1. До уваги користувачів. Для подачі об"яв до розділу "Продам" у Вас повинно бути не менше 50 змістовних повідомлень або не менше року реєстрація на форумі.
    Приховати оголошення
  2. Сайт потребує рекламодавців. Звертайтесь до адміністраторів.

Наші рулять в "АRENA SITI"

Тема у розділі 'Беседка', створена користувачем Ingwarf, 4 лют 2017.

1. Ingwarf

Ingwarf Гість клубу

Дописи:
    3
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Староконстантинів
    Колір:
    жовтий
    Дело было вечером; занесла мене крива та нелегка вчора (п*ятниця!!! ) годині о 18 на підземний паркінг ТРЦ "АRENA SITI" ( для мешканців решти населених пунктів України уточняю - магазин на Хрещатику, прямо між Бесарабським ринком і тим, що залишилось від пам*ятнику Ульянову (Леніну). Коли
    ж я спробував покинути це гостинне місце (година парковки -20 гр., доба - 400!!!), моя катька ( CADDY ) заартачилась:" не хоочуу, не поїду нікууууди". У двох словах ситуація така: панель приладів погасла і на маніпуляції з ключем замка запалювання не реагує; стартер при переведенні ключа в 2-е положення вмикався, двигун запускався, але, як тільки я відпускав ключ у 1-е положення, двигун зупинявся ; згодом і ця ознака життя зникла -- автомобіль перестав реагувати на маніпуляції з ключем замка запалювання. Спроби самостійної реанімації паціента виявились безрезультативними.:eek:
    І тут - еврїка; я згадав, що у мене десь є телефон нашого клубня Uropb. Один дзвінок і буквально через 15 хв приїхав тезка; це ж треба - ми виявились тезками. З його допомогою ми евакуювали мою катьку на свіже повітря.
    Дальше було скучно: катька ночувала навулиці ( а щоб не артачилась ) під посиленою охороною поліції (головна вулиця столиці! ) і бомжів, табір осіб без певного місця проживання ( головна вулиця столиці!?? ) я помітив сьогодні зранку, коли очищав машину від снігу. Згодом приїхав шаман ( автоелектрик ), хвилин 30 хмурив лоба, потім прив*язав руль шнурком ( примусово, за допомогою куска електропроводу, подав живлення на блок імобілізації ) і сталось маленьке чудо - машина ожила. Після прогріву двигуна та перевірки працездатності всіх систем (головне - світлова сигналізація ) ми поїхали до шамана в печеру (на автосервіс ), де шаман ще хвилин 30 щось шептав біля блоків запобіжників (під капотом і в салоні ); врезультаті цих його маніпуляцій зазначений вище шнурок зник і автомобіль запрацював по штатній схемі.
    Згодом я повернувся на базу ( живу в 80 км від Києва ); помив та поставив у стійло катьку; помився сам, прийняв соточку, сиджу-пишу звіт.
    РS :
    - ще раз хочу подякувати Uropb.
    - сьогодні, коли проводив інвентаризацію в багажнику, вдарився ногою об фаркоп ; отже мій CADDY --самець ( а в описаній вище історії просто кобель ).
    - на цьому Dixi; ні шурупа вам, ні полосатого фалоса ;).

Костя, myfloor, morphius та 7 іншим подобається це.
  2. Uropb

Uropb Досвідчений

Дописи:
    602
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    KIA SORENTO
    КПП:
    6АКПП