1. До уваги користувачів. Для подачі об"яв до розділу "Продам" у Вас повинно бути не менше 50 змістовних повідомлень або не менше року реєстрація на форумі.
    Приховати оголошення
  2. Сайт потребує рекламодавців. Звертайтесь до адміністраторів.

Затримка в оборотах

Тема у розділі 'Трансмиссия', створена користувачем bjladok, 5 тра 2024.

  1. bjladok

    bjladok Гість клубу

    Дописи:
    1
    Область:
    Черкаська
    Місто:
    Черкаси
    Модель:
    VW Caddy 3
    Потужність, л.с.:
    69
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2005
    #1
    Caddy 2.0 SDI, 2005 рік

    Проблема в затримці обертів. На нейтральній передачі, педаль газу спрацьовує з затриманням, в дорозі ще терпимо і не сильно впливає на поїздку, але й тяга гірше стала, ривки при перемиканні, передачами дуже сильно скидає швидкість.
    Коли на місці прогазовуєш, то дуже помітно що педаль газу живе своїм життям. Зазвичай після натискання газу є невелика затримка 3-4 секунди і потім може набирати оберти сама, як дурне. Затримка зʼявляється не завжди, в більшості випадках після невеликих поїздок, (20+км).

    Помітив що ця проблема вирішується тим, що вижимаю зчеплення, тоді вчасно і бордо працює газ, не одноразово це помічав. Тобто, з’явилась затримка, вижав зчеплення - газонув, отпустив зчеплення і знову все добре, проїхав пару км знову зʼявляється затримка.

    Ніяких помилок в базі немає. Міняв зчеплення 20 тис км назад, ніяких звуків не помічав

    Підкажіть, може в когось була схожа проблема? Заїжджав на сто, сказали щоб покатався до поломки , але щось не хочеться чекати фіналу, чи то й дійсно я себе накручую з цього приводу?
     
    Останнє редагування: 5 тра 2024

Поділитися цією сторінкою