1. До уваги користувачів. Для подачі об"яв до розділу "Продам" у Вас повинно бути не менше 50 змістовних повідомлень або не менше року реєстрація на форумі.
    Приховати оголошення
  2. Сайт потребує рекламодавців. Звертайтесь до адміністраторів.

Готуємо власноруч / Готовим сами.

Тема у розділі 'Хобби', створена користувачем МАГА, 1 кві 2014.

  1. Vipop

    Vipop Команда Клубу Команда форуму

    Дописи:
    6,324
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бровари
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Колір:
    Червоний Дракон
    Напишу, раз вимагаєш :)
    Хотів після проби розказати, але вже нехай.
    Скумбрія маринована.
    1. Свіжоморожена скумбрія - 3шт.
    2. Сіль - 1-2 столових ложки
    3. Цибуля - 3шт.
    4. Морква - 1-2 шт.
    5. Лавровий лист
    6. Перець горошком
    7. Олія рослинна
    8. Цукор - 1 чайна ложка
    9. Оцет - 1 столова ложка
    Розморожуємо скумбрію. 3 штуки.
    Відрізаємо хвости, голови. Промиваємо добре, вичищаємо чорну плівку зсередини.
    IMG_1569.JPG
    Нарізаємо цибулю, моркву кільцями.

    Насипаємо в стакан сіль, цукор, оцет, трошки перцю меленого добавив. Наливаємо води, розмішуємо.
    Мені одного стакана води не вистачило, в процесі підливав ще, вийшло десь півтора - два стакана.
    IMG_1570.JPG
    Нарізаємо рибу кусками.
    Вибираємо посудину (в мене банка 2-х літрова), починаємо укладувати в перемішку цибулю, рибу, лавровий лист, перець горошком, моркву.
    Поливаємо час від часу олією і нашим підготовленим розсолом.
    Все, накриваємо щільно посудину, ставимо в прохолодне місце, чекаємо два дні. Деколи нюхаємо, кажемо А-а-а... і закриваємо. :)
    IMG_1571.JPG
    Смачного!
     
    Skalnik, igoralif, MAY та 8 іншим подобається це.
  2. sa77

    sa77 Досвідчений

    Дописи:
    919
    Область:
    Чернігівська
    Місто:
    Чернігів
    Модель:
    VW Caddy
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    белый
    image.jpg
     
    Vulik, алимбек та Vipop подобається це.
  3. igoralif

    igoralif Новенький

    Дописи:
    58
    Область:
    Одеська
    Місто:
    Одесса
    Модель:
    VW CADDY 1.6
    Потужність, л.с.:
    102
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Красный
    Вот,по просьбе детей,сообразил Тирамису!!!
     

    Вкладення:

    МАГА подобається це.
  4. МАГА

    МАГА Старожил

    Дописи:
    2,116
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Рік випуску:
    2011
    Колір:
    кандівайт
    Рулька запечена під соусом зі смородини.
    1. Чищену рульку залити водою та варити с додаванням солі, перцю, лаврового листа і цибулі - до напівготовності 40 - 60 хв (в залежності від м'яса).
    2. Поки вариться приготувати смородиновий соус:
    - мелений лавровий лист 1 ч/л
    - мелений чорний перець 1 ч/л
    - темний соєвий соус 100 мл
    - давлений часник 5 зуб
    - паприка червона мелена 1ч/л
    - мелений коріандр 0.5 ч/л
    - цукор 1 ст/л
    - перетерта свіжа смородина 100 гр
    - оцет винний 1 ст/л
    (можна використовувати смородинове варення 100 гр - тоді цукор не потрібний)
    3. Витягти рульку, остудити, зробити надрізи і нашпигувати часником, розмарином, зерою, (можна використати китайську суміш "5 спецій"). Дати настоятися 20 хв.
    4. В деко покласти 2 ст/л олії, 2 різані яблука, 100 мл води або темного пивасіка, рульку, яку змастити соусом з усіх боків та запікати в духовці при 200 С - годину. Кожні 20 хв рульку знову змащувати соусом.
    Смак і колір - ппц!!!
    Смачного!!!
    IMG_20170121_172002.jpg
     
    Skalnik, Олеша, soulboy та 4 іншим подобається це.
  5. Vipop

    Vipop Команда Клубу Команда форуму

    Дописи:
    6,324
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бровари
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Колір:
    Червоний Дракон
    Готував сьогодні смажену картоплю. На перший погляд страва проста, але якщо підійти по-чоловічому (жінки це роблять швидкоруч, на автоматі ;) ), то виходить досить смачне блюдо.
    Ну і зафоткав по дорозі, хай буде в темі. Все-таки мабуть національне блюдо.
    До речі недавно спілкувався з голандцем, ледве видавив з нього єдине національне блюдо - якусь горохову похльобку :)
    Картоплю нарізаю полосками, викладаю на розігріту сковорідку з олією. Через 10 хвилин перчимо, нарізаємо цибулю. Цибулі я люблю багато.
    Також добавляю часнику два зубчика. За 5 хвилин до готовності не забути посолити.
    З незвичного - закінчилась у мене олія, поліз до дружини в кухонні шафки, знайшов оливкову олію. В Інтернет - сказали нормально! Тож смаку ще добавило особливого.
    Самі фотки:
    IMG_2071.JPG IMG_2072.JPG IMG_2073.JPG IMG_2074.JPG IMG_2075.JPG IMG_2076.JPG
    Смачного!
     
    Skalnik, МАГА та soulboy подобається це.
  6. 1sad1

    1sad1 Новенький

    Дописи:
    94
    Область:
    Вінницька
    Місто:
    Вінниця
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Білий
    Вже як 4 роки викинув всі тефлонові пательні, та кастрюлі. Купив чавуні і жавжди виходядь чудові страви
     
    Vulik подобається це.
  7. _NVV_

    _NVV_ Учасник

    Дописи:
    100
    Область:
    Київська
    Місто:
    Місто:
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Білий
    Чудо сковородка для загородного отдыха.
    Готовить можно все...
     

    Вкладення:

    • 11.jpg
      11.jpg
      Розмір файлу:
      243.3 КБ
      Переглядів:
      816
    • 22.jpg
      22.jpg
      Розмір файлу:
      245.9 КБ
      Переглядів:
      828
    • 33.jpg
      33.jpg
      Розмір файлу:
      247.2 КБ
      Переглядів:
      819
    • 55.jpg
      55.jpg
      Розмір файлу:
      244.5 КБ
      Переглядів:
      827
    • 66.jpg
      66.jpg
      Розмір файлу:
      244.2 КБ
      Переглядів:
      829
    yseroga та Олеша подобається це.
  8. Vipop

    Vipop Команда Клубу Команда форуму

    Дописи:
    6,324
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бровари
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Колір:
    Червоний Дракон
    Таку сковороду ми всі добре знаємо, не здивуєте.
    В цій темі треба описувати те, що готується на цій посудині! І детальніше!
     
    Чилик та Lvivgaz подобається це.
  9. 1sad1

    1sad1 Новенький

    Дописи:
    94
    Область:
    Вінницька
    Місто:
    Вінниця
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Білий
    Вітаю жарив доперу свиний фартух з морквою та цибулюю, на чавуні пательні. Потім ціею зажаркою заправив горохову кашу. Вийшло дуже смачно, особливо з ялівцевою горілкою власного виробництва.
     
    Чилик, Lvivgaz та Костя подобається це.
  10. МАГА

    МАГА Старожил

    Дописи:
    2,116
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Рік випуску:
    2011
    Колір:
    кандівайт
    Слина вже є...Наступного разу фото, плз...
     
    Чилик та Vipop подобається це.
  11. Олеша

    Олеша Досвідчений

    Дописи:
    560
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.6i (BSF)
    Потужність, л.с.:
    102
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    серый
    Проще простого:
    Лимоны (1-3 кг) очистить от кожуры перекрутить на мясорубке и смешать с сахаром по вкусу. Все.
    *прим: можно с кожурой )))
    -Актуально в зимний период, как профилактика.
    -Просто вкусно в разных вариациях , как десерт.
    *лично пробовал: творог+сметана+сверху добавить !
    ** добавить в молоко 2-3 ложки, очень необычно !
     

    Вкладення:

    Останнє редагування: 9 лют 2017
    Skalnik, Чилик, 1sad1 та 3 іншим подобається це.
  12. 1sad1

    1sad1 Новенький

    Дописи:
    94
    Область:
    Вінницька
    Місто:
    Вінниця
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Білий
    Смачний салат з яловичим серцем
    Половина невеликої капусти,
    Половина відвареного серця, потертого на терці,
    Цибулина,
    Майонез, сіль за смаком.
    Страва смачна проста і корисна.
    Перше повідомлення: 16 лют 2017

    Нове повідомлення: 16 лют 2017
    Горілка.
     

    Вкладення:

    BBWBB, Vipop та МАГА подобається це.
  13. МАГА

    МАГА Старожил

    Дописи:
    2,116
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Рік випуску:
    2011
    Колір:
    кандівайт
    Традиційні налисники до Масляної:
    - 0,5 л холодного молока;
    - 3 яйця;
    - 2 ст.л. цукру (якщо не планується солодка начинка, цукру не треба);
    - сіль (щіпка);
    - 250 гр. борошна (Макфа чи Хуторок)
    Борошно обов'язково просіяти.
    Все збити міксером до однорідної маси без грудочок та відстоювати без руху годину.
    Смажити на добряче розігрітій сковорідці, яку мастити шматочком несоленого сала перед кожним нанесенням тіста.
    Вживати складеними, згорнутими в трюбочку, з медом, ікоркою та ін...
    Можна додати начинку (краще до охолоджених налисників) і обсмажити на вершковому маслі до появи хрусткої скоринки.
    Смачного!
    sushi4.jpg
     
    Usike, Чилик, MAY та 2 іншим подобається це.
  14. 1sad1

    1sad1 Новенький

    Дописи:
    94
    Область:
    Вінницька
    Місто:
    Вінниця
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Білий
    Така ковбаска на великдень
     
    Олеша та МАГА подобається це.
  15. Олеша

    Олеша Досвідчений

    Дописи:
    560
    Область:
    Київська
    Місто:
    Київ
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.6i (BSF)
    Потужність, л.с.:
    102
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    серый
    [​IMG]
     
    vasjka, BBWBB, Usike та 5 іншим подобається це.
  16. Vipop

    Vipop Команда Клубу Команда форуму

    Дописи:
    6,324
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бровари
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Колір:
    Червоний Дракон
    Олеша, зразу ж рецепт давай!
    ;)
     
  17. 1sad1

    1sad1 Новенький

    Дописи:
    94
    Область:
    Вінницька
    Місто:
    Вінниця
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Білий
    Нелья так з ранку
     
    Usike та МАГА подобається це.
  18. BBWBB

    BBWBB Учасник

    Дописи:
    172
    Область:
    Волинська
    Місто:
    Володимир-Волинський
    Модель:
    Caddy Kombi Basis
    Двигун:
    1.9 TDI (BJB)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2005
    Колір:
    синій
    Теща на городі знайшла тархун, збирається до огірків додавати, ось рішив і собі попробувати. В інеті є рецепти з свіжою травою, сухою, з добавленням мяти, лимона і тд., тільки чомусь 50г свіжого тархуну на 1л -42-45% сема, я ж спершу дав 15г, так за добу пахло як копиця сіна.
    Спроба 2. Дві банки по 2л сема, по 2 ст.л з гіркою дрібно нарізаного тархуну, по 1 ст.л фруктози та меду на банку. В одну банку додав невелику гілочку мяти і менше чверті невеликого лимона.
    Пройшло 1,5 доби, вчора заходив товариш, оцінили. Напій вже дуже достойний, приємний, мякий, можна не закусувати (43%). Той, що з мятою та лимоном більш цікавий, товариш сказав - більш жіночий, тільки мяту мабуть пора виймати або ж потрібно було всеж більше дати тархуну, бо і колір ще слабуватий. Загалом дуже задоволений, рекомендую, панове! :good2:
    Колір яскравіший ніж на фото.
     

    Вкладення:

    1sad1 та Костя подобається це.
  19. Костя

    Костя Команда Клубу Команда форуму

    Дописи:
    4,763
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бориспіль
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    6МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Чорна Блискавка
    BBWBB, Злий ви Колєга... Я ледь слиною не вдавився...
    :swoon::swoon::swoon::swoon::swoon::swoon::swoon::swoon::swoon::swoon::swoon:
     
    Чилик та BBWBB подобається це.
  20. Vipop

    Vipop Команда Клубу Команда форуму

    Дописи:
    6,324
    Область:
    Київська
    Місто:
    Бровари
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Колір:
    Червоний Дракон
    Отаке готував вчора, добре б підійшло до того напою ;)

    IMG_3360.JPG
     
    Чилик, MAY, Олеша та 4 іншим подобається це.

Поділитися цією сторінкою