1. До уваги користувачів. Для подачі об"яв до розділу "Продам" у Вас повинно бути не менше 50 змістовних повідомлень або не менше року реєстрація на форумі.
    Приховати оголошення
  2. Сайт потребує рекламодавців. Звертайтесь до адміністраторів.

Відпочинок на Азові

Тема у розділі 'Беседка', створена користувачем Diesel Euro4, 20 тра 2014.

1. Diesel Euro4

Diesel Euro4 Спеціаліст

Дописи:
    4,333
    Область:
    Область:
    Місто:
    Місто:
    vovachkalviv, а коли вони були? Цікавить саме кінець серпня, початок вересня

2. vovachkalviv

vovachkalviv Досвідчений

Дописи:
    812
    Область:
    Немає в списку
    Місто:
    За межами України
    Модель:
    VW Caddy White
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Білий
    Були в серпні 2012! Сам би хотів цього літа туди махнути, але певно сезон роботи буде, цього літа лишаюсь без моря...

3. kalus-v

kalus-v Учасник

Дописи:
    103
    Модель:
    Caddy combi
    Рік випуску:
    2007
    Колір:
    синий
    Чим дальше по Арабаткі - тим глибше від берега.
    В Генгоркі - дитячі пляжі. Буває що потрібно по 150м пройти, щоб до шиї вода була. Це рай для дітей 1-3 роки. При любій погоді - тепла водичка.
    Батьки на березі сидять, пивко хлебчуть. А діти в морі пасуться. І не страшно лишити - не втопляться.
    Для більш старших - Щасливцево. Там від берега 20-25 метрів - і вже по шию. Метрів 50 - канал, який хвилі вимиває. Ширина метрів 25-30, глубина - не міряв, метрів 3 або більше. Потім знову за каналом 1,5 приблизно, дальше потихенько все глибше.
    Дальше їздили машинами на дикі пляжі (за с. Щасливцево км. 3-5). Там 10м. і каюк. Глибина вже.

Водорослі - ну після шторму їх кругом є. Але щоб це було масово... Не бачив я з цим проблем.
    Комарі - це шось не зрозуміло. 2 рази були як коні. Як правило відразу, як тільки сонце сідало.
    А одного разу взагалі не було. Мабуть є якісь періоди, коли вони плодяться.
    З.І. Після пляжів світу я вже ніколи не поїду на Азовське. Але спогади залишились непогані, незважаючи на солдеповський сервіс і т.п :yes: .
    Бо крім помитись після зими взагалі рахую потрібно і на світ дивитись...

4. yseroga

yseroga Старожил

Дописи:
    1,363
    Область:
    Полтавська
    Місто:
    Миргород
    Двигун:
    2.0 SDI (BST)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    Белый
    Я в Кириловке был ну раз 5 , все там хорошо, мне и ребенку старшему там нравилось да и цены адекватные, если сильно нужно есть телефоны парочки баз отдыха могу озвучить.

5. Diesel Euro4

Diesel Euro4 Спеціаліст

Дописи:
    4,333
    Область:
    Область:
    Місто:
    Місто:
    Да поки питання знімається в силу політичноі сиьуаціі

6. rexfex

rexfex Новенький

Дописи:
    36
    Область:
    Київська
    Місто:
    Ирпень
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BJB)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    red
    Кириловка - гуд. Там есть отдых на любой кошелек. А море одно на всех.
    Еще можно смело смотреть Бердянск. И сам город, и (особенно) дальнюю косу.
    Город интересен сам по себе,но пляж конечно не айс.

7. Оскол

Оскол Учасник

Дописи:
    124
    Область:
    Харківська
    Місто:
    Борова
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    черный
    Есть телефон и в Урзуфе и в Бердянске, дальняя коса. Если надо могу скинуть.

8. Gorin

Gorin Учасник

Дописи:
    159
    Область:
    Харківська
    Місто:
    Купянск
    Модель:
    CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    с
    Оскол,
    Не спрашивай, размещай здесь. Тема соответствующая. В этом году вопрос актуален. Даже в местные детские лагеря места не так просто даются.

9. Diesel Euro4

Diesel Euro4 Спеціаліст

Дописи:
    4,333
    Область:
    Область:
    Місто:
    Місто:
    Оскол, Власне тут і давайте робити рекламу якісним сервісам на Азові. Але при умові: контакти і Ваш(саме Ваш) реальний відгук. Тоді тим хто поїде по Вашим контактам буде в кого спитати :p

10. Оскол

Оскол Учасник

Дописи:
    124
    Область:
    Харківська
    Місто:
    Борова
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    черный
    По Бердянску- дальняя коса,частный двор, до пляжа реальных 100 метров. Номера 2-3х местные,холодильник, кондер, на веранде печка газовая, проточная вода. Душ на територии с горячей водой,стоянка во дворе. Пляж чистый. т.0666653927 Алексей. По Урзуфу-условия проживания практически теже, до пляжа метров 300, атракционы тоже рядом. ул. Набережная49 тел.0679083047 Виктор.

11. Diesel Euro4

Diesel Euro4 Спеціаліст

Дописи:
    4,333
    Область:
    Область:
    Місто:
    Місто:
    Оскол, а якщо ще й ціна яка була, щоб знати торгуватися чи ні :write:

P.S. незлюблять наш форум з такою детальною інфо мешканці Азова :D

Зате ми знатимемо куди, за скільки і як там :dance:

12. Оскол

Оскол Учасник

Дописи:
    124
    Область:
    Харківська
    Місто:
    Борова
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    черный
    Урзуф не помню, три года назад было. Бердянск в прошлом году в сезон стоило 250-300грн.в сутки. Я с семьей ездил в конце августа, платили по 150 в сутки.

13. Diesel Euro4

Diesel Euro4 Спеціаліст

Дописи:
    4,333
    Область:
    Область:
    Місто:
    Місто:
    Оскол, по 150 в сутки/чел. или комната, домик? еда в комплекте или питание за свой счёт?

14. Оскол

Оскол Учасник

Дописи:
    124
    Область:
    Харківська
    Місто:
    Борова
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    черный
    150 комната в сутки. Я у жены спросил( она платила),она говорит, что получилась шара. При заказе номера по телефону, он сказал эту цену,так как на тот момент у него было пусто. Но пока мы доехали, а это 5 часов, у него аншлаг. За локоть он себя покусал, но деваться некуда, договор дороже. Про питание, я писал, газовая печка на веранде. Пару слов про аншлаг. Пока мы ехали, заселилось семей 8, и в каждой семье маленький ребенок. Так вот, когда они играли, а играли они обычно тогда, когда все отдыхают после тяжелого, проведенного на пляже дня, сходняк они почемуто устрояли возле нашего номера, короче было весело. А вообще номера, двор и хозяева нам понравились.

15. Diesel Euro4

Diesel Euro4 Спеціаліст

Дописи:
    4,333
    Область:
    Область:
    Місто:
    Місто:
    описуйте що там і як.:blush:

Вкладення:

AndRi Y KO подобається це.
  16. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    @Diesel Euro4, краще, ніж на ЧМ.

Sanyaok подобається це.
  17. Diesel Euro4

Diesel Euro4 Спеціаліст

Дописи:
    4,333
    Область:
    Область:
    Місто:
    Місто:
    по рекомендаціям одноклубників цього року таки вибрався на Арабатську стрілку. Писатиму і фото буде, може не всі відразу, але дописуватиму при наявності часу.

Так як до Крим-Наш вибір був лише в Крим, і мови навіть не було, об"їздили багато чого і обходили. В основному облюбували Качу в районі Паруса. Але...цього року на Азов!

Вимоги які ставилися до відпочинку:

1. умови стандартні, кондішн, море до 100 метрів від номеру, можливість самому готувати, столовка НОРМАЛЬНА, дитяча площадка НОРМАЛЬНА, номера нормальні, щоб було чим займатися при штормі(у плані не відпочинку), і мабуть один із самих основних пунктів, доступна медицина(наявність медперсоналу) - бо поїздка із дітьми ну і + море щоб я і міг поплавати і діткам не страшно. Бо в Чорне море затягнути малого у 2013 році не міг, зараз навіть є архівне відео яке передивлялися перед морем де малий мене мало не довів до істерики що він боїться хвиль і море холодне.
    В результаті поїздка вийшла у двічі дешевшою ніж ми розраховували хоча при цьому ні в чому собі не відказували в розумних межах.

Не рекламую, але фото ціни і опис відповідає дійсності

http://lovileto.com.ua/genichesk/raduga.html

Що відразу впадає в очі, так це скрізь українські прапори і надписи такого плану, а при в"їзді на саму стрілку, що сепаратизм шкідливий з фотографією міста Донецька.

Одним словом, місцеве населення в дуже переважній більшості проукраїнське і ніякого натяку на зраду від них не віє. Можливо через те, що в основному тут живуть корінні українці і з рф тут не розселялися як у Криму і на Донбасі. Принаймі таку інформацію мені повідали місцеві біля пам"ятника леніна з тризубом у центрі селища.

Дорога відверто х"ерова, що в основному після Умані дві полоси, іноді трапляється у місцях розв"язок по 4-ри. Що мене просто виводило із себе - так це херсонські водії, так підрізати потрібно уміти, як вони так умудряються для мене лишилося нерозгаданою загадкою. Середня швидкість була 77 км/год на всю відстань, на круїзі стояло 93 км/год. Дорога від Умані до Геніческа ну пиздесь тут і тама, ямища по цілому колесу, не фоткав, але хто їхав той знає, у двох місцях уже не пам"ятаю населені пункти, але тупо ямища через всю дорогу, туди їхав то так влетів, думав що зуби повипльовую і колеса там лишив, благо кеду витримав. Для мене ще лишилася одна нерозгадана загадка, гулі на асфальті по 25-20 см, коли на таку гулю налітаєш на швидкості 93 км відчуття що яйця повипадали і лежать уже на коврику... ну одним словом, дорога пиздець і коли поверталися назад, то самим головним запитанням у моїх було, скільки ще лишилося до одеської траси, хоча як їхали туди хаяли і її. Тож ями і гулі не фоткав, всі і так знають які вони є. Ще був прикол по дорозі назад, вирішили проідати старих знайомих, забив у яндекс навігаторі Каховка, так цей брехунець мене завів у Нову Каховку на таку ж саму вулицю і уперто не хотів їхати у Каховку, довелося запускат igo який успішно справився із задачею.

Що в першу чергу впадає у очі, так це сміттєві баки, ії тут багато і вони є, скажу навіть більше, заповненими доверху я їх так і не побачив, в Криму для порівняння в Качі таке скрізь і не тільки в Качі. Для туристів і інших є такі цікаві надписи

Не хочу ідеалізувати, сміття є там де є людина, але приємно що місцева влада із місцевими мешканцями над цим працюють і досить результативно.

Практично кожна база має свій вихід до моря і власний пляж, але у них є своє ноу-хау, ось так вони відгороджують свій пляж від інших туристів, мені згадався пляж в Криму vilen з огорожею і цей, самі порівняйте, мені подобається ця загорожа більше
    Місцеві її називають щасливцевим забором, я запитав чому, мені сказали, що пляжи арабатки незалежно від приналежності пляжу до бази відпочинку щасливі кожному туристу, мені подобається, а Вам? До речі, пройшовшися пару км по пляжу стріли дві БЕЗКОШТОВНІ стоянки автокемпінгів, і тепер дружина цим загорілася(якщо хтось має досвід побудови на базі кеда максі такої собі переїздної палатки поділіться), розговорившися отримали телефончик продавця оптового бичків у Геніческьку, чим і скористалися прикупивши пару десятків кг :p по 10 грн/кг

А ось так виглядає пляж після 6-ти днів шторму, Ви бачите сміття, водорослі і т.д., я ні

прошу зауважити, пляжі безкоштовні, принаймі там де я проходив жодного натяку на оплату не було
    А тепер декілька яскравих фото, чого в Криму я не міг отримати безкоштовно а іноді навіть і за гроші!
    1. Освітлений пляж (не скрізь, але лампочки світять)
    2. Сміттєві баки, УРААА!!!! вони є і я їх спеціально сфоткав, тому що для Криму сміттєвий бак на пляжі це рідкість
    3. Бачите накриттє? а воно безкоштовне, і таке не одне. Бачите примітивну лавочку, вона є і вона не одна, вона безкоштовна, не прикута ланцюгами а просто є на пляжі. В Криму я такого не зустрічав, ну хіба що на якомусь великому муніципальному пляжі типу Євпаторії, а тут у якомусь Богом забутому селі є ось таке, ось що значить русскій мір туди іще не прийшов.
    4. Зелень, кущі, дерева - вони є скрізь і це благо. В Криму я цього не бачив, мож не туди дивився. А згадав, у Качі є очерет під обривом, туди де всі ходять в туалет:D
    в продовження
    а в білому будиночку туалет і він БЕЗКОШТОВНИЙ, і не обов"язково свою нужду справляти кудись або в море, хоча в КРиму доводилося цим гріщити.
    а ось такий надпис тут є, зверніть увагу на ліву частину над написом про куріння, Еврика, там мобільний телефон лікаря і двох медсестер!!! і це все на безкоштовному пляжі на краю цивілізації. В Ялті я бачив щось аналогічне з номером 03 і усьо, більш такого я не зустрічав.
    це шторм, мені такі хвилі більше подобаються при штормі ніж на Чорному морі. Може ми були не при дуже великому штормі, фото нижче...
    А прісну воду десь можна на пляжі в Криму попити чи в дужі сполоснутися БЕЗКОШТОВНО? на Арабатці можна :p
    атракціони, банани і т.д. - куди ж без них

а ще я прям тащуся від місцини між Стілково і Щасливцеве. Ви лише уявіть собі таке поєднання БЕЗКОШТОВНОГО СПА КУРОРТУ, Крим в порівнянні з цим щось таке незрозуміле

Спершу Азовське море, через метрів 300 гаряче джерело із-землі б"є, ще метрів через 700 солонюще озеро, через метрів 300 грязі, метрів через 300 від них - Сиваш. Чим не спа-курорт? В Криму я такого не зустрічав, і ще - це все БЕЗКОШТОВНО!!!

Ну і при виїзді з Арабатки є така чудернацька територія, це не Ізраїль, це Україна - тут ми набрали пару відер рожевої солі :p

Одне лише підпортило відпочинок, це копчена риба, від неї у малого болів живіт :(

Що стосується гайців, жодної зупинки чи навіть натяку на те. Ніхто ні разу тьху-тьху не спинив навіть для перевірки документів, хоча при такій дорозі я порушував швидкісний режим однозначно.

Як сказала дружина, до зустрічі в наступному році на Арабатці де я і пропоную провести зустріч кадді клубу ;).

P.S. архівне фото 2008 рік, Кача, під Севастополем, територія російської військової бази, пляж. порівняйте його чистоту з арабаткою, думаю питання відпадають самі собою. так тоді у мене ще не було дітей які всяку гидоту сунуть до рота...а там було чим для малюків поживитися. назадньому фоні ххтось труси переодягає і славнозвісний "очерет-туалет під обривом":D

Останнє редагування: 27 сер 2015
    Uropb, Sanek-garage, Voyager та 17 іншим подобається це.
  18. Vipop

Vipop Команда Клубу Команда форуму

Дописи:
    6,324
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бровари
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Колір:
    Червоний Дракон
    Прекрасний звіт!

19. Прораб

Прораб Команда Клубу Команда форуму

Дописи:
    3,253
    Область:
    Дніпропетровська
    Місто:
    Дніпро
    Модель:
    VW CADDY KOMBI
    Двигун:
    1.9 TDI (BJB)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Flanel Gray
    Скучно как-то, а деньги куда тратить если все безкоштовно ;)

20. Diesel Euro4

Diesel Euro4 Спеціаліст

Дописи:
    4,333
    Область:
    Область:
    Місто:
    Місто:
    @Прораб, ну, ми любимо смашно попоїсти, і сталася така бяка, в перший же день згоріла скороварка - тож всі 10 днів готував на багатті :acute:

А готувати було що, кефаль, журавушка, бички, шашличок, по 15 -20 кг кавунів щодня по 1,5 -2 грн, персик - по 35 грн, пивко було з собою з Оболоні :blush2:

Я так прикинув, що відпочинок на трьох дорослих + 2 малих шкета нам вийшов із проживанням без дороги у 350 $(без дороги)

чим Вам не Мальдіви по-українськи?
    Перше повідомлення: 27 сер 2015

Нове повідомлення: 27 сер 2015
    що ще добавлю, не бачив жодного авто з номерами рус, а от білоруських авто було мабуть 1 до 20-ти. Не бояться вони нас як їх не лякає місцева пропаганда. А от Дніпропетровських і Запорізьких номерів було навіть більше ніж Херсонських, таке відчуття що вони окупували всю Арабатку, хоча місцеве населення здається цьому лише радіє

russlaw, Uropb, miki_ua та 5 іншим подобається це.

Поділитися цією сторінкою