверьте стартер на предмет оборотов при заводке. Можно проверить Васей диагностом, отсоединяете подачу напряжения на форсунки, предохранитель или разьём проводов, включаете зажигание подключаете Василия и крутите стартером. Двигатель, 5 группа, 1 окно смотрите как на видео.

Стартер должен выдавать в пределах 230-250 об/мин или больше, если меньше значит стартер на профилактику, если норма значит ищем дальше причину.
    Вот еще https://www.drive2.com/l/470456012709560936/

Last edited: Feb 20, 2021
    GTR and kamazitto like this.
  2. Shansss

Shansss Досвідчений

Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    Tiguan
    Двигун:
    2.0 TDI (CFHF)
    Потужність, л.с.:
    140
    КПП:
    DSG7
    Рік випуску:
    2012
    Колір:
    Grey
    Так вимкни їх через Васю діагноста, я собі вимкнув як не потрібну для свого авто. Їх можливо вимкнути так: https://www.drive2.com/l/463304514204599074/ в мене так не вийшло, бо немає каналу такого. Я вимкнув так: https://www.drive2.com/l/533359072934625635/
    Можливо через D02000, також 292029. Я вимикав, обома кодами різниці немає.
    Якщо хочете відкинути версію з поганим АКБ, можна зняти датчика з мінусової клеми, це також відключить старт-стоп
    Перше повідомлення: Jan 21, 2021

Нове повідомлення: Feb 9, 2021
    kamazitto, проблему вирішили? Якщо так, то як?

3. kamazitto

kamazitto Досвідчений

Область:
    Чернігівська
    Місто:
    Корюковка
    Модель:
    Touran
    Двигун:
    2.0 TDI (CFHС)
    Потужність, л.с.:
    140
    КПП:
    DSG6
    Рік випуску:
    2012
    В процессе. Но эта "болячка" была мною найдена на форумах Б6 и шкоды.

Нове повідомлення: Feb 19, 2021
    Итак....
    После долгих и длинных морозных ночей, наконец-то "потух" АКБ. Заказал новый, и О чудо - проблемка ушла. Короче, как и, писал выше, что дело было в низком заряде АКБ, и видать какой-то блок не получал достатоного напряжения. А тот факт, что проблема была только на горячую, только сбивала смысли, что это действительно АКБ.

Витька, Чилик, GTR and 2 others like this.
  4. Vova64

Vova64 Гість клубу

Область:
    Івано-Франківська
    Місто:
    Косов
    Модель:
    Skoda Octavia scout
    Потужність, л.с.:
    140
    КПП:
    DSG6
    Рік випуску:
    2012
    Колір:
    Сірий
    Доброї ночі! В мене така ж проблема на холодну запуск завжди без проблем а на гарячу запускається і зразу глохне грішу на датчик розпредвала тому що він відповідає за форсунки, і відрубає їх бо не бачить оборотів з датчика і Вася висвічує помилку P 0016
    Перше повідомлення: Aug 12, 2021

Нове повідомлення: Aug 12, 2021
    Причому тяга добра, не троїть, не димить, все так би і нічого але коли десь треба їхати далеко то напряжно бо всюди мушу лишати заведеною машину бо потім приходиться чекати пів години поки охолоне

Share This Page