1. До уваги користувачів. Для подачі об"яв до розділу "Продам" у Вас повинно бути не менше 50 змістовних повідомлень або не менше року реєстрація на форумі.
    Приховати оголошення
  2. Сайт потребує рекламодавців. Звертайтесь до адміністраторів.

ДАІ МВС України

Тема у розділі 'Юридична підтримка', створена користувачем NPP, 27 бер 2014.

  1. МАГА

    МАГА Старожил

    Дописи:
    2,116
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Рік випуску:
    2011
    Колір:
    кандівайт
    Оскаржуємо показники лазерного вимірювача TruCAM.
    Краматорським міським судом Донецької області визнано лазерний вимірювач швидкості TruCAM незаконним. Судом встановлено, що лазерний вимірювач TruCAM LTI 20/20 був зареєстрований в Державному реєстрі засобів вимірювальної техніки за номером У3197-12, затверджений сертифікатом №UA-MI / 1-2903-2012, виданими Мінекономрозвитку 29.08.2012 року.
    У той же час судом встановлено, що TruCAM LTI 20/20 по номеру У3197-12 є виключеним з Державного реєстру на підставі наказу Мінекономрозвитку від 02.11.2015 року №1362 та сертифікат вимірювань №UA-MI / 1-2903-2012 від 29.08. 2012 року є недійсним ще з 02.11.2015 року. Інші зміни до Державного реєстру не вносилися.
    На підставі викладеного, суд прийшов до висновку, що вимірювання швидкості руху з використанням вимірювача TruCAM LTI20 / 20 є незаконним, а отримані технічні дані по швидкості безпідставні. Отже штрафи, накладені з застосуванням пристрою є неправомірними.
    На цій підставі суд скасував накладений на водія штраф за перевищення швидкості.
     
    adminavto, achtung, trawersa1 та 4 іншим подобається це.
  2. Чилик

    Чилик Старожил

    Дописи:
    2,532
    Область:
    Донецька
    Місто:
    Донецьк
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    инкассатор
    МАГА, А какой он,на треноге или пистолет.
     
  3. МАГА

    МАГА Старожил

    Дописи:
    2,116
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Рік випуску:
    2011
    Колір:
    кандівайт
    ougolj.jpg
    Перше повідомлення: 7 лют 2019

    Нове повідомлення: 16 бер 2019
    Вичерпний перелік підстав для зупинення Вашого ТЗ працівниками ПП:
    ЗУ "Про нацпол"
    Стаття 35. Зупинення транспортного засобу

    1. Поліцейський може зупиняти транспортні засоби у разі:
    1) якщо водій порушив Правила дорожнього руху;
    2) якщо є очевидні ознаки, що свідчать про технічну несправність транспортного засобу;
    3) якщо є інформація, що свідчить про причетність водія або пасажирів транспортного засобу до вчинення дорожньо-транспортної пригоди, кримінального чи адміністративного правопорушення, або якщо є інформація, що свідчить про те, що транспортний засіб чи вантаж можуть бути об’єктом чи знаряддям учинення дорожньо-транспортної пригоди, кримінального чи адміністративного правопорушення;
    4) якщо транспортний засіб перебуває в розшуку;
    5) якщо необхідно здійснити опитування водія чи пасажирів про обставини вчинення дорожньо-транспортної пригоди, кримінального чи адміністративного правопорушення, свідками якого вони є або могли бути;
    6) якщо необхідно залучити водія транспортного засобу до надання допомоги іншим учасникам дорожнього руху або поліцейським або як свідка під час оформлення протоколів про адміністративні правопорушення чи матеріалів дорожньо-транспортних пригод;
    7) якщо уповноважений орган державної влади прийняв рішення про обмеження чи заборону руху;
    8) якщо спосіб закріплення вантажу на транспортному засобі створює небезпеку для інших учасників дорожнього руху;
    9) порушення порядку визначення і використання на транспортному засобі спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв;
    10) якщо зупинка транспортного засобу, який зареєстрований в іншій країні, здійснюється з метою виявлення його передачі у володіння, користування або розпорядження особам, які не ввозили такий транспортний засіб на митну територію України або не поміщували в митний режим транзиту.
    2. Поліцейський зобов’язаний зупиняти транспортні засоби у разі:
    1) якщо є інформація, що свідчить про порушення власником транспортного засобу митних правил, виявлені органами доходів і зборів відповідно до Митного кодексу України, а саме: порушення строків тимчасового ввезення та/або переміщення в митному режимі транзиту іншого транспортного засобу особистого користування, використання такого транспортного засобу для цілей підприємницької діяльності та/або отримання доходів в Україні, розкомплектування чи передачу у володіння, користування або розпорядження такого транспортного засобу особам, які не ввозили такий транспортний засіб на митну територію України або не поміщували в митний режим транзиту;
    2) якщо є інформація, що свідчить про те, що транспортний засіб, який зареєстрований в іншій країні, не зареєстрований в Україні у встановлені законодавством строки чи перебуває на території України з порушенням строків тимчасового ввезення та/або переміщення в митному режимі транзиту, чи використовується для цілей підприємницької діяльності та/або отримання доходів в Україні, чи переданий у володіння, користування або розпорядження особам, які не ввозили такий транспортний засіб на митну територію України або не поміщували в митний режим транзиту.
    3. Поліцейський зобов’язаний поінформувати водія про конкретну причину зупинення ним транспортного засобу з детальним описом підстави зупинки, визначеної у цій статті.


    Нове повідомлення: 24 кві 2019
    Нарушение полицейским процедуры наложения взыскания — повод для его обжалования и отмены в судовом порядке.
    На водителя был наложен штраф за нарушение ПДД.
    Не соглашаясь с действиями полицейского, водитель обжаловал данный штраф в суде. При рассмотрении дела, апелляционный суд констатировал, что привлечению к административной ответственности лица обязательно должна предшествовать НАДЛЕЖАЩЕЕ предусмотренном законом порядке ПОВЕДЕНИЕ полицейских.
    Исследовав в ходе судебного заседания видеозапись с нагрудной камеры патрульного, суд отметил, что патрульный полицейский не представился И НЕ СООБЩИЛ водителю О ПРОВЕДЕНИИ видеозаписи на боди-камеру.
    Кроме этого, были обнаружены и другие нарушения при наложении штрафа, однако в основу судебного решения было положено нарушение ПРОЦЕДУР наложения взыскания.
    ВСУ решением от 03.04.2019 по делу №537 / 1807/17 согласился с доводами предыдущего суда, отметив, что инспектор не представился, не предупредил водителя о проведении видеосъемки и сделал вывод, что наложен штраф незаконно!


    Нове повідомлення: 12 тра 2019
    Із 13 травня на дорогах України працюватиме 100 радарів TruCаm для контролю швидкості.
    Список місць розташування додається.

    Більше читайте тут: https://gordonua.com/ukr/news/socie...-dlja-kontrolju-shvidkosti-spisok-956358.html


    Нове повідомлення: 11 чер 2019
    за порушення правил зупинки на вимогу поліцейського, на водія накладається штраф
    Так, реагуючи на заклик патрульного до зупинки, завжди необхідно пам’ятати про правила дорожнього руху. Інакше ви даєте шанс поліції залучити вас до відповідальності і накласти штрафні санкції.
    Щоб не отримати штраф за порушення зупинки, водію необхідно:
    1. Перед з’їздом на узбіччя потрібно включити сигнал покажчика повороту;
    2. Після зупинки необхідно включити аварійну світлову сигналізацію;
    3. Зупинитися в дозволеному місці (зокрема, заборонено зупинятися на пішохідних переходах і ближче 10 м від них, на перехрестях та ближче 10 м, ближче 30 м від місць зупинки маршруток і т. д.).
    Кожен поліцейський уважно стежить саме за тим, чи правильно водій зупинився, щоб мати додаткові підстави для претензій.
    Якщо зупинка здійснена без дотримання вищезазначених правил, то водій може отримати штраф, навіть якщо до цього підстав для штрафу не було.
     
    MAY, trawersa1, gillmoo та 11 іншим подобається це.
  4. uvagr

    uvagr Перевірений

    Дописи:
    459
    Область:
    Рівненська
    Місто:
    Кузнецовск

Поділитися цією сторінкою