1. До уваги користувачів. Для подачі об"яв до розділу "Продам" у Вас повинно бути не менше 50 змістовних повідомлень або не менше року реєстрація на форумі.
    Приховати оголошення
  2. Сайт потребує рекламодавців. Звертайтесь до адміністраторів.

Блок управління двигуном

Тема у розділі 'Электрооборудование', створена користувачем luminof, 24 бер 2015.

1. luminof

luminof Новенький

Дописи:
    47
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW CADDY MAXI
    Двигун:
    2.0 TDI (CFHС)
    Потужність, л.с.:
    140
    КПП:
    6МКПП
    Рік випуску:
    2011
    А хто підкаже як подивитись де знаходиться блок управління двигуном на 2,0 турбодизель CFHC ? Треба знати чи EDC 17, чи EDC 16 для перепрошивки при вирізанні сажевого фільтра.

2. Usike

Usike Спеціаліст

Дописи:
    3,712
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    Tiguan
    Потужність, л.с.:
    175
    КПП:
    6МКПП
    Рік випуску:
    2015
    Колір:
    Чорний
    Грубо, под дворниками. Естественно под капотом.

3. no name

no name Старожил

Дописи:
    15,075
    Це ви для себе хочете знати, чи Вам сказали дізнатися?! А взагалі - EDC 17 з 2011 року.

4. luminof

luminof Новенький

Дописи:
    47
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW CADDY MAXI
    Двигун:
    2.0 TDI (CFHС)
    Потужність, л.с.:
    140
    КПП:
    6МКПП
    Рік випуску:
    2011
    Сказали дізнатись, та і для себе корисно знати. Але вже з'ясував. Дякую усім за підказку. Завтра поїду рубати сажевий фільтр і перепрошивати ел. мозок caddyka.

5. kovtunvan

kovtunvan Перевірений

Дописи:
    489
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    белый
    @luminof Чекаємо звіт про виконану роботу. Теж рано чи пізно потрібно видаляти СФ

6. luminof

luminof Новенький

Дописи:
    47
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW CADDY MAXI
    Двигун:
    2.0 TDI (CFHС)
    Потужність, л.с.:
    140
    КПП:
    6МКПП
    Рік випуску:
    2011
    Як зроблять, то відпишусь.
    Перше повідомлення: 24 бер 2015

Нове повідомлення: 26 бер 2015
    Доброго дня! Історія така: минулої п'ятниці, після того як поїздив по справах по місту, приїхав додому і вже збирався глушити двигун, як вискочив на приборці значок "проблем сажевого фільтра". На вихідних полазив по інтернету і знайшов дві контори, які вирізують сажевий фільтр і перепрошивають електронний блок EDC 17. Зупинився на тій, що на печерську (на подив вони і ціну меншу озвучили за роботу, ніж ті що знаходяться далеченько, в районі з-ду "Оболонь"). Вчора о 10-ій ранку пригнав до них авто і вже біля боксу індикатор "проблем сажевого фільтра" зник, але думаю якщо вже були такі симптоми, то краще видаляти, тим більше, що загальний пробіг вже перевалив за дві сотні км. Вони сказали, що на все потрібно години 4, після виконання роботи мені передзвонять. Залишив авто і поїхав по справах. Вже після 15.00 подзвонив їм сам і виявиося, що чомусь їх прилади не можуть прочитати мій EDC 17. Сказали, що звернулись до своїх партнерів в Італії і до ранку наступного дня все буде вирішено. А вже ввечері мені передзвонили і сказали, що все зроблено, то був якийсь баг у Італійців, чи то з програмним забезпеченням чи з чимось іще , не зрозумів. В підсумку: сьогодні о 12-ій забрав машинку - все нормально:), проїхав за день 42 км - витрати пального 6,6 л/100 км. Якщо кому потрібні координати, пишіть - скину в приватному листуванні.
    P.S. Забув: Фото не робив, бо цей бідончик з СФ і каталізатором стоїть дуже близько до двигуна і його погано видно булоб на фото. І доречі, СФ вирізали, а каталізатор залишили, сказали, що якийсь довготривалий з металевими пластинами. У мене на старому бензиновому Ford Fusion був каталізатор керамічний, то його без питань видалив.

Останнє редагування: 26 бер 2015
  7. kovtunvan

kovtunvan Перевірений

Дописи:
    489
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    белый
    @luminof, Як просто на перший погляд, аж не віриться :) Добре що в Києві є умільці. Напишіть мені будьласка в П.П. контакти СТО та ціну роботи. Ще цікавить який був витрата пального по місту до ампутації ?

Поділитися цією сторінкою