1. До уваги користувачів. Для подачі об"яв до розділу "Продам" у Вас повинно бути не менше 50 змістовних повідомлень або не менше року реєстрація на форумі.
    Приховати оголошення
  2. Сайт потребує рекламодавців. Звертайтесь до адміністраторів.

In vino veritas

Тема у розділі 'Хобби', створена користувачем Matvij, 13 гру 2015.

  1. Matvij

    Matvij Перевірений

    Дописи:
    353
    Область:
    Волинська
    Місто:
    Луцьк
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    білий
    #1
    Дорогие камрады,в этой теме предлагаю Вам делится сокровенными рецептами домашних вин,настоек,ликеров,наливок.Самое главное,чтобы поданные Вами рецепты были обязательно испытанные собственными вкусовыми рецепторами и желудками))
    пы.сы вначале думал рецепты писать в разделе здоровье))

    под номером первым, отдаю в добрые руки рецепт домашней "Бехеровки".Рецепт любим моими кумовьями,друзьями.Рецепт был стырен пару лет назад на форуме самогонщиков,чуток откорректирован.Утренних негативных спецэффектов данный продукт не вызывал(хотя все зависит от количества выпитого)
    Что нужно купить или иметь для приготовления "Бехеровки"
    спирт(хороший) 1300мл разведенный водой до 50-55градусов
    сахар 150гр.
    корица 5гр(не молотая,а исключительно в виде трубочек)
    кардамон 2гр.
    анис 1 ч. ложка
    перец душистый 10 горошин
    цедра с четвертушки свежего апельсина(без белой мякоти)
    вода питьевая 300мл.
    гвоздика 20шт.
    Все выше перечисленные специи кладем в стеклянную посуду (я использую банки с закручивающимися крышками) и заливаем спиртом,закрываем плотно и ставим в темном и теплом месте на 7 дней. Два раза в день банку хорошенько встряхиваем.Полученный настой хорошенько фильтруем через 5-6 слоев марли.Из воды и сахара готовим сироп,кипятить не надо,остужаем.В сироп вливаем наш настой,перемешиваем.
    Пробуем.Хвалим себя и разливаем по бутылочкам.
     
    Kyzmuch, izyt, Dostam та 6 іншим подобається це.
  2. MaksHap

    MaksHap Учасник

    Дописи:
    174
    Область:
    Волинська
    Місто:
    Луцьк
    Модель:
    VW CADDY
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2009
    Колір:
    Сірий
    #2
    тема прикольна, і потрібна.
    заодно пропозиція опісля алкогольних, ділитись рецептами приготування закусочки (огірочки)...
     
    Matvij подобається це.
  3. sergeyhost

    sergeyhost Старожил

    Дописи:
    1,119
    Область:
    Чернігівська
    Місто:
    Чернігів
    Модель:
    VW Caddy Life 2006
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    B4B4
    #3
    Армянский (грузинский?) коньяк:
    в бутылку с водкой кидаем штук 7 перегородок от грецкого ореха. Стоит кажется около месяца (чем дольше - тем лучше). Практически настоящий коньяк получится :drinks:.
     
    ant787, MAY, Костя та ще 1-му подобається це.
  4. MaksHap

    MaksHap Учасник

    Дописи:
    174
    Область:
    Волинська
    Місто:
    Луцьк
    Модель:
    VW CADDY
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2009
    Колір:
    Сірий
    #4
    сухі підуть?
     
  5. sergeyhost

    sergeyhost Старожил

    Дописи:
    1,119
    Область:
    Чернігівська
    Місто:
    Чернігів
    Модель:
    VW Caddy Life 2006
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    B4B4
    #5
    Берём орех, вскрываем, орех съедаем, перегородку - на коньяк!
     
  6. Pashkovskij

    Pashkovskij Учасник

    Дописи:
    223
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    CADDY KOMBi
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2007
    Колір:
    белый
    #6
    Где можно конечный результат опробовать?
     
    Toxa9880, Diesel Euro4, Ramchik та ще 1-му подобається це.
  7. RP3G

    RP3G Досвідчений

    Дописи:
    619
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BSU)
    Рік випуску:
    2009
    Колір:
    LA7W серый
    #7
    С потенциально-новыми акцизами на спиртное и рецепты сема не лишними будут.
    Ашдвао-бурякчетыре не предлагать..
     
  8. Matvij

    Matvij Перевірений

    Дописи:
    353
    Область:
    Волинська
    Місто:
    Луцьк
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    білий
    #8
    Ну..не зовсім кон"як,але штука дійсно смачна,і головне корисна.Я брав 50гр сухих перетинок на 1 літр спиртової суміши і половинку чорнослива,
    настоював 2тижні ,а потім розливав в пляшки.Довго з перетинками тримати не бажано,багато дубільних речовин в перетинках,настоянка робиться терпкувата.А ось вже профільтровану суміш,дійсно чим довше витримаєш,тим цікавіший смак робиться.
    Блін,нагнали апетиту,піду гляну ,чи горіховка ще є))
    Перше повідомлення: 13 гру 2015

    Нове повідомлення: 14 гру 2015
    Добрий вечір всім,соьгодні ще один перевірений часом і бабською частиною моєї сім"ї і знайомих рецепт ірландського крему-лікеру надзвичайно подібного до всім відомого "Бейліз".Враховуючи його сьогоднішню ціну,балувати своїх(а можна звичайно і чужих))жінок часто не виходить.Рецепт не самий легкий,але кінцевий результат того вартий.Всі інгрідієнти продаються в любому супермаркеті.Порція виходить близько півтора літра кінцевого продукту,випивалась дівчатами одним бігом. спиртову основу береться спирт+віски,або тільки спирт.
    готується крем-лікер в два етапа.Спочатку робимо основу.Для її приготування треба
    1.Пережарений карамелізований цукор(як нам в дитинстві жарили),в кількості 4-5 ст. ложок
    2.молотий імбир 1\3 ч.ложки
    3.мелена кориця на кінчику ножа
    4.3 чайних ложки меду
    5.1ч.л. кори дуба
    6.3 пакетика ваніліна по 2гр.
    все засипаємо в пів-літрову банку і заливаємо спиртом 60градусним (450мл)або, ще краще ,200гр віски+250 спирту 70градусного.
    бовтаємо ,ставимо в темне місце на 7 днів.Кожен день перемішуємо.
    етап другий.Для ньго нам треба
    1.1літр 10% вершків
    2.1 банка згущенного молока(бажано білоруську або нашу "з хлопчиком")
    3.2 жовтки
    4.дві чайних ложки розчинної кави.
    5.два пакетики ванільного цукру
    В велику миску з високими краями вливаємо 0,5 л. вершків + жовтки,взбиваємо до однорідної маси.
    Додаємо туди сгущене молоко+кава(попередньо розчінити каву в двох ст.л теплої води),взбиваємо.
    Додаємо ще 0,5 вершків,взбиваемо.
    В отриману суміш додаємо нашу профільтровану настоянку,додаємо ванільний цукор,взбиваємо.
    Пробуємо,хвалимо себе,ховаємо в холодильник на пару днів.Потім фільтруємо через декілька слоїв марлі,розливаємо по пляшках.
    Напій офігенно смачний.Випивають бабиська як правило все.Але якщо раптом,щось лишиться(хоча такого ніколи не було),зберігати думаю треба в холодильнику.Смачного,споживайте помірно))
     
    Kyzmuch, izyt, Олеша та 4 іншим подобається це.
  9. AndRi Y KO

    AndRi Y KO Старожил

    Дописи:
    2,583
    Область:
    Тернопільська
    Місто:
    Тернопіль
    Модель:
    TOYOTA FJ CRUISER
    Потужність, л.с.:
    239
    КПП:
    6АКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Yellow Blue Buss
    #9
    @Matvij, нам явно пригодяться в Карпатах ваші знання... Гайда з нами:

    http://caddy-club.in.ua/threads/Нов...стинець-«Артколиба»-с-Кривопілля.2230/page-17
     
    Lvivgaz подобається це.
  10. Matvij

    Matvij Перевірений

    Дописи:
    353
    Область:
    Волинська
    Місто:
    Луцьк
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    білий
    #10
    Я б з задоволенням,але дружину з роботи не відпустять...держслужбовець панімаєш..Але хочеться дуже.Ближче до поїздки відпишусь.
     
    Lvivgaz та AndRi Y KO подобається це.
  11. AndRi Y KO

    AndRi Y KO Старожил

    Дописи:
    2,583
    Область:
    Тернопільська
    Місто:
    Тернопіль
    Модель:
    TOYOTA FJ CRUISER
    Потужність, л.с.:
    239
    КПП:
    6АКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Yellow Blue Buss
    #11
    ОК!
    Як надумаєте, завжди раді!
    Беріть дружину, запаси "Бехеровки" і "Бейлісу" )))
    і приїздіть, місце для ночівлі для вас знайдемо.
     
    Lvivgaz подобається це.
  12. Matvij

    Matvij Перевірений

    Дописи:
    353
    Область:
    Волинська
    Місто:
    Луцьк
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    білий
    #12
    Але я тільки початківець,а от вчитель у мене просто монстр.Ща я Вам покажу самогонний апарат його другана самогонщика з Дніпропетровської обл.
    image-f0e8fa6154c342a20145fdf954b5eddbd0a0a0fdf1fd343ab0152af8e2896b4b-V.jpg
    Перше повідомлення: 14 гру 2015

    Нове повідомлення: 14 гру 2015
    Осьо Вам офігезний рецепт "журека".Перший раз скоштував його в Кракові.Дуже незвичний і прикольний.
    http://sergej-pozhar.livejournal.com/11640.html
     
    andromeda73, izyt, Lvivgaz та 3 іншим подобається це.
  13. Rusl

    Rusl Досвідчений

    Дописи:
    591
    Область:
    Волинська
    Місто:
    Луцьк
    Модель:
    Audi A6 avant
    Потужність, л.с.:
    272
    КПП:
    DSG7
    Рік випуску:
    2015
    Колір:
    чорний
    #13
    Ну це прямо Шатл на мисі Канаверал(космічні технлогії):)
     
  14. Matvij

    Matvij Перевірений

    Дописи:
    353
    Область:
    Волинська
    Місто:
    Луцьк
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    білий
    #14
    А якби ти братику почув кінцеву ціну цього девайса...
    Кста,ця людина вже і пиво варить,бельгійського типу.
    Перше повідомлення: 14 гру 2015

    Нове повідомлення: 15 гру 2015
    Народ,прийшов час активно вивчати самогоноваріння.Ось Вам новина..
    Горілка з 1 січня може подорожчати до 90 гривень
    http://www.epravda.com.ua/news/2015/12/15/572418/
     
    Rusl подобається це.
  15. Прораб

    Прораб Команда Клубу Команда форуму

    Дописи:
    3,253
    Область:
    Дніпропетровська
    Місто:
    Дніпро
    Модель:
    VW CADDY KOMBI
    Двигун:
    1.9 TDI (BJB)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Flanel Gray
    #15
    Белоруссия будет процветать, 3 литра 200 грн ;)
     
  16. Matvij

    Matvij Перевірений

    Дописи:
    353
    Область:
    Волинська
    Місто:
    Луцьк
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    білий
    #16
    Сьогодні завершив і скоштував новий напій-кремовий лімончелло.
    По смаку напій бабький,градус майже чоловічій)))Градус можна регулювати самостійно,італійці(особливо на півдні Італії) бовтають його від 18 до 40
    Рецепт абсолютно простий,від того хто його готує вимога одна-витримка,я проціджуючи вихлебтав таку собі чашечку )))


    Я робив перший раз і відповідно робив порцію невелику.
    Для приготування кремового лімончелло Вам будуть потрібні ось такі продукти
    1. Цедра з трьох лимонів без білої шкірочки(вона гірчить)
    2. 250мл. чистого спирту
    3. 300гр. цукру
    4. 1\4 частинки стрючка ванілі з зернятками (вона до біса дорога,можна замінити чайною ложкою ваніліну без вершка)
    5. 650мл молока

    цедру лимону заливаємо спиртом і настоюємо 7 днів (якраз до Різдва встигните)),перебовтуючи по 2 рази на день.
    готову настоянку проціджуємо,добренько віджимаючи цедру.
    гріємо молочко,додаємо цукор,ваніль,постійно помішуючи.
    кип"ятимо суміш хвилин десять,на маленькому вогні.
    охолоджуємо до кімнатної температури.
    вливаємо в молочко лимонний спирт добре перемішуючи.
    проціджуємо через декілька слоїв марлі.
    розливаємо в пляшки,ставимо в холодильник.
    перед тим як ставити на стіл запхайте Ваше лімончелло в морозилку на годинку.
    споживаємо,хвалимо себе))
     
    MAY, ACERBUS та Костя подобається це.
  17. Костя

    Костя Команда Клубу Команда форуму

    Дописи:
    4,763
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бориспіль
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    6МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Чорна Блискавка
    #17
    Точно як в анекдоті, коли синок каже Батьку "Батько, сильно здорожала горілка. Ти тепер мабуть будеш менше випивати?". На що йому Батько відповів "Ні синку, ти тепер будеш менше їсти..." :crazy::crazy::crazy:
     
    Matvij, Schumacher81 та Lvivgaz подобається це.
  18. Matvij

    Matvij Перевірений

    Дописи:
    353
    Область:
    Волинська
    Місто:
    Луцьк
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    білий
    #18
    Усьо хлопці...німа вже лімончелли))Жона уперла зранку на роботу,щасливі і припиті її колєжанки дзвонили і дякували)))Замовили мені на Різдвяні свята 2 літри))Це я веду до того,що рецепт правильний і працює))
    Перше повідомлення: 31 гру 2015

    Нове повідомлення: 27 січ 2016
    Зробив і випробував дуже легку в приготуванні і смачну настоянку,яку в народі називають "грушівка"
    Для приготування нам будуть потрібні
    сушка груші(бажано дички,але я використовував звичайну)добрих дві жмені
    стакан меду
    спирт або самогон міцністтю не меньше 45градусів 2,5літра
    чайна ложка калгану
    все закладаємо в 3ьох літрову банку,заливаємо спиртом
    регулярно перемішуємо,через тиждень виловіть весь калган,решту настоюйте мінімум місяць.
    проціджуєте,пробуєте,хвалите себе.
    Смачного.
    пи.си. Дійсно дуже кльова і п"янить м"якенько,ніби огортає теплим карпатським ліжником.Рекомендую.
     
    Олеша, Корней, yseroga та 2 іншим подобається це.
  19. yseroga

    yseroga Старожил

    Дописи:
    1,363
    Область:
    Полтавська
    Місто:
    Миргород
    Двигун:
    2.0 SDI (BST)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    Белый
    #19
    Рецепт прикольный, а если создатель темы не против то может как то розширим эту тему и будем здесь писать кто что еще сам готовит в замен магазинной еде или выпивке?
    Перше повідомлення: 27 січ 2016

    Нове повідомлення: 27 січ 2016
    Ну конечно же переименовав ее.
     
  20. AndRi Y KO

    AndRi Y KO Старожил

    Дописи:
    2,583
    Область:
    Тернопільська
    Місто:
    Тернопіль
    Модель:
    TOYOTA FJ CRUISER
    Потужність, л.с.:
    239
    КПП:
    6АКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Yellow Blue Buss
    #20
    Matvij Тема то шо треба )))

    @yseroga, для їди є "готуємо самі"

    http://caddy-club.in.ua/threads/Готовим-сами.137/
     

Поділитися цією сторінкою