1. До уваги користувачів. Для подачі об"яв до розділу "Продам" у Вас повинно бути не менше 50 змістовних повідомлень або не менше року реєстрація на форумі.
    Приховати оголошення
  2. Сайт потребує рекламодавців. Звертайтесь до адміністраторів.

Обсуждение двигателя 2.0SDI (BDJ/BST)

Тема у розділі 'Дизельні двигуни / Дизельные двигатели', створена користувачем no name, 31 бер 2014.

1. vitam

vitam Старожил

Дописи:
    1,372
    Область:
    Чернігівська
    Місто:
    Чернігів
    Модель:
    VW T5GP
    Двигун:
    2.0 TDI (CLCA)
    Потужність, л.с.:
    140
    КПП:
    6МКПП
    Рік випуску:
    2013
    Колір:
    белый
    А правильный вопрос, я как-то вообще не слышал о капиталке такого мотора, ну ТДИ слыхал, ну замена форсунок там или ремонт головки, но вот чтоб полноценная капиталка - не помню.

2. jura-777

jura-777 Учасник

Дописи:
    297
    Область:
    Черкаська
    Місто:
    Черкаси
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    2.0 SDI (BDJ)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2004
    Колір:
    белий
    Нет пока теоретические предположения.

[upd=1415132285][/upd]
    Ага главное узнать цыфру вложения :crazy:

3. koby

koby Учасник

Дописи:
    155
    Область:
    Запорізька
    Місто:
    Запоріжжя
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    2.0 SDI (BDJ)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2005
    Колір:
    Red
    мне на одном СТО в Мае 2014г озвучили сумму в 5400грн и это минимум, а там как карта ляжет. :(

4. Megatrans

Megatrans Команда Клубу Команда форуму

Дописи:
    4,653
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    Opel Omega mv6 3.0
    Потужність, л.с.:
    211
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    1996
    Колір:
    Серый
    кольца стоят 370грн ;)

5. jura-777

jura-777 Учасник

Дописи:
    297
    Область:
    Черкаська
    Місто:
    Черкаси
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    2.0 SDI (BDJ)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2004
    Колір:
    белий
    А замена а прокладка а масло а фильтр а пробка сливная а тосол долитьииииииии :shock:а вкладыши подкинуть а сальнечки поменять а полушайбы :hi:

6. Megatrans

Megatrans Команда Клубу Команда форуму

Дописи:
    4,653
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    Opel Omega mv6 3.0
    Потужність, л.с.:
    211
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    1996
    Колір:
    Серый
    А стакан шлифонуть, колено? Балансирнуть? клапана прирезать, направляйки поменять? А как же поддон? переклеить! О, так тут и демпфер подстукивает... меняем все.. Тут и в 30000 мона не влезть. :lol: :?

[upd=1415134761][/upd]
    ах да...тут обычная сцепа...

7. jura-777

jura-777 Учасник

Дописи:
    297
    Область:
    Черкаська
    Місто:
    Черкаси
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    2.0 SDI (BDJ)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2004
    Колір:
    белий
    Во Во и я о томже.Ездим до победы и подыскиваем боёк.

8. Shansss

Shansss Досвідчений

Дописи:
    713
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    Tiguan
    Двигун:
    2.0 TDI (CFHF)
    Потужність, л.с.:
    140
    КПП:
    DSG7
    Рік випуску:
    2012
    Колір:
    Grey
    У меня в городе таксист делал капиталку SDI , угробил движок маслом лил какую то ху.. попал на круглую суму денег. Выдел уже катается, хочу спросить что по чем и кто делал :)

9. jura-777

jura-777 Учасник

Дописи:
    297
    Область:
    Черкаська
    Місто:
    Черкаси
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    2.0 SDI (BDJ)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2004
    Колір:
    белий
    Ну узнали?

10. bvi

bvi Досвідчений

Дописи:
    846
    Область:
    Львівська
    Місто:
    Львів
    Модель:
    VW CADDY
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2007
    Колір:
    Gray White
    Дорогі одноклубники, а в мене дещо інша проблема, рівень масла не падає, а росте... :shock:
    Після заміни масла поїздив рівно 1000 км. Масла стало на 15мм(щуп) більше. При цьому тяга, вихлоп і все інше в нормі.
    Замовив в Megatransa 4 ремкомплекти для форсунок, прокладку клапанної кришки, новий масляний фільтр і поїхав на СТО.
    Найбільше "слюнявила" форсунка в 1-му циліндрі. Самі посадочні місця на голові більш-менш в норм стані(навіть здивувало), а от "борти" форсунок покоцані пристойно. Коротше кажучи, порегулювали мені там все, компресію перевірили, діагностику зробили. Попав я знову на свіже масло і масляний фільтр і поїхав в такому стані :wall: додому. На СТО сказали, що шанси на те, що ремкомплект допоможе 50х50. Якщо рівень масла буде далі рости, то я ще можу попасти на заміну від 1 до 4 форсунок, масло, масляний фільтр, ремкомплекти від 1 до 4 відповідно і прокладку клапанної кришки, ну і робота, звичайно ж. Весело пра? :x :x :x
    P.S. В клубному гаражі в моєму топіку додам про це запис. А ще думаю, разом з нашим одноклубником, в якого така ж проблема, створити окрему тему про розбиті посадочні місця і т.д. От тільки ще не знаю в якому розділі, порадьте народ. Дякую.

[upd=1416428688][/upd]
    Подумував на весні продати авто і пригнати собі такий агрегат як в Megatransa 2.0 метан. Що думаєте?

11. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    bvi, Вас ще при покупці попереджали про подібні проблеми - Ви нас так і не слухали.

12. acot

acot Новенький

Дописи:
    37
    Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2007
    Колір:
    черный
    Я выскажусь по теме, как по мне двигатель отличный, хотя как только мне его предлагали, я крутил носом. Чуть призадумавшись о расходе согласился. Исходя из года тестирования, двигло очень экономичное и тяговитое, в общем для семьи и для ремонта то что надо, я доволен как слон :))
    Насчет минусов - шумность, динамика разгона.... что сказать, все дело привычки, шум мотора мне сейчас даже наоборот нравится, а динамика разгона меня чуть приструнила в манере вождения, но крайнюю левую покидаю только когда сильно уставший :)))) Двигло разгонял и до 150 км.,полет нормальный, а расход не радует.

13. vovachkalviv

vovachkalviv Досвідчений

Дописи:
    812
    Область:
    Немає в списку
    Місто:
    За межами України
    Модель:
    VW Caddy White
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Білий
    bvi, Да клуб чим поможе якшо там з фосунками трабла може вилізти з часом, того на фото не побачиш, поможуть з візуальним видом і дадуть трохи теорії))) Ну то таке, теж хотів шось на LPG, а потім плюнув на то діло і взяв TDI))))))))))))

14. bvi

bvi Досвідчений

Дописи:
    846
    Область:
    Львівська
    Місто:
    Львів
    Модель:
    VW CADDY
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2007
    Колір:
    Gray White
    А чо плюнув???

[upd=1416434443][/upd]
    Клуб може помогти при виборі конкретного агрегата статистикою, багато хто з чимось тай стикався, при виборі корисно почути які в якій модифікації можуть з часом вилазити проблеми.

15. Noble

Noble Спеціаліст

Дописи:
    4,475
    Область:
    Область:
    Місто:
    Місто:
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.6 TDI (CAYD)
    Потужність, л.с.:
    102
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2012
    Колір:
    Белый
    bvi, Ну наши Caddy такие машины спицефические что пока сделаеш нормальный салон и тд... Надо уже продавать. Мне кажется надо брать сразу 1.6 бензин пасс с салоном и тепло зимой и гемора меньше.

16. vovachkalviv

vovachkalviv Досвідчений

Дописи:
    812
    Область:
    Немає в списку
    Місто:
    За межами України
    Модель:
    VW Caddy White
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Білий
    bvi, Тому кажу, шо SDI самий надійний і довговічний, тим більше шо посадочні в тебе цілі, а то всьо решта дурниці - раз зробити і сто років їздити))

Ну для СуперБа витрата бензину по місту порядку 12-13 літрів в нормальному режимі 50/50. Почитав відгуків, в кого газ - 14-16 на сотню, тому порахував, що 100 км буде коштувати мені порядку 144 грн (газ майже 9 грн). На дизелі по місту в мене 6.5 впевнено при активному маневруванні - виходить в районі 107 грн на сотню. Можливо в кадді менший розгід газу, але навіть якщо він буде брати 10-11 на сотню, то ціна порядку 99 грн. Тим не менше, між бензинко ю і дизелем надам перевагу останньому, бо в метані ж теж треба бензин по 19 грн заливати :yes:

17. vitam

vitam Старожил

Дописи:
    1,372
    Область:
    Чернігівська
    Місто:
    Чернігів
    Модель:
    VW T5GP
    Двигун:
    2.0 TDI (CLCA)
    Потужність, л.с.:
    140
    КПП:
    6МКПП
    Рік випуску:
    2013
    Колір:
    белый
    Если нужен работяга - то дизель ничего пока не заменит. Газовая машина по городу и под нагрузкой тоже не выказывает экономии, просчитаны уже и метан и пропан, вы можете сказать типа вон сколько Газелей на пропане по городу ездит, это так , но скажу по секрету, что все они ездят и с завистью смотрят на Крафтеры, Спринтеры , Транспортёры и Кадди, просто не могут себе позволить ничего лучше Газели. В хорошие годы мы брали сразу по пять 2.0 SDI Кадди в лизинг и просто на три года забывали о проблемах, после выплаты лизинга машины продавали и оставались ещё в существенном плюсе, и покупали опять новые Кадди. При нормальном обслуживании 2.0 SDI сказка, 500000 спорить могу - отходит без вопросов, а если в добрых руках и уходе ему сносу не будет. Касаемо посадочных мест форсунок, так уже все мотористы признали, суть не давить из этого мотора запредельные обороты и разбивать ничего не будет, это спокойный экономичный дизель, спорт не его стихия - он для работы создавался.

Владдимир подобається це.
  18. Tolya1983

Tolya1983 Досвідчений

Дописи:
    908
    Область:
    Житомирська
    Місто:
    Коростень
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    2.0 SDI (BST)
    Потужність, л.с.:
    69
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2009
    Колір:
    Белый
    +100 000 :good:

Владдимир подобається це.
  19. bvi

bvi Досвідчений

Дописи:
    846
    Область:
    Львівська
    Місто:
    Львів
    Модель:
    VW CADDY
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2007
    Колір:
    Gray White
    Так там бензин лише для прогріву двигуна до потрібної температури, а далі включається газ.

[upd=1416469015][/upd]
    То що ти кажеш, при потребі прикупити від 1 до 4 НФ (в залежності від гостроти проблеми), я чув вони б/у по 150 USD коштують і ганяти на ньому до побєдного?

[upd=1416469137][/upd]
    Все ровно деньги не те получаются, уж сильно большая разница между расстаможкой груза и пасажира.

[upd=1416469267][/upd]
    Та я вот счас думаю и решаю, как поступить, ремонт или продажа... Пока не решил еще... А Вам я желаю что б наступили такие годы когда вы будете брать по 50 2.0 SDI в лизинг. :yes:

20. Vipop

Vipop Команда Клубу Команда форуму

Дописи:
    6,326
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бровари
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Колір:
    Червоний Дракон