1. До уваги користувачів. Для подачі об"яв до розділу "Продам" у Вас повинно бути не менше 50 змістовних повідомлень або не менше року реєстрація на форумі.
    Приховати оголошення
  2. Сайт потребує рекламодавців. Звертайтесь до адміністраторів.

Готуємо власноруч / Готовим сами.

Тема у розділі 'Хобби', створена користувачем МАГА, 1 кві 2014.

  1. ps600

    ps600 Старожил

    Дописи:
    1,073
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    Outlander xl 3.0 V6
    Потужність, л.с.:
    220
    КПП:
    6АКПП
    Рік випуску:
    2009
    Колір:
    Black
    #61
    Головне, що ніхто не бачив))))
    Ми по максимуму були забезпечені первинними засобами пожежогасіння)))) Добавлю по секрету - цей будинок - пожежна частина, надіюсь тут ніхто не злиє інфу начальнику частини))))
     
  2. miki_ua

    miki_ua Назавжди з нами

    Дописи:
    6,252
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Хмельницький
    Модель:
    VW CADDY ECOFUEL
    Двигун:
    2.0 Ecofuel (BSX)
    Потужність, л.с.:
    109
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    CandyWeiss
    #62
    Блин, боюсь даже подумать что случится если из такой конструкции уголёк выскочит на открытые балконы или сохнущее бельё снизу....
    Я б увидя такое пожарных не звал - сам бы зашёл на огонёк и лично дал в морду....
    Экскьзе муа за мой французский....
     
  3. Vipop

    Vipop Команда Клубу Команда форуму

    Дописи:
    6,320
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бровари
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Колір:
    Червоний Дракон
    #63
    Ну то друге діло! Там можна! Вогнегасники поряд є :lol:
     
  4. Олеша

    Олеша Досвідчений

    Дописи:
    560
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.6i (BSF)
    Потужність, л.с.:
    102
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    серый
    #64
    имеет место быть в Балаклаве на прогулочных корабликах (на корме) : ловишь рыб и на угли.... мням-мням.
     
  5. miki_ua

    miki_ua Назавжди з нами

    Дописи:
    6,252
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Хмельницький
    Модель:
    VW CADDY ECOFUEL
    Двигун:
    2.0 Ecofuel (BSX)
    Потужність, л.с.:
    109
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    CandyWeiss
    #65
    @Олеша По моему Вы не поняли разницу в попадании уголька в воду и в пододеяльник соседям снизу....
     
  6. Костя

    Костя Команда Клубу Команда форуму

    Дописи:
    4,763
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бориспіль
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    6МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Чорна Блискавка
    #66
    КАПЄЦ, та це ж удар нижче пояса...
    О моє сиве волосся..., о мої 25 років вислуги...:dash1::dash1::dash1:
     
  7. ps600

    ps600 Старожил

    Дописи:
    1,073
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    Outlander xl 3.0 V6
    Потужність, л.с.:
    220
    КПП:
    6АКПП
    Рік випуску:
    2009
    Колір:
    Black
    #67
    @Костя, всі учасники заходу були з досвідом))) Та і знизу в повній бойовій готовності стояло кілька АЦшок)))
    Перше повідомлення: 17 кві 2015

    Нове повідомлення: 17 кві 2015
    Ще зі шкільних років подобалось мені куховарити (поки батьки були на роботі). Варив різні борщі, супи, випікав пироги та печиво. Зараз також це подобається, але лінь бере своє, тому готую рідко. Останні півроку полюбляю випікати хліб, при чому не в хлібопічці, а в духовці.
    Дам рецепт (рецепт моєі хрещеноі мами, дуже люблю іі хліб):
    Беремо 1 літр води, не кип'яток, але теплу. В цій воді розчиняємо тверді дріжді (приблизно 25 грам) - розміром з шоколодну цукерку та добавляємо муку (приблизно 12-15 великих ложок з горкою) - все добре перемішуємо - маса повинна вийти рідка як сметана. Залишаємо на півгодини в теплому місці. Потім добавляємо велику ложку солі і муку - вимішуємо - тісто повинне бути м'якше, чим на пельмені , але вже не липнути до рук. Дуже важливо все добре вимішати - хвилин з 10, а то й більше. Залишаємо знову в теплі на півгодини-годину - тісто повинне підійти.
    Формочки змазуємо олією, ділимо тісто порівну по формочках, та зверху змазуємо збитим яйцем. Випікати в духовці при температурі 200°, режим "верх та низ" приблизно 50 хвилин. Вказана порція на дві хлібини "кірпіч". Єдине, що в мене виходе не так - хліб постійно зверху тріскається.
    Ось фото першого разу, правда тоді робив тісто з розрахунку на 600 мл води, тому тіста трохи не вистачило.
    IMG_20141114_204920.jpg IMG_20141114_204912.jpg

    Даю поправку, тільки дізнався. Для того, щоб не було тріщин зверху перед покладкою у формочку потрібно масу виробити (вим"яти в руках) і положити швом донизу. Одним словом, після наступного разу виложу новіші фото.
     
    Останнє редагування: 17 кві 2015
    serg1988 та ZenaSanyaok подобається це.
  8. Олеша

    Олеша Досвідчений

    Дописи:
    560
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.6i (BSF)
    Потужність, л.с.:
    102
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    серый
    #68
    Скопи........здил.
    Простой рецепт простого счастья.
    Полагаю, что его знают все, поэтому просто напоминаю.
    Нужны молодая картоха (желательно, со своего огорода. она всегда вкуснее) и блюдечко...
    Картоху моем и отвариваем до готовности.
    А в блюдечко наливаем пахучего нерафинированого подсолнечного масла, натираем зубчик молодого чесночка, высыпаем щепотку соли и крошим маненько укропчика...
    Собсно, дальнейшие действия очевидны и естественны, как дыхание..
    Нужно просто брать картофелину. Просто вымакивать её в той волшебной смеси. И , не теряя ни единой секунды этой бестолковой жизни, отправлять в рот.
    Жевать медленно и слегка зажмурившись.
    Колоссальное удовольствие и заряд положительной энергии гарантирован.
    Смачного.
    Перше повідомлення: 12 сер 2015

    Нове повідомлення: 24 вер 2015
    Приготовил вчера овощное рагу ("шо попало")
    1. Цибуля (лук написать НЕ могу) - пасировать до состояния "красссиво".
    2. Мясо свинина - порционные кусочки готовить до состояния "Аппппетитно".
    3. Морква - кружочками.
    4. Помидоры -четвертинками.
    5. Перец красный -полосками и лапшой. +перец огонек (маленький но злой) 1 шт.
    6. Картоха- порционными четвертинками -половинками.
    7. +++Хмели-сунели, перец черный, зира, чеснок, соль- все по вкусу и звездам.
    Реально очень просто, но вкусно ! По времени до 1,5 часа.
     

    Вкладення:

    Mozart, ps600, Blackrabbit та 6 іншим подобається це.
  9. sbvn

    sbvn Учасник

    Дописи:
    256
    Область:
    Черкаська
    Місто:
    Черкаси
    Модель:
    WV Caddy
    Двигун:
    2.0 SDI (BDJ)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2005
    Колір:
    жовтий, як помитий
    #69
    і я поділюсь своїм смаколиком - назви не знаю...придумав сам
    Треба:
    1. Грибочки - грам 300-400 (я брав шампіньони)
    2. Мясце поросятинки - 0,5 кг
    3. Кабачок молодий 1-2 штуки (невеличкі)
    4. Олія звичайна (можна рафінована)
    5. Приправки за смаком (я брав "Хмелі - сунелі", чорний перець, сіль)

    Приготування: Номера фоточок співпадають з послідовністю приготування)
    1. Грибочки почистити, помити та обсмажити на олійці до золотисто-темного кольору)
    2. Мясце порізати шматками тонкими (див фото) та відбити з приправками. Положити на змащену (трохи) олійкою фольгу.
    3. Насипати грибочків - див п.1
    4. Замотати рулончик з усим цим
    5. Кабачки порізати як мяско - довгими шматочками (товщина порізки залежить від смаку їдаків - якщо любити щоб трохи хрумтіло - ріжте товщі). Викласти кабачок у форму для запікання, та добренько посипати меленим перчиком. Зверху положити замотаний рулончик
    6. В попередньо розігріту до 200 град С духовку ставимо це все на 1,5 години. Потім трохи розгортаємо фольгу на рулончику і ще на 10 хв конвекціїї - щоб засмажити і......вуаллллля :hi:
    Пи.си. - дружина в мене практично не вживає - так з оцим жахнула грам 100 горілочки - сказала що ще такої смакоти не їла
     

    Вкладення:

    Blackrabbit, vikxp, Олеша та 4 іншим подобається це.
  10. Олеша

    Олеша Досвідчений

    Дописи:
    560
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.6i (BSF)
    Потужність, л.с.:
    102
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    серый
    #70
    Вчера сделал вяленые помидоры:
    1. Помидоры режем ломтиками.
    2.Посыпаем: соль,сахар, базилик сушенный,др приправы - по вашему вкусу!!!
    3.На противень и в духовку .....т.е. сушим на 50-100 град.
    4.Сушенные помидорки закладываем в баночку, перекладываем нарезанным чесноком (кол-во чеснока по вкусу).
    5.Заливаем почти кипящим оливковым (или подсолнечным) маслом.
    6. Ждем когда остынет....и.....в холодильник .....иии ...........ждем.......... п.№7.
    7.:russian:
    Внимание !!! Эта еда относится к разновидностям ЗАКУСКИ !
     

    Вкладення:

    sa77, sbvn, Blackrabbit та 5 іншим подобається це.
  11. Костя

    Костя Команда Клубу Команда форуму

    Дописи:
    4,763
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бориспіль
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    6МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Чорна Блискавка
    #71
    Даааааааааа, Андрій потихеньку завойовує статус Головного Кулінара Клюбу !!! :good2::good2::good2:
     
    Олеша подобається це.
  12. vikxp

    vikxp Новенький

    Дописи:
    64
    Область:
    Львівська
    Місто:
    Львів
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BSU)
    Рік випуску:
    2007
    #72
    Дуже смачно вийшло. Дякую за рецепт!!
    12064462_883752655039367_144147429_n.jpg
     
    ps600 подобається це.
  13. ps600

    ps600 Старожил

    Дописи:
    1,073
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    Outlander xl 3.0 V6
    Потужність, л.с.:
    220
    КПП:
    6АКПП
    Рік випуску:
    2009
    Колір:
    Black
    #73
    Любителям домашнего хлеба:
    Рецепт из книги рецептов к мультиварке, но можно все делать в обычной духовке.
    IMG_20151028_224859.jpg
    Добавлю от себя - соли желательно давать вдвое меньше. Первый раз по рецепту чувствовалась. Тесто надо очень хорошо вымешать.
    Первый раз делал все по книге и в мультиварке - тесто подходит при температуре 40', а выпечка - при 120'. Но в мультиварке есть один недостаток - хлеб надо переворачивать, а с этого получается, что у него потом нету верхней корочки, которую все обожают.
    IMG_20151024_213954.jpg

    Второй раз я решил изменить технологию - тесто подходило час в мультиварке при 40', но выпекать я его поставил в електродуховку на 150', режим обогрева верх и низ, выпекал около 100 минут.
    IMG_20151028_230505.jpg

    Ну и фото
    IMG_20151028_191942.jpg IMG_20151028_192438.jpg IMG_20151028_193454.jpg
    IMG_20151028_223050.jpg IMG_20151028_223243.jpg IMG_20151028_223546.jpg
    IMG_20151028_224548.jpg
    Берешь в руки теплый хлеб и сразу вспоминается, как когда-то летом на каникулах приежаешь к бабушке, она напечет хлеба, пирожков... Ото времена были...
     
    Костя, serg1988, ant787 та 9 іншим подобається це.
  14. Олеша

    Олеша Досвідчений

    Дописи:
    560
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.6i (BSF)
    Потужність, л.с.:
    102
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    серый
    #74
    [​IMG]
     
    Vulik, Schumacher81, Костя та 8 іншим подобається це.
  15. bakale12

    bakale12 Перевірений

    Дописи:
    375
    Область:
    Запорізька
    Місто:
    Энергодар
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    DSG6
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    серебристый металик
    #75
    @Олеша, и пельмени тоже)
     
    Vulik та Lvivgaz подобається це.
  16. AndRi Y KO

    AndRi Y KO Старожил

    Дописи:
    2,580
    Область:
    Тернопільська
    Місто:
    Тернопіль
    Модель:
    TOYOTA FJ CRUISER
    Потужність, л.с.:
    239
    КПП:
    6АКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Yellow Blue Buss
    #76
    Випадково натрапив на рецепт:

    http://detskoe-menu.com/myasnaya-garmoshka-nastoyatelno-rekomenduyu-eto-vkusnotishhe/

    Сьогодні найменшому Ярославчику виповнилося - 9 місяців, приготували, смакота )))

    image.jpeg
    Перше повідомлення: 27 гру 2015

    Нове повідомлення: 8 січ 2016
    Саіжачок:

    Шиї не було, взяв задню шинку:

    image.jpeg image.jpeg

    В оригіналі мало бути якось так:

    image.jpeg
     
    МАГА, ps600, MAY та ще 1-му подобається це.
  17. yseroga

    yseroga Старожил

    Дописи:
    1,363
    Область:
    Полтавська
    Місто:
    Миргород
    Двигун:
    2.0 SDI (BST)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    Белый
    #77
    Самодельный майонез Майонез получается очень густой, не расслаивается, в холодильнике может храниться, не портясь, до двух недель. Ингредиенты – одно яйцо; – 250 мл подсолнечного масла (рафинированного, без запаха, не рапсового); – одна чайная ложка сахара; – треть чайной ложки соли; – одна столовая ложка лимонного сока; – по желанию специи (добавим одну чайную ложку горчицы – получим майонез «провансаль», добавим чеснок и мелкими кусочками соленый огурец – получим майонез «тартар»). Приготовление Подсолнечное масло наливаем сразу в ту баночку, в которой будет храниться майонез. Дело в том, что он получится густой, будет липнуть к ложке и перекладывать его в другую посуду будет хлопотно. Пусть это будет поллитровая стеклянная баночка. Масло можно отмерить по весам, а можно на глазок налить столько, сколько показано на фотографии – большая точность не требуется. Насыпаем в баночку с маслом соль. Туда же вслед за солью отправляем сахар. В тарелочке выжимаем лимон (руками, конечно – по пол-лимона). Не над баночкой, а в тарелочку, чтобы удобнее было удалить косточки. Из тарелочки лимонный сок сливаем в баночку. Затем разбиваем над баночкой яйцо. Важно, чтобы при этой процедуре желток остался цел. Погружаем блендер в баночку, следя за тем, чтобы желток попал внутрь венчика, и плотно прижимаем венчик ко дну баночки. Взбивать будем не масло, а именно желток! Если взбивать масло, подавая желток постепенно, то майонез не загустеет.И теперь начинаем взбивать. Из венчика сразу же начнет идти густой массой белый майонез. Чтобы дать доступ маслу, время от времени приподнимаем венчик. Перемешивая, взбиваем одну-две минуты.
     
    ps600, Олеша, sbvn та 2 іншим подобається це.
  18. ps600

    ps600 Старожил

    Дописи:
    1,073
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    Outlander xl 3.0 V6
    Потужність, л.с.:
    220
    КПП:
    6АКПП
    Рік випуску:
    2009
    Колір:
    Black
    #78
    Когда нету сибаса...
    Взял тут http://povar.ru/recipes/karas_v_duhovke_s_kartoshkoi-13743.html

    Карась в духовке с картошкой
    Описание приготовления:
    Я очень люблю рыбные блюда, особенно, если их готовить из свежей речной рыбки и этот простой рецепт карася в духовке с картошкой я использую при любой возможности, потому что готовлю сразу с гарниром, получается очень вкусно, и времени на это уходит меньше часа. Поэтому, если у вас дома есть рыбаки, и они принесли знатный улов, обязательно попробуйте этот замечательный рецепт приготовления карася в духовке с картошкой, который, несомненно, придется вам по вкусу.

    Ингредиенты:
    • Карась свежий — 3 Штуки
    • Картофель — 700-1000 Грамм
    • Майонез — 150-200 Грамм
    • Чеснок — 1-2 Зубчиков
    • Специи для рыбы — 1 Ст. ложка
    • Соль — По вкусу
    • Перец черный молотый — По вкусу

    Количество порций: 2

    [​IMG]
    Первым делом нам необходимо очистить рыбу от чешую, выпотрошить и отрезать жабры, так как они дают горечь. Когда рыба очищена, мы тщательно моем ее под холодной водой.

    [​IMG]
    Теперь натираем рыбу специями и оставляем на несколько минут. Можно так же немного сбрызнуть лимонным соком.

    [​IMG]
    Для соуса мы смешиваем майонез с протертым на мелкой терке чесноком. Добавляем специи для рыбы и черный молотый перец, хорошо перемешиваем.

    [​IMG]
    Одной половиной соуса мы натираем карасей.

    [​IMG]
    Вторую половину добавляем в нарезанный кубиками картофель и хорошо перемешиваем.

    [​IMG]
    Противень смазываем подсолнечным маслом и в центр выкладываем карасей, картофель раскладываем по бокам. Ставим в разогретую до 180 градусов духовку и запекаем до золотистой корочки. Обычно на это уходит 30-40 минут, но рыбу и картофель обязательно надо проверить на готовность, проткнув их зубочистками. Готовое блюдо выкладываем на тарелки и наслаждаемся замечательным вкусом.
     
    no name, yseroga та Прораб подобається це.
  19. Прораб

    Прораб Команда Клубу Команда форуму

    Дописи:
    3,253
    Область:
    Дніпропетровська
    Місто:
    Дніпро
    Модель:
    VW CADDY KOMBI
    Двигун:
    1.9 TDI (BJB)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Flanel Gray
    #79
    А третий карась кому? Повару?
     
    kosha та ps600 подобається це.
  20. ps600

    ps600 Старожил

    Дописи:
    1,073
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    Outlander xl 3.0 V6
    Потужність, л.с.:
    220
    КПП:
    6АКПП
    Рік випуску:
    2009
    Колір:
    Black
    #80
    Нет, коту :)
    Перше повідомлення: 28 січ 2016

    Нове повідомлення: 28 січ 2016
    А вот, что у меня вышло. Рыбу еще не пробувал, а вот картошка зачётная.
    IMG_20160128_212746.jpg
     
    Vipop, yseroga та Прораб подобається це.

Поділитися цією сторінкою