1. До уваги користувачів. Для подачі об"яв до розділу "Продам" у Вас повинно бути не менше 50 змістовних повідомлень або не менше року реєстрація на форумі.
    Приховати оголошення
  2. Сайт потребує рекламодавців. Звертайтесь до адміністраторів.

Оцените авто по фото

Тема у розділі 'Выбор авто', створена користувачем NPP, 28 бер 2014.

1. wertyfox

wertyfox Учасник

Дописи:
    205
    Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    жовтий
    Не можу знайти!
    Цікаво, скільки коштуватиме готова перероблен?
    Який двигун і т.д...

2. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    wertyfox, там максі з 2.0 ТдІ, в темі Продаж цікввого на інших сайтах

3. Vadim Iva

Vadim Iva Досвідчений

Дописи:
    984
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW CADDY MAXI
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2009
    Колір:
    Серебристый металик
    wertyfox, вот он http://www.autoscout24.ru/Details.aspx?id=253102018&cd=635452379880000000&asrc=st|fs
    готовый салон обойдется Вам в 19-21 тыс грн :) Так, что нынче дорогое это дело. Купите сначала машину лучше, а потом уже будете думать.Радоваться Бердычеву скрипя зубами или же мечтать о оригинале.

4. wertyfox

wertyfox Учасник

Дописи:
    205
    Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    жовтий
    Назбирав 7.5 USA, ще маю можливість позичити 3 - 3.5 USA.

5. miki_ua

miki_ua Назавжди з нами

Дописи:
    6,252
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Хмельницький
    Модель:
    VW CADDY ECOFUEL
    Двигун:
    2.0 Ecofuel (BSX)
    Потужність, л.с.:
    109
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    CandyWeiss
    wertyfox, не хочу повторяться - но с учетом растаможек-бла-бла-бла за 10-11 кУе максик будет непеределанный и с возможными скрытыми дефектами (или космическими пробегами). Вам машина нужна в пассажире? Возьмите белого коротыша у izyt-а и оставьте штуку на "плюшки": замену ремней,роликов,врезку оригинальных стекол, пластик салона с 2011 года, подлокотник с Лайфа....

6. wertyfox

wertyfox Учасник

Дописи:
    205
    Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    жовтий
    Які можуть бути приховані дефекти?

7. miki_ua

miki_ua Назавжди з нами

Дописи:
    6,252
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Хмельницький
    Модель:
    VW CADDY ECOFUEL
    Двигун:
    2.0 Ecofuel (BSX)
    Потужність, л.с.:
    109
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    CandyWeiss
    wertyfox, О, вы скоро откроете для себя много нового - от несовпадения ВИН-кодов из-за замены задней правой четверти до ремонта головы, насос-форсунок, турбины со всеми её трубопроводами и их уплотнителями, двухмассового маховика, коробок с последствиями масляного голодания и ещё много чего (это не считая возможных ДТП)
    Всё это может подшаманиваться перед продажей - так чтобы это были проблемы следующего владельца.

8. wertyfox

wertyfox Учасник

Дописи:
    205
    Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    жовтий
    Подумав над критеріями майбутнього автомобіля.
    1. Найголовніше, щоб машина якомога рідше ламалася, була надійною і кошти тратилися тільки на пальне та розхідники.
    2. Комфорт не важливо, колір не важливо.
    3. Економічний двигун.
    4. Мінімальна комплектація, але все що є на борту, щоб працювало.
    5. Пасажир, бажано на 7 місць. Щоб третій ряд виймався при потребі.
    6. Їхати багато не збираюся, не більше 5-7 тис. на рік, переважно при великій потребі (якщо Недай-Бог треба у лікарню, чи до тещі у сусіднє село, чи коли щось привезти для сім'ї). Вже звик по дрібницях їздити автобусом. Робота у мене сидяча на стільці, переїздів не потребує, чим менше виходжу на вулицю - тим краще!
    7. Машину хочу купити на довго, якщо попадеться добра - можливо назавжди.

Попередній мій Пасад Б2 1986 року так вже був мене дістав, що я вирішив бути деякий час без авто взагалі.
    Мені були порадили купити вбиту в ґноти машину дешево і доклавши трішки на ремонт - зробити лялю для себе. Я дурний так і зробив. Купив у 2004 році повністю кінченого пасада (жодні двері не працювали, масло брав 5 л. на 100 км, все гуділо, тріщало, бахкало і трахкало). Потратив з документами 2400 у.о..
    Почав ремонтувати. Ремонт двигуна і всього що є під капотом обійшлося до 2000 у.о., ремонт ходової - 500 у.о., ремонт кузова - до 1000 у.о, ремонт електрики, салону і придбання всіляких дрібниць (насос, колісний ключ, набір інструментів, аптечка, вогнегасник, чохли, коврики...) - ще 500 у.е., купив 8 дисків та два комплекти гуми (літня і зимова) - ще 600 у.о..
    Все разом вже було вкрило 7000 у.о.
    Я з цим змирився, думав поміняв все що міняється, тепер тільки буду лити солярку і міняти масла та ремені. Але не тут то було!
    Машина сипалася по чорному, спочатку виходили з ладу агрегати ті, що я ще не міняв. От наприклад, проїхав 300 км. - ремонт на 200 у.е.. І так постійно. Потім по другому кругу почали ламатися ті деталі, що вже були мною замінені раніше. Це все ставило мене в супорт, який же я дурний!!!
    Від 2004 по 2011 рік я на ньому наїздив до 24 тис. км. Прийшлося повторно відремонтувати двигун, турбіну і паливну та продати. Мабуть всі ремонти вже давно вкрили 10000 у.о..
    І ось нарешті прозрів і вирішив продати через АвтоРіа, написав оголошення сфотографував. Слава Богу, продав за 3000 у.о.!
    Коли приїхав клієнт з Вінниччини переписувати авто у МРЕО, мєнт роблячи експертизу авто згадав її і повідомив нам, що на цьому авто попередній хазяїн вбив людину. Я цього не знав раніше. Та й попереднього хазяїна на той час вже не було в живих. Клієнта цей факт не злякав, дуже він хотів тої машини. Поки ми каталися по місцю (МРЕО, НАТАРІУС, туди-сюди), заклинила дверна ручка, згоріла лампочка повороту, почав підклинювати замок запуску двигуна. Міняли все на ходу.
    Через рік я зустрів того чоловіка на базарі. Думав надає мені стосунів за машину. Але відбулося все навпаки. Він дуже дякував мені. Каже проїхав майже 50 тис.км. і то майже постійно з причепом завантажений товаром на всі 100%. Окрім масла, рідин, ременя двигуна - ще нічого не міняв!
    Ось так буває через дурну голову!

9. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    wertyfox, :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

10. МАГА

МАГА Старожил

Дописи:
    2,116
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Рік випуску:
    2011
    Колір:
    кандівайт
    Я б ще в церкву сходив - переговорив там про це з кім треба...

11. андрей львов

андрей львов Спеціаліст

Дописи:
    3,852
    Область:
    Львівська
    Місто:
    Львів
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Білий
    Да с Пассатом поучительная история.Купить убитое и сделать ляльку видать советовал хозяин убитого Пассата или его знакомый.Что Вам сказать-при пробегах в год тысяч до 20 и ездить лет пять без проблем то надо иметь тысяч 15 я думаю.За 10 -7 мест не реально.Так что есть вариант-брать грузовой и с временем доводить его или -даже не знаю,нет за 10 или.

12. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    З врахуванням таких пробігів - вам дизель не треба... було б достатньо 1.6бензин чи 2.0Ecofuel... Дизель треба для тих, хто 20-100 тисяч в рік їздить

13. wertyfox

wertyfox Учасник

Дописи:
    205
    Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    жовтий
    Бензинових двигунів я не гидую, але у продажі їх дуже мало.

[upd=1411636331][/upd]
    Значить поки-що мабуть нічого не брати не буду. Позбираю грошенят ще пару років і тоді купуватиму! Виявилося, що за 10 штук купити немає що!
    А їхати на машині, якщо добра попадеться, збираюся не 5 років, а більше - поки не здам на металолом. Для мене дуже болючі процеси купівлі та продажу.

14. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    wertyfox, є бензин, а є метан,які трохи дешевші за дизель...

15. DOLAR

DOLAR Старожил

Дописи:
    1,279
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Хмельницький
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    чорний
    Фольсваген штука не дешева :unknown: ! Купуйте ,комбо ,кенгу,берлынго,конект,добло і т.д. якщо ви хочите фургончика до 1.5 тон. Принципі хватає машин до 10 у.е.
    Я теж хочу ,по круче маш!НО ,вся проблема в бумажках - на жаль.
    А із шкури вилазити, щоб купити маш на остані грошу - якось не розумно.

16. Костя

Костя Команда Клубу Команда форуму

Дописи:
    4,763
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бориспіль
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    6МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Чорна Блискавка
    Сергію, я не можу зрозуміти - чим же я так образив Андрія? :unknown:
    Хотів як краще, в першу чергу для того, хто хоче купити...
    Я звідки знаю на яку суму грошей розраховує покупець ... :unknown:

А потім оцей твій коментар...
    "Вам машина нужна в пассажире? Возьмите белого коротыша у izyt-а и"

Взагалі нічого не розумію... :unknown: :unknown: :unknown: :(

17. miki_ua

miki_ua Назавжди з нами

Дописи:
    6,252
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Хмельницький
    Модель:
    VW CADDY ECOFUEL
    Двигун:
    2.0 Ecofuel (BSX)
    Потужність, л.с.:
    109
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    CandyWeiss
    Костя, костя,не ищи проблем где их нет!
    Скажи,я с суммой которая у человека в распоряжении я угадал?
    Ну вот, за такую сумму предложить Изиту сдать его белого коротыша глубоко себе в убыток - это обидно.
    Если +3 тыс позыченых =тогда уже можно говорить.
    Понятно?
    Вопрошающему - ща до компа доберусь - напишу развернуто.

18. андрей львов

андрей львов Спеціаліст

Дописи:
    3,852
    Область:
    Львівська
    Місто:
    Львів
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Білий
    Да все равно до пассажира и 7 местного там 10 далеко не предел.

19. miki_ua

miki_ua Назавжди з нами

Дописи:
    6,252
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Хмельницький
    Модель:
    VW CADDY ECOFUEL
    Двигун:
    2.0 Ecofuel (BSX)
    Потужність, л.с.:
    109
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    CandyWeiss
    "Золотые слова, Вениамин Бенедиктович, золотые слова...."
    wertyfox, вот что я Вам посоветую зная весь Ваш расклад....
    1. Кэдди. 1,4 16 кл обходить стороной - хотя на продаже они самые дешёвые. МаксиБаза нереально впринципе. 7 мест сделать можно - но 3-й ряд "докатка"..... Самое лучшее что я смог придумать для коротыша - в моей теме(http://www.caddy-club.in.ua/viewtopic.php?f=52&t=474) Если согласны "зажаться" с максика до коротыша и найдёте неубитый по механике вариант - только тогда можно рассматривать. Иначе - ищем другие варианты. а именно
    2. Кэдди 1,6 8 кл Движок "прост как доска" и впринципе ухайдохать его ОЧЧЧЧЧЕНЬ сложно. И даже если ухайдохаешь - все ремонтопригодно с относительно небольшими затратами. Захотите ездить дёшево - можно поставить пропан+ вариатор. "Выстреливать" как турбодизель не будет, но для адекватного передвижения более чем достаточно. Есть в Макси-базе (у одноклубника из Киева misan4ik такой). В Ваши деньги можно вписаться - стоит дешевле солярочных собратьев: просто искать труднее и торговаться лучше. С моей точки зрения - самый лучший для Вас вариант. Заморачиваться и искать с "заводским" пропаном(http://www.caddy-club.in.ua/viewtopic.php?f=46&t=314) смысла особо нет.
    3. Кэдди 2,0 ЭкоФьюел - если найти в эти деньги - самый лучший вариант. Главное чтобы был редуктор газовый нового образца или откапиталеный - и машина будет радовать простотой, надёжностью и низкими расходами. Есть максибаза. Короче одна проблема: найти в вашу сумму с доками на 7 мест.
    4. Взять "проверенную" машину дизельную у одноклубника - если по деньгам дотянитесь - то почему бы и нет! Тут машины живут "публичной жизнью" и ясно чего каждая из себя представляет. Это многое решает.
    5. Фиат Добло - один из немногих аналогов что значительно дешевле и может уместить нормально 3 ряда сидух (в длинной базе). Бензиновый морот 1,4 8кл - а ещё и на Длинном - это "печать печальная", хотя из пункта А в пункт Б доставит. Можно купить во вменяемых годах. Есть вариант на метане 1,6 16кл : в руках, конечно, не разваливается - но по надёжности и конструкции таки метановый Каддік впереди. Но - предпочтительнее дизелей (обоих марок) по дешевизне ремонта/обслуги и конструктивной беспроблемности. В отличие от Кадді в Добло 2 и 3-й ряд это "2-я палуба" выше сидений водителя и пассажира. На любителя, вобщем. Но - как вариант.
    Все остальные варианты (Фиат Скудо, Т4 и т.п.) - за эти деньги будут старыми и ушатанными. "Повезёт" купить Сценик дизельный 1,5 в такие деньги или Рено Лагуна Универсал - не спрашивайте меня где взять кредит на ремонт авто. С почтовиком - история Вашего Б2 имеет шансы повториться....
    Ну, если коротко - вот такое ИМХО. Ещё раз пересмотрите объявы - скажите свои мысли.

[upd=1411653119][/upd]
    Ах, да, ещё одно: покупать грузовик с доками на 7 мест в любом случае - далее ставить стёкла и "фаршировать" авто по мере появления денег и осознания что именно Вам нужно, а что нет Не поддаваться на сказки про "один день в Бердичеве": помнить слова Великого Махинатора ("Быстро только кошки родятся.....")

20. anderson

anderson Новенький

Дописи:
    95
    Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2011

Поділитися цією сторінкою