1. До уваги користувачів. Для подачі об"яв до розділу "Продам" у Вас повинно бути не менше 50 змістовних повідомлень або не менше року реєстрація на форумі.
    Приховати оголошення
  2. Сайт потребує рекламодавців. Звертайтесь до адміністраторів.

Заміна форсунок.

Тема у розділі 'Дизельні двигуни / Дизельные двигатели', створена користувачем Nooby, 5 тра 2015.

1. Nooby

Nooby Гість клубу

Дописи:
    1
    Область:
    Чернівецька
    Місто:
    Місто:
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2007
    Колір:
    white
    Доброго дня. Склалась в мене така ситуація: після покупки кадіка (2.0 SDі) почав замічати погану роботу двигуна (трясе, погано заводиться, димить, тяга слабка), поїхав на СТО, зняли форсунки а там 3 форсунки з 2.0 а одна від ТДі, дав форсунки на стенд, перевірили і сказали що кожна працює як хоче і потрібна заміна або форсунок або розпилювача (распылитель). Так от прошу вашої допомоги, буде краще взяти 4 б/у форсунки чи замість ТДі купити ще одну б/у і на всіх поміняти розпилювач?. На розпилювачі казали ціну біля 120 дол.

Буду вдячний за ваші поради та думки.
    Перше повідомлення: 5 тра 2015

Нове повідомлення: 12 тра 2015
    Так що товариші, ніхто не допоможе?)

2. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    @Nooby, а що Вам доброго сказать? Що економія при покупці вилазить боком при експлуатації? Що 100% гарантію Вам ніхто недасть?! Чи як краще поміняти... У Вас в Чернівцях є шрот, там є деталі, які Вас цікавлять.

3. GTD

GTD Учасник

Дописи:
    175
    Область:
    Чернівецька
    Місто:
    Чернівці
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    2.0 TDI (CLCA)
    Потужність, л.с.:
    110
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2013
    Колір:
    White
  4. miki_ua

miki_ua Назавжди з нами

Дописи:
    6,252
    Область:
    Хмельницька
    Місто:
    Хмельницький
    Модель:
    VW CADDY ECOFUEL
    Двигун:
    2.0 Ecofuel (BSX)
    Потужність, л.с.:
    109
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    CandyWeiss
    знаю прецидент - земляку 1 ТДИ поставили в СДИ. всьо працює "шелково". Брали у Чернівецьких розборщиків - вони "в темі"

Поділитися цією сторінкою