1. Сайт потребує рекламодавців. Звертайтесь до адміністраторів.
  2. До уваги користувачів. Для подачі об"яв до розділу "Продам" у Вас повинно бути не менше 50 змістовних повідомлень або не менше року реєстрація на форумі.
    Приховати оголошення
  3. Сайт потребує рекламодавців. Звертайтесь до адміністраторів.
  4. До уваги користувачів. Для подачі об"яв до розділу "Продам" у Вас повинно бути не менше 50 змістовних повідомлень або не менше року реєстрація на форумі.
    Приховати оголошення

Готуємо власноруч / Готовим сами.

Тема у розділі 'Хобби', створена користувачем МАГА, 1 кві 2014.

  1. Олеша

    Олеша Досвідчений

    Дописи:
    560
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.6i (BSF)
    Потужність, л.с.:
    102
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    серый
    #81
    Хе из филе рыбы.
    (В данном случае филе гольца).
    1. Размораживаем, моем, режем порционно.
    2. Солим, перчим ( перец красный, черный) по вкусу.
    3. Добавляем нарезанные лук и морковь.
    4. Взбрызгиваем уксусом 2-8 ст. ложек. Ждем 30-100 минут.
    5. Добавляем мелко нарезанный чеснок и зелень.
    6. Заливаем 100-200 гр кипящим подс. маслом.
    7. Дать остыть.
    8. Пробовать, есть или закусывать каждый решает сам.
    * прим. рецепт ориентировочный, подвержен изменениям.
     

    Вкладення:

    Lvivgaz, ps600 та no name подобається це.
  2. ACERBUS

    ACERBUS Старожил

    Дописи:
    2,840
    Область:
    Область:
    Місто:
    Місто:
    Модель:
    VW CADDY BiTurbo
    Потужність, л.с.:
    900
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2257
    #82
    сам це не готував, але для любителів риби :

    Попробовав эту восхитительную рыбу домашнего посола, ты забудешь о покупной селедке!
    [​IMG]

    Ингредиенты
    2 свежемороженых сельди
    2 луковицы
    половина лимона
    6 ч. л. сахара
    6 ч. л. соли
    1 морковь
    10 лавровых листов
    10 горошин черного перца

     
    алимбек, Lvivgaz, gillmoo та 3 іншим подобається це.
  3. RP3G

    RP3G Досвідчений

    Дописи:
    619
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BSU)
    Рік випуску:
    2009
    Колір:
    LA7W серый
    #83
    Опасная тема..
    Голодным лучше не смотреть..........:)
     
    Romsan, bakale12, Vovka_Shu та 6 іншим подобається це.
  4. МАГА

    МАГА Старожил

    Дописи:
    2,116
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Рік випуску:
    2011
    Колір:
    кандівайт
    #84
    Дуже смачний і простий рецепт приготування скумбрії
     
    Dostam, MAY, Skalnik та 5 іншим подобається це.
  5. Прораб

    Прораб Команда Клубу Команда форуму

    Дописи:
    3,253
    Область:
    Дніпропетровська
    Місто:
    Дніпро
    Модель:
    VW CADDY KOMBI
    Двигун:
    1.9 TDI (BJB)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Flanel Gray
    #85
    Спецодежда для кухни: фартук мужской
    [​IMG]
     
    Usike, ps600, Олеша та ще 1-му подобається це.
  6. МАГА

    МАГА Старожил

    Дописи:
    2,116
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Рік випуску:
    2011
    Колір:
    кандівайт
    #86
    Патріотичне в моді;))
    images (10).jpg images (11).jpg
     
    yseroga подобається це.
  7. sbvn

    sbvn Учасник

    Дописи:
    256
    Область:
    Черкаська
    Місто:
    Черкаси
    Модель:
    WV Caddy
    Двигун:
    2.0 SDI (BDJ)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2005
    Колір:
    жовтий, як помитий
    #87
    Готував вчора смаколика....поділюсь:
    1. Грибочки шапміньони - 400 гр
    2. Цибуля - 1 штука (нормальна така)
    3. Фарш поросячий - 200-300 гр. (в залежності якого розміру грибочки)
    4. Картопля місцева - штук 5-8 (теж від розміру тари)
    5. Сир твердий - 100 гр.
    6. Приправи за смаком.
    7. Пляшка "Павлівського" - для настрою.
    8. Пляшка "Перцівки" - для здоровья.
    9. Гарний настрій та десь приблизно годину з "гаком" часу

    Гриби почистити від кожури та шляпки відділити від ножок.
    Помити просушити.
    Ножки грибів та цибулю порізати дрібними шматочками та обжарити на сковорідці (гриби зразу хвилин 10-15 а потім цибульку - бо згорить), до стану як на фото.
    В цей час дружині даємо завдання почистити та порізати картоплю і в духовку її (картоплю, а не дружину) на 30 хв 200 градусів.
    В обсмажені гриби з цибулею додаємо фарш і смажимо доки фарш не почне похрустувати.
    Трохи охолоджуємо сковорідку і додаємо твердого потертого сиру і перемішуємо.
    В цей час картопелька повинна допектись.
    Фаршируємо грибочки і викладаємо на картопельку.
    На 30 хв в духовку 200 градусів. Потім достати - посипати сирком і на 5 хвилин на конвекцію.
    І не забуваємо про приправки та сіль за смаком.
    Смачного.
     

    Вкладення:

    ps600, serg1988, MAY та 2 іншим подобається це.
  8. МАГА

    МАГА Старожил

    Дописи:
    2,116
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Рік випуску:
    2011
    Колір:
    кандівайт
    #88
    Борщок пісний "Від Світлани":
    На 3л води:
    - морква 2 шт. середні;
    - картопля 4 шт. середні;
    - капуста 300 гр.;
    - квасоля червона (можна яську) 2/3 склянки;
    - буряк 1 великий;
    - цибуля ріпчаста 2 середні;
    - олія 100 гр.;
    - цукор, сіль, перець, оцет, спеції за смаком. (Лавруху не рекомендуємо)
    Картоплю, моркву, капусту різати-шаткувати великими шматками, залити холодною водою та варити до готовності не менш 30 хв. Попередньо замочену квасолю відварити окремо. Відвар разом з овочами та квасолею подрібнити блендером до стану пюре.
    Буряк потерти на дрібній тертушці, додати до перетертих овочів та довести все до кипіння.
    Поки воно закипає, на олії зажарити цибулю з столовою ложкою цукру.
    Після закипання борщика додаємо зажарку і тільки після цього сіль та обов'язково 3 столові ложки оцту. Варити 15-20 хвилин.
    УВАГА: під час приготування борщок слід періодично помішувати (це пюреподібна маса, яка може пригоряти).
    Сметану, часник, зелену цибулю або черемшу за смаком додавати в тарелька.
    Смачного!!!!
     
    Usike, Олеша та Vipop подобається це.
  9. Vipop

    Vipop Команда Клубу Команда форуму

    Дописи:
    6,324
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бровари
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Колір:
    Червоний Дракон
    #89
    image.jpeg Піджарені скибки баклажанів, у які завернутий салат з сирка плавленого, майонезу, і часничок там. Не знаю, яка назва цього блюда, але добренне!
    Готувала дружина.
     
    Vovka_Shu, yseroga, Олеша та 4 іншим подобається це.
  10. Usike

    Usike Спеціаліст

    Дописи:
    3,713
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    Tiguan
    Потужність, л.с.:
    175
    КПП:
    6МКПП
    Рік випуску:
    2015
    Колір:
    Чорний
    #90
    Нет, без пробы не верим...
     
    Костя та Чилик подобається це.
  11. kovtunvan

    kovtunvan Перевірений

    Дописи:
    489
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    белый
    #91
    Vipop, Игорь подобное блюдо жена называет "Тёщин язык"
     
  12. Чилик

    Чилик Старожил

    Дописи:
    2,532
    Область:
    Донецька
    Місто:
    Донецьк
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    инкассатор
    #92
    Вот так,взял и свалил все на жену.
     
  13. Прораб

    Прораб Команда Клубу Команда форуму

    Дописи:
    3,253
    Область:
    Дніпропетровська
    Місто:
    Дніпро
    Модель:
    VW CADDY KOMBI
    Двигун:
    1.9 TDI (BJB)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Flanel Gray
    #93
    Не на жену, а на тещу
     
  14. Чилик

    Чилик Старожил

    Дописи:
    2,532
    Область:
    Донецька
    Місто:
    Донецьк
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    инкассатор
    #94
    А вообще интересное блюдо,а скибки как нарезают вдоль или поперек и как готовят в духовке или на скавородке?
     
  15. МАГА

    МАГА Старожил

    Дописи:
    2,116
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Рік випуску:
    2011
    Колір:
    кандівайт
    #95

    Крученики з баклажанів з часником
    ("базовий" рецепт, бо додавати в начинку можна на свій смак)
    Інгредієнти:
    • 2 баклажана
    • 2 помідори
    • 3 зубчики часнику
    • 3 ст. ложки майонезу
    • петрушка, кріп - за смаком
    • рослинне масло
    • перець, сіль
    Приготування:

    Помідори, баклажани і зелень ретельно промити і обсушити. Баклажани нарізати тонкими смужками уздовж, товщиною приблизно 5 мм і посолити для того, щоб пішла зайва гіркота. Через півгодини баклажани промити, обсушити і обсмажити на сковороді, з додаванням рослинної олії до утворення рум'яної скоринки. Обсмажені баклажани викласти на серветку для видалення зайвого масла.
    В окремій мисці з'єднати пропущений через чеснокодавку часник і зелень. Додати майонез і ретельно перемішати. Шматочки баклажанів намазати вийшла масою і скрутити їх в рулетики.
    Помідори промити, осушити і нарізати кружальцями, які потім викласти на блюдо. Зверху на помідори укласти рулетики з баклажанів з часником.

    Смачного!
     
    Vipop, Чилик та Олеша подобається це.
  16. Чилик

    Чилик Старожил

    Дописи:
    2,532
    Область:
    Донецька
    Місто:
    Донецьк
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    инкассатор
    #96
    @МАГА,Огромное спасибо,пока читал чуть слюной не удавился.
     
    kosha та МАГА подобається це.
  17. МАГА

    МАГА Старожил

    Дописи:
    2,116
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Рік випуску:
    2011
    Колір:
    кандівайт
    #97
    В єтой теме всегда так!:good2:
     
    Чилик подобається це.
  18. Олеша

    Олеша Досвідчений

    Дописи:
    560
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.6i (BSF)
    Потужність, л.с.:
    102
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    серый
    #98
    Прикупил 20 кг помидор.
    Уже второй день делаю "вяленые помидоры"
    Рекомендую !!!
    см. пост № 70 (от 25.09.15)
     
    МАГА, Uropb та sa77 подобається це.
  19. sa77

    sa77 Досвідчений

    Дописи:
    919
    Область:
    Чернігівська
    Місто:
    Чернігів
    Модель:
    VW Caddy
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    белый
    #99
    В сезон грибов предлагаю пару рецептов:
    1) Грибные котлеты...я не гурман, но скажу всем это бомба!:blum2:
    • белые грибы - 1кг
    • репчатый лук - 2 шт.
    • яйцо - 4 шт.
    • молотые сухари
    • растительное масло - 4 ст.л.
    • перец, соль - по вкусу.
    Чтобы приготовить Котлеты грибные из белых грибов необходимо:

    Грибы отваривают в подсоленной воде, откидывают на дуршлаг, слегка отжимают и мелко рубят. Добавляют к грибам сырые яйца, молотый перец, соль и хорошо перемешивают. Из подготовленной массы разделывают котлеты, обваливают их в молотых сухарях или муке и жарят 15-20 минут на сильно разогретом растительном масле.
    Добавлю от себя+можно пару зубчиков чеснока перемолоть в фарш по вкусу, можно грибы использывать разные пробывал и подосиновики и подберезовики и т.д. можно добавить молотый сырой картофель немного для разнообразия в фарш, также грибы можно жареные перекрутить для них в мясорубке как фарш, вариантов и исполнений море) также из фарша лепили полуфабрикаты заготовки и замораживали на хранение в морозилку-достал в любой момент и поджарил свеженькое! фото постараюсь сделать позже...если чего осталось дома...;)

    2) Хлеб с грибами в хлебопечке.
    Простой рецепт белого хлеба с инструкции добавлял молотый на блендере в состояние муки, сушеный белый гриб и примерно пару столовых ложек на 1250гр. хлеба добавлял в муку, хлеб выходит с непередаваемым ароматом и вкусом грибов:hi:!
     
    BBWBB, MAY, МАГА та 3 іншим подобається це.
  20. МАГА

    МАГА Старожил

    Дописи:
    2,116
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Рік випуску:
    2011
    Колір:
    кандівайт
    Що ще зробити з помідорів?
    Жива (неварена) аджика-соус з розрахунку на 2,5 кг:
    1. Помідори - 2,5 кг
    2. Перець болгарський - 1,5 кг
    3. Перець гіркий - 1 шт.
    4. Хрін чищений - 250 гр.
    5. Часник чищений - 250 гр.
    Усі овочі миємо та подрібнюємо на м'ясорубці, перемішуємо.
    ДОдаємо до суміші 1,5 стакана цукру, сіль 100 гр., оцет 1 стакан.
    Ретельно перемішуємо та розкладаємо в сухі стерильні банки, закриваємо полієтиленовими або поворотними кришками.
    Зберігаємо в холодильнику, до банок лазимо лише чистими ложками.
    СМАЧНОГО!!!!
    завантаження (2).jpg


    Перше повідомлення: 12 вер 2016

    Нове повідомлення: 20 жов 2016
    Апну. Скумбрію та хек від Алекса отримали? (цікаві рецепти) в студію!
     
    Pashkovskij, Олеша та MAY подобається це.

Поділитися цією сторінкою