1. До уваги користувачів. Для подачі об"яв до розділу "Продам" у Вас повинно бути не менше 50 змістовних повідомлень або не менше року реєстрація на форумі.
    Приховати оголошення
  2. Сайт потребує рекламодавців. Звертайтесь до адміністраторів.

Gongo-blog

Тема у розділі 'Хобби', створена користувачем Gong, 14 сер 2015.

1. Gong

Gong Старожил

Дописи:
    1,090
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW Golf 7
    Потужність, л.с.:
    150
    КПП:
    DSG6
    Рік випуску:
    2016
    Колір:
    Чорний
    Я-екстраверт. Я ультра-екстраверт.
    Тому я довго думав і вирішив створити цю тему. Не судіть строго. Якщо протягом вихідних адміністрація не побачить порушень правил форуму то й тема залишиться. ))
    В цій темі я буду писати не тільки про життя мого авто, але трішки про моє життя.
    І от почну з такого позитивного поста про поліцію.

Осі ці хлопці "піймали" сьогодні мене на порушенні ПДР. Я одразу погодився і був готовий до оформлення адмінпротоколу. Але хлопці попросили переставити авто і обмежились усним попередженням. За що я вдячний їм.
    А порушення моє було у тому, що я припаркувався під знаком. Будьте чемні, не порушуйте ПДР.

miki_ua, muzik, Lvivgaz та 6 іншим подобається це.
  2. Lvitaliyv

Lvitaliyv Досвідчений

Дописи:
    796
    Область:
    Кіровоградська
    Місто:
    Місто:
    Двигун:
    2.0 SDI (BST)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2007
    Колір:
    Белый
    Много раз убеждался, чем культурней ты с представителями ДПС, тем культурней с тобой. Золотое правило кота Леопольда действует (не поступай с мышами так, как не хотел бы, что бы мыши поступали с тобой), хотя должен признаться не всегда.

miki_ua, jorjik, SNG та 6 іншим подобається це.
  3. Gong

Gong Старожил

Дописи:
    1,090
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW Golf 7
    Потужність, л.с.:
    150
    КПП:
    DSG6
    Рік випуску:
    2016
    Колір:
    Чорний
    Ось уже третій, а може четвертий місяць не можу нормально тренуватися. Як вибився з графіка то й не можу організуватися. Але зараз піду і зачавлю штангу. Абонемнент все ж як не як на рік придбав! Всім доброго ранку і хорошого дня!
    Всі до спорту!!!

4. ps600

ps600 Старожил

Дописи:
    1,073
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    Outlander xl 3.0 V6
    Потужність, л.с.:
    220
    КПП:
    6АКПП
    Рік випуску:
    2009
    Колір:
    Black
    @Gong, Володя, куди абонемент, Спортлайф?

5. Gong

Gong Старожил

Дописи:
    1,090
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW Golf 7
    Потужність, л.с.:
    150
    КПП:
    DSG6
    Рік випуску:
    2016
    Колір:
    Чорний
    @ps600, так )) через басейн взяв )) ти теж туди ходеш?

6. ps600

ps600 Старожил

Дописи:
    1,073
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    Outlander xl 3.0 V6
    Потужність, л.с.:
    220
    КПП:
    6АКПП
    Рік випуску:
    2009
    Колір:
    Black
    Ні, дороговато та і часу взагалі немає.

7. Gong

Gong Старожил

Дописи:
    1,090
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW Golf 7
    Потужність, л.с.:
    150
    КПП:
    DSG6
    Рік випуску:
    2016
    Колір:
    Чорний
    А я чекав поки буде сезонний спад. І взяв по хорошій ціні.

8. ps600

ps600 Старожил

Дописи:
    1,073
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    Outlander xl 3.0 V6
    Потужність, л.с.:
    220
    КПП:
    6АКПП
    Рік випуску:
    2009
    Колір:
    Black
    Та я теж дивився, майже на всі були нормальні ціни, окрім подольського.

9. Gong

Gong Старожил

Дописи:
    1,090
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW Golf 7
    Потужність, л.с.:
    150
    КПП:
    DSG6
    Рік випуску:
    2016
    Колір:
    Чорний

Я став свідком цікавої ситуації. Ось про що пише сестра постраждалого водія.
    Вчора (14.08.2015) близько 21:00 на ділянці дороги напрямку Обухів – Узин (неподалік повороту на с. Красна Слобідка) сталося ДТП з цікавими обставинами. Мій брат Oleg Khoroshun разом з подругою та собакою їхали додому (в сторону Деремезни), коли раптом із зустрічної смуги на них вилетів автомобіль OPEL VIVARO білого кольору (АІ 9190ЕМ). На щастя, брату вдалося в одну мить перед зіткненням, скерувати авто в сторону обочини щоб запобігти «лобове» зіткнення . В результаті потужного удару, який припав на ліву сторону автомобіля, де сидів мій брат, машину відкинуло на другу сторону дороги де понівечене авто злетіло в кювет. Дякувати Богу всі залишились живими (і в одному і в іншому авто).
    Брат і його подруга відбулися легкими забоями та царапинами, що не скажеш про водія білого Опеля, в якого медики, які примчали на допомогу, на здивування всім не виявили на ньому жодної царапинки, проте підтвердили його сильне алкогольне сп’яніння (але офіційно цей факт не зареєстрували, кажучи : - «ми не експертиза, ми швидка»)! Уявіть, чоловік за кермом буса навіть не міг нормально відповідати на питання, не кажучи вже про те, що він ледь тримався на ногах. Його сильне алкогольне сп’яніння далося в знаки, що зафіксовано на фотографіях – де він просто спить!!! (Цікавий факт, що через 4 години після ДТП показник вмісту алкоголю в організмі водія білого Опеля зупинився на 2.55 проміле, при допустимих 0.2 проміле). Як відомо у ста грамах горілки – 40 грамів етилового спирту. Це близько 0,55 проміле. Виходячи з цього цей горе-водій випив понад 500мл горілки.
    Далі події розвивались бурхливо в такому порядком:
    1. Очікування загадкового наряду міліції понад півтори години.
    Міліція, яку викликали з Обухова в 21:01 приїхала приблизно в 22:40!!! при чому здивував той факт, що після надання черговому інформації про те, що водій білого OPEL VIVARO з Держ. знаком - АІ 9190ЕМ в сильному алкогольному сп’янінні вчинив зіткнення з іншим автомобілем, він відповів задумливо і лаконічно: - мг…зрозуміло…точно цей автомобіль…мг…наряд виїжджає і кинув трубку. При двох десятках спроб зв’язатися ще раз за номером 102 в половині випадків просто піднімали і клали слухавку а в інших вигукували: - чекайте, машина до вас виїхала! І кидали трубку не даючи можливості щось роз’яснити.
    2. Подвійна спроба п’яного водія Опеля втекти з місця ДТП за сценарієм голлівудського блокбастера.
    Хвилин через 10 після ДТП, проконсультувавшись з кимось по телефону, п’яний чоловік незграбним бігом вирішив втікати по ріллі в сторону Обухова, його наздогнали і привели назад до його автомобіля. Далі хвилин через 30 після першої спроби втечі, все ще не перестаючи говорити з кимось по телефону, горе-водій передає свою трубку телефону моєму брату…чолові к в телефоні представився черговим обухівської міліції і дуже настирливо і грізно розпитував про більш детальніше місце зіткнення, що викликало підозру. А далі все як в бойовику, на великій швидкості зі сторони Обухова підлітає з відчиненими боковими дверима Volkswagen Т4 з Держ знаком 07995КК чи КХ куди намагається заскочити водій Опеля, проте через нетверезий стан водія вдається на останній секунді вихватити із Volkswagenа, який не погрузивши до кінця свого «пасажира» вже рухався в перед, переїхавши при цьому ногу товаришу мого брата( він саме під’їхав на допомогу на місце ДТП).
    3. Встановлення особи водія-каскадера.
    Водієм Опеля виявився Поремський Володимир Петрович - син колишнього голови сільради Перегонівки. В нього при собі був дозвіл (№48, виданий 07.05.2015 року) на зберігання та носіння зброї зареєстроване на нього за адресою м. Обухів, вул. Миру-7, кв. 62. Також відомо, що він колишній працівник магазину зброї – Ібіс.
    Тому, будь ласка, зробіть репост, бо аналізуючи всі події, я так розумію, то зійде йому з рук. Людині, яка мало не вбила чоловіка вагітної дружини та батька маленького сина! Також, дуже цікаво чи правдиво він отримав дані документи на зброю.
    Перше повідомлення: 17 сер 2015

Нове повідомлення: 6 вер 2015
    Був на вихідних на дачі. Докопав картоплю і вирішив гарбузи з города повозити. [​IMG]

Але не так сталось як гадалось. І знову Кадді-тест.

Але Каддилик мене не підвів.

Вкладення:

skorpi80 подобається це.
  10. poci

poci Старожил

Дописи:
    1,012
    Область:
    Миколаївська
    Місто:
    Миколаїв
    Модель:
    Volkswagen Caddy
    Двигун:
    2.0 SDI (BST)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2007
    Колір:
    Синий
    Володя ты зачем скрыл от нас свое фото:):):):):):):)

Костя, vitluts та Lvivgaz подобається це.

Поділитися цією сторінкою