1. До уваги користувачів. Для подачі об"яв до розділу "Продам" у Вас повинно бути не менше 50 змістовних повідомлень або не менше року реєстрація на форумі.
    Приховати оголошення
  2. Сайт потребує рекламодавців. Звертайтесь до адміністраторів.

Активный стиль вождения.

Тема у розділі 'Информация, советы, помощь', створена користувачем poci, 27 гру 2014.

1. Gong

Gong Старожил

Дописи:
    1,090
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW Golf 7
    Потужність, л.с.:
    150
    КПП:
    DSG6
    Рік випуску:
    2016
    Колір:
    Чорний
    Andrey_ns, у нас в видавництві був водій. Дядько вже десь під 50. В нього інколи клямка падала і він ліхачив. Але з ним не так страшно. Бо він це робив якось впевнено. Хоча я цього теж не підтримую. Треба ж думати не тільки про себе, але й про не зовсім досвідчених, які можуть таких маневрів злякатися.
    Та той хлоп з Запоріжжя, вже й не пам'ятаю як його звали. От він швидко їхав, але якось так незграбно, що я мабуть з мокрою спиною вийшов. То так він свій молодецький запал хотів показати.

2. ACERBUS

ACERBUS Старожил

Дописи:
    2,840
    Область:
    Область:
    Місто:
    Місто:
    Модель:
    VW CADDY BiTurbo
    Потужність, л.с.:
    900
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2257
    ааа, я знаю этого
    он с лошадей начинал :hahaha: :hahaha: :hahaha:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=bzUgMZZRDwI[/media]

одинаковая музыка это его типа подпись

3. Dostam

Dostam Досвідчений

Дописи:
    640
    Область:
    Чернігівська
    Місто:
    Березовка
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    2.0 SDI (BST)
    Потужність, л.с.:
    69
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Белый
    У мене сусід був, царство йому небесне, дід під 90 років. Війну шофером пройшов від двінка до дзвінка. Після війни шоферував у Москві, вище керівництво возив. Так от купив на старість жигуля, а так як сліпий уже був, і очі дуже сльозилися, то їздив завжди "примерно" посередині траси. Ще в нього була звичка дурна, педаль в пол і вперед. Коли він питав, летючи по зустрічній, за 10-20 м від зустрічної машини, що там сивіє, у пасажирів чуб дибки ставав. Але дід ніразу нікого не зачепив, бо навики в нього активного водіння були огого. Тільки поперелякував мабуть багатьох.

Поділитися цією сторінкою