1. До уваги користувачів. Для подачі об"яв до розділу "Продам" у Вас повинно бути не менше 50 змістовних повідомлень або не менше року реєстрація на форумі.
    Приховати оголошення
  2. Сайт потребує рекламодавців. Звертайтесь до адміністраторів.

КБЖ VW Caddy 2.0 sdi 2007 - ОлегUA

Тема у розділі 'Клубний гараж', створена користувачем ОлегUA, 27 кві 2014.

1. ОлегUA

ОлегUA Перевірений

Дописи:
    314
    Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2007
    Привіт одноклубникам і просто читачам :hi: Появився вільний час- треба підтримати гараж :) Приганяв свого кадіка разом з другом- маде ін Германія . Нажаль фото на просторах екс батьківщини немаю - разом з фотоапаратом пішли в мир прощолканих вещей на рибалці. Загалом нічого особливого- білий грузовичок з німецькими номерами :)

фогорафії в процесі завантаження :cool:

2. vovachkalviv

vovachkalviv Досвідчений

Дописи:
    812
    Область:
    Немає в списку
    Місто:
    За межами України
    Модель:
    VW Caddy White
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Білий
    Файний пес - і сигналізації нетреба ))) :so_happy:

3. sheva911

sheva911 Учасник

Дописи:
    155
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Хмельницький
    Модель:
    Golf 6 Variant
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2011
    Колір:
    белый
    І соняхи у сусіда :)

4. ОлегUA

ОлегUA Перевірений

Дописи:
    314
    Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2007
    Влучно сказано ...грошей пішло на нього і тренування :stars:
    Соняшники ще мої :yes:

Шановна громада- продовження епопеї.

Далі паперкова двіжуха на границі....митниці.....МРЕО.....і я щасливий власник грузовичка. Чому грузовичок а не пасажир відразу?- думав на місяць,два поїздити і продати.... Але плани для того існують щоб не до кінця збуватись.... Потім сорока з МРЕО принесла на хвості новину про подорожчання переобладнання . Вирішив шиканути .

Слідуючим етапом було встановлення вікон..... Ууууууу- тут не так все просто в мене було.... Вікна купив...А от з майстрами ..... Халява роками річ серйозна і не кожен хоче працювати на свої гроші.
    [​IMG][​IMG]

Наїздив кілометрі, визвонив багато хвилин.....і ніякого результату. А відваги набратись самому встановлювати- якось слабо було. В цьому плані респект усім хто встановлював сам. А може просто лінь було. Як результат вікна звичайні- ілюмінатори в народі називаються. Зате встановлені акуратно і хорошим майстром. Куплені під оригінал вікна відпродав нашому одноклубнику. Доречі- судячи по його постах- ще не встановлені.

Після встановлення , висихання і обмиття вікон ( P.S. На не обмитий товар гарантія не поширюється ))) ) я був в активному пошуку салона для кадіка....на екс форумі кідал було багато ( не памятаю усіх ніків) , а варіанти салон ділити на усіх(комусь крісло . комусь пластик) це не серйозно. Висновок ?!- поїздка до Польщі...... і вуаля -салончик чекав на мене.
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG] [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

І звіісно-як такий салон залишити без охорони

Зима

Зима прекрасна пора року.... Має багато плюсів...і МІНУСІВ... Серед не багатох мінусів-акумулятор, зимова резина, свічки накалу..
    Резина вона і в Африці резина. А от виробник на мою думку це вже якась якість... Купив мішеліни маде ін Германія.
    [​IMG][​IMG] [​IMG]

Температура стрімко опускається нижче поділки нуль..... І одного ранку мій кадік починає непонятно і важко заводитись, наче вчора скурив блок сигарет і ніяк неможе викашлятись з ранку. Проблема вирішена- міняєм свічки накалу. тут казка не казка- але три потребували заміни
    Фірма БЕРУ[​IMG]

Слідуюча обновка- купив корпус для викидного ключика. Дякую нашому одноклубнику vovachkalviv ось так я його виділив за заслуги ))) Якість дійсно хороша + якщо врахувати мою привичку дурну- відкривати закривати по 100 раз в день ключами- тоді можна сказати що товар провірено на міцність ))))
    [​IMG][​IMG]

Багато роботи за плечима..... залишилось насолоджуватись їздою .....Але цю насолоду розбавляють наші дороги своїми ямами, які особливо в нічний час виходять на полювання за нашою ходовою...... Кто стучится в дверь ко мне…..... салінблок почав жалітись на важке життя, сказав що постарів і йде на пенсію. Молодняк не заставив себе довго шукати - 350 грн і ми знову поповнили ряди автомобілів
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

На сьогодні в нас запланований день красоти- хімчистка салону, і зовнішній марафет на мойці а що ? можна час від часу подякувати кадіку за хорошу і віддану роботу.

5. Yuran

Yuran Старожил

Дописи:
    1,483
    Область:
    Київська
    Місто:
    Буча
    Модель:
    Seat Altea XL
    Двигун:
    1.6i (BSF)
    Потужність, л.с.:
    102
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Сірий
    Пес файний. Жаль грошей що пішли на нього. Бо палка ковбаси хорошої чи мяса і собака кращий друг :D

6. ОлегUA

ОлегUA Перевірений

Дописи:
    314
    Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2007
    На такій думці я не одне пиво виграв :yes: Там один варіант- газом.... А за такою логікою і сигналки немає ідеальної . :drinks:

Були також і приємні моменти )))- початок сезону відпочинку на природі :drinks: . Перші весняні теплі дні. Тепер практикується частіше ;)

7. vovachkalviv

vovachkalviv Досвідчений

Дописи:
    812
    Область:
    Немає в списку
    Місто:
    За межами України
    Модель:
    VW Caddy White
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Білий
    Нє нє, пса необіжати) Якщо б так було, що пес за ковбасою кинеться - ніхто б їх не тримав, а для красоти тримали б котів :D :D :D . Тай нашо песику та ковбаса маленька, якщо на подвір"я зайшла ціла туша)))

8. Diesel Euro4

Diesel Euro4 Спеціаліст

Дописи:
    4,333
    Область:
    Область:
    Місто:
    Місто:
    а в туши теж є ковбаса та ще й свіженька :lol:

9. андрей львов

андрей львов Спеціаліст

Дописи:
    3,852
    Область:
    Львівська
    Місто:
    Львів
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Білий
    На рахунок пса-була передача в руйнывниках міфів-пес не втримався на течку вроді.

10. Diesel Euro4

Diesel Euro4 Спеціаліст

Дописи:
    4,333
    Область:
    Область:
    Місто:
    Місто:
    Скажу з імовірністю 99,9 пса можна прибрати сучкою в якоі тічка, в інших випадках все можливо, але все залежить від того, наскіль якісно займалися з псом

11. Прораб

Прораб Команда Клубу Команда форуму

Дописи:
    3,253
    Область:
    Дніпропетровська
    Місто:
    Дніпро
    Модель:
    VW CADDY KOMBI
    Двигун:
    1.9 TDI (BJB)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Flanel Gray
    Вот поэтому для охраны советуют сук, а не кобелей

12. ОлегUA

ОлегUA Перевірений

Дописи:
    314
    Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2007
    Ото прікол !!! У всіх гараж як гараж а в мене флудилка :D Я їм тут про кадіка розписую, фотографії гружу, а вони про пса розговорились :D

[upd=1398715463][/upd]
    Сучкою можна кожного прибрати :D тай взагалі - деяким кобелям (мужикам) сучки також вміють винести мозги круто :cool:

Dostam подобається це.
  13. vovachkalviv

vovachkalviv Досвідчений

Дописи:
    812
    Область:
    Немає в списку
    Місто:
    За межами України
    Модель:
    VW Caddy White
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Білий
    ОлегUA, Ти ЦЗ справив вже?)))

14. ОлегUA

ОлегUA Перевірений

Дописи:
    314
    Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2007
    Ні :nea: Всі говорять 50 на 50....тобто ВАСЯ ДІАГНОСТ або ОФІЦІЙНИЙ СЕРВІС..... ще був варіант що в блоці якісь польовики вилетіли.....ось так дальше ключиком шаримось.....

15. Дімка

Дімка Старожил

Дописи:
    1,113
    Область:
    Львівська
    Місто:
    Місто:
    Модель:
    Caddy
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    Сірий
    Я бачу салінблоки Ви поставили не такі як оригінальні із каддіка! Чи вплинуло це на мягкість підвіски?

16. ОлегUA

ОлегUA Перевірений

Дописи:
    314
    Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2007
    Салінблоки міняли вже до мене....лівий стояв оригінальний (він потім застукав ) а правий стояв вже міняний (такого зразку як я купив)...... В результаті купив і на ліву (фото я виклав) салінблок аналогічний правому (який міняли в німеччині). Ось приблизно так закрутив відповідь . В цілому досить нормально на них- не тверда підвіска- мав можливість порівняти на іншому кадіку з оригінальними салінблоками.

[upd=1398796509][/upd]
    [media]https://www.youtube.com/watch?v=HxX3jge8ry0[/media]
    [media]https://www.youtube.com/watch?v=9JTmVTpvXYY[/media]
    А мій сайленблок по середині- тобто не твардий як на другому відео

17. vovachkalviv

vovachkalviv Досвідчений

Дописи:
    812
    Область:
    Немає в списку
    Місто:
    За межами України
    Модель:
    VW Caddy White
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Білий
    ОлегUA, підсилені я собі хотів ставити, але небуло в наявності, тому на оригінальному буду кататись. Та й 2-й варіант на відео - ідеальний для кадді думаю, так як він їх лопає. Хоча ше не факт шо підсилені довше будуть жити) :unknown:

18. saxon

saxon Старожил

Дописи:
    1,246
    Область:
    Одеська
    Місто:
    Одесса
    Модель:
    CADDY
    Господа,всё уже давно испытано...чем "сильнее" сайлентблок,тем быстрее износ шестигранника на рычаге,не хотите менять с/блоки - будете менять рычаги. В КБ Фольца сидят дятлы,а мы все поголовно умные рационализаторы...

19. ОлегUA

ОлегUA Перевірений

Дописи:
    314
    Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2007
    Ваша думка має місце існування....але- це все залежить від експлуатайції. На відео чітко видно поведінку салінблока на різних поверхностях. Права сторона стоїть на такому і нічого жорткого не відчувається. тай з головою потрібно дружити- це не позашляховик яким по бездоріжжю їздити треба з екстремальними нагрузками , викрученням салінблока. ИМХО це мій автомобіль, мій стиль їзди і ні в якому разі це не показник для інших. Просто показав свій гараж. Так само можна написати про тюнінговані кадіки з опущеними підвісками і вильотом колісної бази- також відхилення від конструктивних характеристик і можна сміло сказати

20. ОлегUA

ОлегUA Перевірений

Дописи:
    314
    Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2007
    Прикупив мойку для кадіка. Не професійна але повністю влаштовує . Чим не поповнення в гаражі ?
    P.S. Без сильної критики-апарат не професійний, не рівняти з мойками по 5000-22000 грн. ;)
    [media]https://www.youtube.com/watch?v=TI7y612vGF4[/media]

Поділитися цією сторінкою