1. До уваги користувачів. Для подачі об"яв до розділу "Продам" у Вас повинно бути не менше 50 змістовних повідомлень або не менше року реєстрація на форумі.
    Приховати оголошення
  2. Сайт потребує рекламодавців. Звертайтесь до адміністраторів.

Готуємо власноруч / Готовим сами.

Тема у розділі 'Хобби', створена користувачем МАГА, 1 кві 2014.

  1. Олеша

    Олеша Досвідчений

    Дописи:
    560
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.6i (BSF)
    Потужність, л.с.:
    102
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    серый
    #81
    Хе из филе рыбы.
    (В данном случае филе гольца).
    1. Размораживаем, моем, режем порционно.
    2. Солим, перчим ( перец красный, черный) по вкусу.
    3. Добавляем нарезанные лук и морковь.
    4. Взбрызгиваем уксусом 2-8 ст. ложек. Ждем 30-100 минут.
    5. Добавляем мелко нарезанный чеснок и зелень.
    6. Заливаем 100-200 гр кипящим подс. маслом.
    7. Дать остыть.
    8. Пробовать, есть или закусывать каждый решает сам.
    * прим. рецепт ориентировочный, подвержен изменениям.
     

    Вкладення:

    Lvivgaz, ps600 та no name подобається це.
  2. ACERBUS

    ACERBUS Старожил

    Дописи:
    2,840
    Область:
    Область:
    Місто:
    Місто:
    Модель:
    VW CADDY BiTurbo
    Потужність, л.с.:
    900
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2257
    #82
    сам це не готував, але для любителів риби :

    Попробовав эту восхитительную рыбу домашнего посола, ты забудешь о покупной селедке!
    [​IMG]

    Ингредиенты
    2 свежемороженых сельди
    2 луковицы
    половина лимона
    6 ч. л. сахара
    6 ч. л. соли
    1 морковь
    10 лавровых листов
    10 горошин черного перца

     
    алимбек, Lvivgaz, gillmoo та 3 іншим подобається це.
  3. RP3G

    RP3G Досвідчений

    Дописи:
    619
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BSU)
    Рік випуску:
    2009
    Колір:
    LA7W серый
    #83
    Опасная тема..
    Голодным лучше не смотреть..........:)
     
    Romsan, bakale12, Vovka_Shu та 6 іншим подобається це.
  4. МАГА

    МАГА Старожил

    Дописи:
    2,116
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Рік випуску:
    2011
    Колір:
    кандівайт
    #84
    Дуже смачний і простий рецепт приготування скумбрії
     
    Dostam, MAY, Skalnik та 5 іншим подобається це.
  5. Прораб

    Прораб Команда Клубу Команда форуму

    Дописи:
    3,253
    Область:
    Дніпропетровська
    Місто:
    Дніпро
    Модель:
    VW CADDY KOMBI
    Двигун:
    1.9 TDI (BJB)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Flanel Gray
    #85
    Спецодежда для кухни: фартук мужской
    [​IMG]
     
    Usike, ps600, Олеша та ще 1-му подобається це.
  6. МАГА

    МАГА Старожил

    Дописи:
    2,116
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Рік випуску:
    2011
    Колір:
    кандівайт
    #86
    Патріотичне в моді;))
    images (10).jpg images (11).jpg
     
    yseroga подобається це.
  7. sbvn

    sbvn Учасник

    Дописи:
    256
    Область:
    Черкаська
    Місто:
    Черкаси
    Модель:
    WV Caddy
    Двигун:
    2.0 SDI (BDJ)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2005
    Колір:
    жовтий, як помитий
    #87
    Готував вчора смаколика....поділюсь:
    1. Грибочки шапміньони - 400 гр
    2. Цибуля - 1 штука (нормальна така)
    3. Фарш поросячий - 200-300 гр. (в залежності якого розміру грибочки)
    4. Картопля місцева - штук 5-8 (теж від розміру тари)
    5. Сир твердий - 100 гр.
    6. Приправи за смаком.
    7. Пляшка "Павлівського" - для настрою.
    8. Пляшка "Перцівки" - для здоровья.
    9. Гарний настрій та десь приблизно годину з "гаком" часу

    Гриби почистити від кожури та шляпки відділити від ножок.
    Помити просушити.
    Ножки грибів та цибулю порізати дрібними шматочками та обжарити на сковорідці (гриби зразу хвилин 10-15 а потім цибульку - бо згорить), до стану як на фото.
    В цей час дружині даємо завдання почистити та порізати картоплю і в духовку її (картоплю, а не дружину) на 30 хв 200 градусів.
    В обсмажені гриби з цибулею додаємо фарш і смажимо доки фарш не почне похрустувати.
    Трохи охолоджуємо сковорідку і додаємо твердого потертого сиру і перемішуємо.
    В цей час картопелька повинна допектись.
    Фаршируємо грибочки і викладаємо на картопельку.
    На 30 хв в духовку 200 градусів. Потім достати - посипати сирком і на 5 хвилин на конвекцію.
    І не забуваємо про приправки та сіль за смаком.
    Смачного.
     

    Вкладення:

    ps600, serg1988, MAY та 2 іншим подобається це.
  8. МАГА

    МАГА Старожил

    Дописи:
    2,116
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Рік випуску:
    2011
    Колір:
    кандівайт
    #88
    Борщок пісний "Від Світлани":
    На 3л води:
    - морква 2 шт. середні;
    - картопля 4 шт. середні;
    - капуста 300 гр.;
    - квасоля червона (можна яську) 2/3 склянки;
    - буряк 1 великий;
    - цибуля ріпчаста 2 середні;
    - олія 100 гр.;
    - цукор, сіль, перець, оцет, спеції за смаком. (Лавруху не рекомендуємо)
    Картоплю, моркву, капусту різати-шаткувати великими шматками, залити холодною водою та варити до готовності не менш 30 хв. Попередньо замочену квасолю відварити окремо. Відвар разом з овочами та квасолею подрібнити блендером до стану пюре.
    Буряк потерти на дрібній тертушці, додати до перетертих овочів та довести все до кипіння.
    Поки воно закипає, на олії зажарити цибулю з столовою ложкою цукру.
    Після закипання борщика додаємо зажарку і тільки після цього сіль та обов'язково 3 столові ложки оцту. Варити 15-20 хвилин.
    УВАГА: під час приготування борщок слід періодично помішувати (це пюреподібна маса, яка може пригоряти).
    Сметану, часник, зелену цибулю або черемшу за смаком додавати в тарелька.
    Смачного!!!!
     
    Usike, Олеша та Vipop подобається це.
  9. Vipop

    Vipop Команда Клубу Команда форуму

    Дописи:
    6,320
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бровари
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Колір:
    Червоний Дракон
    #89
    image.jpeg Піджарені скибки баклажанів, у які завернутий салат з сирка плавленого, майонезу, і часничок там. Не знаю, яка назва цього блюда, але добренне!
    Готувала дружина.
     
    Vovka_Shu, yseroga, Олеша та 4 іншим подобається це.
  10. Usike

    Usike Спеціаліст

    Дописи:
    3,709
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    Tiguan
    Потужність, л.с.:
    175
    КПП:
    6МКПП
    Рік випуску:
    2015
    Колір:
    Чорний
    #90
    Нет, без пробы не верим...
     
    Костя та Чилик подобається це.
  11. kovtunvan

    kovtunvan Перевірений

    Дописи:
    489
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    белый
    #91
    Vipop, Игорь подобное блюдо жена называет "Тёщин язык"
     
  12. Чилик

    Чилик Старожил

    Дописи:
    2,532
    Область:
    Донецька
    Місто:
    Донецьк
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    инкассатор
    #92
    Вот так,взял и свалил все на жену.
     
  13. Прораб

    Прораб Команда Клубу Команда форуму

    Дописи:
    3,253
    Область:
    Дніпропетровська
    Місто:
    Дніпро
    Модель:
    VW CADDY KOMBI
    Двигун:
    1.9 TDI (BJB)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Flanel Gray
    #93
    Не на жену, а на тещу
     
  14. Чилик

    Чилик Старожил

    Дописи:
    2,532
    Область:
    Донецька
    Місто:
    Донецьк
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    инкассатор
    #94
    А вообще интересное блюдо,а скибки как нарезают вдоль или поперек и как готовят в духовке или на скавородке?
     
  15. МАГА

    МАГА Старожил

    Дописи:
    2,116
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Рік випуску:
    2011
    Колір:
    кандівайт
    #95

    Крученики з баклажанів з часником
    ("базовий" рецепт, бо додавати в начинку можна на свій смак)
    Інгредієнти:
    • 2 баклажана
    • 2 помідори
    • 3 зубчики часнику
    • 3 ст. ложки майонезу
    • петрушка, кріп - за смаком
    • рослинне масло
    • перець, сіль
    Приготування:

    Помідори, баклажани і зелень ретельно промити і обсушити. Баклажани нарізати тонкими смужками уздовж, товщиною приблизно 5 мм і посолити для того, щоб пішла зайва гіркота. Через півгодини баклажани промити, обсушити і обсмажити на сковороді, з додаванням рослинної олії до утворення рум'яної скоринки. Обсмажені баклажани викласти на серветку для видалення зайвого масла.
    В окремій мисці з'єднати пропущений через чеснокодавку часник і зелень. Додати майонез і ретельно перемішати. Шматочки баклажанів намазати вийшла масою і скрутити їх в рулетики.
    Помідори промити, осушити і нарізати кружальцями, які потім викласти на блюдо. Зверху на помідори укласти рулетики з баклажанів з часником.

    Смачного!
     
    Vipop, Чилик та Олеша подобається це.
  16. Чилик

    Чилик Старожил

    Дописи:
    2,532
    Область:
    Донецька
    Місто:
    Донецьк
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    инкассатор
    #96
    @МАГА,Огромное спасибо,пока читал чуть слюной не удавился.
     
    kosha та МАГА подобається це.
  17. МАГА

    МАГА Старожил

    Дописи:
    2,116
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Рік випуску:
    2011
    Колір:
    кандівайт
    #97
    В єтой теме всегда так!:good2:
     
    Чилик подобається це.
  18. Олеша

    Олеша Досвідчений

    Дописи:
    560
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.6i (BSF)
    Потужність, л.с.:
    102
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    серый
    #98
    Прикупил 20 кг помидор.
    Уже второй день делаю "вяленые помидоры"
    Рекомендую !!!
    см. пост № 70 (от 25.09.15)
     
    МАГА, Uropb та sa77 подобається це.
  19. sa77

    sa77 Досвідчений

    Дописи:
    919
    Область:
    Чернігівська
    Місто:
    Чернігів
    Модель:
    VW Caddy
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    белый
    #99
    В сезон грибов предлагаю пару рецептов:
    1) Грибные котлеты...я не гурман, но скажу всем это бомба!:blum2:
    • белые грибы - 1кг
    • репчатый лук - 2 шт.
    • яйцо - 4 шт.
    • молотые сухари
    • растительное масло - 4 ст.л.
    • перец, соль - по вкусу.
    Чтобы приготовить Котлеты грибные из белых грибов необходимо:

    Грибы отваривают в подсоленной воде, откидывают на дуршлаг, слегка отжимают и мелко рубят. Добавляют к грибам сырые яйца, молотый перец, соль и хорошо перемешивают. Из подготовленной массы разделывают котлеты, обваливают их в молотых сухарях или муке и жарят 15-20 минут на сильно разогретом растительном масле.
    Добавлю от себя+можно пару зубчиков чеснока перемолоть в фарш по вкусу, можно грибы использывать разные пробывал и подосиновики и подберезовики и т.д. можно добавить молотый сырой картофель немного для разнообразия в фарш, также грибы можно жареные перекрутить для них в мясорубке как фарш, вариантов и исполнений море) также из фарша лепили полуфабрикаты заготовки и замораживали на хранение в морозилку-достал в любой момент и поджарил свеженькое! фото постараюсь сделать позже...если чего осталось дома...;)

    2) Хлеб с грибами в хлебопечке.
    Простой рецепт белого хлеба с инструкции добавлял молотый на блендере в состояние муки, сушеный белый гриб и примерно пару столовых ложек на 1250гр. хлеба добавлял в муку, хлеб выходит с непередаваемым ароматом и вкусом грибов:hi:!
     
    BBWBB, MAY, МАГА та 3 іншим подобається це.
  20. МАГА

    МАГА Старожил

    Дописи:
    2,116
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Рік випуску:
    2011
    Колір:
    кандівайт
    Що ще зробити з помідорів?
    Жива (неварена) аджика-соус з розрахунку на 2,5 кг:
    1. Помідори - 2,5 кг
    2. Перець болгарський - 1,5 кг
    3. Перець гіркий - 1 шт.
    4. Хрін чищений - 250 гр.
    5. Часник чищений - 250 гр.
    Усі овочі миємо та подрібнюємо на м'ясорубці, перемішуємо.
    ДОдаємо до суміші 1,5 стакана цукру, сіль 100 гр., оцет 1 стакан.
    Ретельно перемішуємо та розкладаємо в сухі стерильні банки, закриваємо полієтиленовими або поворотними кришками.
    Зберігаємо в холодильнику, до банок лазимо лише чистими ложками.
    СМАЧНОГО!!!!
    завантаження (2).jpg


    Перше повідомлення: 12 вер 2016

    Нове повідомлення: 20 жов 2016
    Апну. Скумбрію та хек від Алекса отримали? (цікаві рецепти) в студію!
     
    Pashkovskij, Олеша та MAY подобається це.

Поділитися цією сторінкою