1. До уваги користувачів. Для подачі об"яв до розділу "Продам" у Вас повинно бути не менше 50 змістовних повідомлень або не менше року реєстрація на форумі.
    Приховати оголошення
  2. Сайт потребує рекламодавців. Звертайтесь до адміністраторів.

In vino veritas

Тема у розділі 'Хобби', створена користувачем Matvij, 13 гру 2015.

  1. yseroga

    yseroga Старожил

    Дописи:
    1,363
    Область:
    Полтавська
    Місто:
    Миргород
    Двигун:
    2.0 SDI (BST)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    Белый
    #21
    Точно, я помню была, но эти переходы, постоянно запутываешься, вопрос закрыт, спасибо @AndRi Y KO,
     
    AndRi Y KO подобається це.
  2. Matvij

    Matvij Перевірений

    Дописи:
    353
    Область:
    Волинська
    Місто:
    Луцьк
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    білий
    #22
    Я думаю,что в эту тему хорошо бы добавлять рецепты закусок,а не просто "панимаешь" еды))
     
    yseroga та AndRi Y KO подобається це.
  3. yseroga

    yseroga Старожил

    Дописи:
    1,363
    Область:
    Полтавська
    Місто:
    Миргород
    Двигун:
    2.0 SDI (BST)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    Белый
    #23
    Не знаю как кому ну я люблю закусывать любой напиток (спиртной) этим. За флуд в темке прошу прощения. шашель.jpg
     
    Lvivgaz та Matvij подобається це.
  4. Matvij

    Matvij Перевірений

    Дописи:
    353
    Область:
    Волинська
    Місто:
    Луцьк
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    білий
    #24
    Корней подобається це.
  5. AndRi Y KO

    AndRi Y KO Старожил

    Дописи:
    2,585
    Область:
    Тернопільська
    Місто:
    Тернопіль
    Модель:
    TOYOTA FJ CRUISER
    Потужність, л.с.:
    239
    КПП:
    6АКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    Yellow Blue Buss
    #25
    Закуска до коньяку:

    Лимон порізати доньками посипати
    Перець чорний мелений і накрити
    Сир нарізаний твердий голландський...

    Фото знайшов лише варіації на тему з шоколадом:

    image.jpeg
     
    Matvij подобається це.
  6. yseroga

    yseroga Старожил

    Дописи:
    1,363
    Область:
    Полтавська
    Місто:
    Миргород
    Двигун:
    2.0 SDI (BST)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    Белый
    #26
    Рецепт неплохой но не соглашусь с этим
    1. Соль (примерно 4-5 ч.л.). Вкусы, скажу сразу, у всех разные, я лично ничего на столе не досаливаю, даже яйца или помидоры никогда не солю. Два химических состава, натрий и хлор, составляющие соль, хорошего для организма ничего не дают, а косточки до артрозов подпортят. Не будем говорить о том, что соль просто необходима, без нее никак нельзя и т. д. А вот недосоленный шашлык будет очень некстати, поэтому его нужно хорошо и правильно посолить.

    Солить нужно не посредственно перед тем как Вы одеваете мясо на шампур и это не ИХМО, а рецептура приготовления мяса Кавказцами, а в остальном можно мариновать в том кто что любит.
     
    Kyzmuch, Олеша та Matvij подобається це.
  7. Matvij

    Matvij Перевірений

    Дописи:
    353
    Область:
    Волинська
    Місто:
    Луцьк
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    білий
    #27
    Добрий вечір всім шанувальникам прикольних і смачних напоїв.
    Вчора і сьогодні був випробуваний новий і смачний напій швидкого приготування.
    Називається хріновуха.(швидка)
    Для приготування треба
    0,5 розведеного спирту міцн.45% обо самогон,на крайняк пляшка горілки
    40гр хрону
    20гр свіжого імбиру
    1ст.ложка меду
    1 ст. ложка лимонного соку
    1дрібка солі

    на дрібну тертку перетираємо хрон і імбир,поливаємо лимонним соком,лишаємо на 5 хв.
    в літрову банку закидаємо мед,сіль,і суміш імбиру з хроном
    заливаємо алкоголем,бовтаємо 5хв.
    даємо перепочити 5 хв.
    проціджуємо.
    пробуємо,хвалимо себе і пригощаємо близьких і рідних нам людей.
    смак дуже приємний,різкуватий при споживанні першого келишка,і надзвичайно тепло-гарячий в грудях
    народ в шоці...вимагають добавки))другий келишок не хочеться закушувати-запивати))
    попередження-дуже п"янке,але на ранок спецефектів німа)
    подобається жінкам(сам був в шоці)
    кум(лікар)казав,що дуже помічна штука для профілактики простудних захворювань в невеликих кількостях(відро,ну може два(с)))
    Споживайте помірно))
    Перше повідомлення: 14 лют 2016

    Нове повідомлення: 7 бер 2016
    Підгледів на одному з сайтів бабський напій,сьогодні забовтав,скоштував.Вердикт-свіженько смачно,дружині сподобався.
    Тому можна завтра на стіл ставити,робіть,не лінуйтесь,встигните і парочку балів в карму від бабсів отримаєте))
    Називається напій банановий,класичний.
    Для пригодування треба
    1,5 середнього банана
    2 білка курячих
    пів банки згущеного молока
    150мл магазинного молока
    200гр горілки(я додав віски,смачніше)
    Блендером в літровій банці взбиваемо банани,потім додаємо всі інгрідієнти по черзі і взбиваємо після додавання кожного з них.Виходить майже 1 літр прикольного пойла.Смачного,не забуваємо себе хвалити.))
    Вітайте Ваших жінок))


    Нове повідомлення: 7 бер 2016
    Усьо...тест драйв пройшов бананово-прикольний)))
    Дівчата кричали-дайте нам того кльового йогурту))))
     
    Олеша, Garik7208, no name та 7 іншим подобається це.
  8. Nabludatel

    Nabludatel Назавжди з нами

    Дописи:
    723
    Область:
    Харківська
    Місто:
    Харків
    Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2005
    Колір:
    белый
    #28
    блин, вроде всё просто, нужно завтра попробовать проделать , а где вообще спирт берут , если нужно купить к примеру ?
     
  9. Matvij

    Matvij Перевірений

    Дописи:
    353
    Область:
    Волинська
    Місто:
    Луцьк
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    білий
    #29
    Я покупаю на нашем Луцком спиртзаводе по 70грн за литр(это уже новая цена,минимум 5 л.).Спирт класса Экстра.
    Могу заказать для всех своих.Если Збаражский спирт,то дешевле,я брал по 50грн,но хуже Луцкого.
     
    Nabludatel подобається це.
  10. Nabludatel

    Nabludatel Назавжди з нами

    Дописи:
    723
    Область:
    Харківська
    Місто:
    Харків
    Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2005
    Колір:
    белый
    #30
    нужно узнать у нас сколько он стоит. вроде спирт завод так же имеется.
    Всё . пошел за сгущёнкой и коньяком, опробую сегодня
    Перше повідомлення: 8 бер 2016

    Нове повідомлення: 8 бер 2016
    очень не плохо, очень, жене сюрприз понравился, вот только коньяк нужно малой крепости брать, или спирт.


    Нове повідомлення: 10 кві 2016
    Парни, подкидывайте проверенные рецепты из спирта, купил уже , сделал яично банановый коктейль, и ореховую настойку , спирт ещё остался для быстрых экспериментов. Жду рецептов.
     
    Matvij та RMX подобається це.
  11. yseroga

    yseroga Старожил

    Дописи:
    1,363
    Область:
    Полтавська
    Місто:
    Миргород
    Двигун:
    2.0 SDI (BST)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2006
    Колір:
    Белый
    #31
    Вот простой рецептик: 50 на 50 (вода - спирт), немножко соды, лимонной кислоты и сахара и :dance3::dance4:
     
  12. andromeda73

    andromeda73 Учасник

    Дописи:
    245
    Область:
    Полтавська
    Місто:
    Лубни
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BSU)
    Потужність, л.с.:
    75
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    красный
    #32
    Брал когда то тоже спирт - привозят с Червонозаводское (Лохвица). Но там сам спиртзавод стоит уже давно, а откуда этот спирт туда прут, неизвестно. После этого спиртагана череп на утро - треск, и выхлоп на километр. Перестал. Пару месяцев назад дружбан пригласил на процесс перегона сэма, дает нюхать банку с данным продуктом - запаха сэма ноль. Да, послевкусие остается, но продукт обалденный.
    Вообщем, никогда не думал, что буду самогонщиком, даже для себя, хотя батяня помница гнал (не бухарь), все тогда наверное гнали. Но я тот сэм переносить на вкус не мог, да и вообще любой самогон. Конечно пил, но не то пальто, водка с магазина гораздо лучше.
    Ну и понеслось, ютуб в помощь, работа - сам, но к сварщику-аргонщику и токарю обращался. Цена изделия на сегодня 1300грн., но КУБ - достал на шару. Результат (процесс в летней кухне): DSC05566-1.jpg
    После двойного перегона с отбором голов, тела и хвостов, углевания (о чем наши отцы и деды даже не слышали), получается достойный продукт. Дал жене на дегустацию - не определила, что сэм)). конечно , это не спирт, не водка, как на меня. Это на аппарате, что в посте№12 можно спирт получить, но цена там я думаю - пол моего кэда))).
    Итак, за водкой в магазин больше не хожу....
     
    BBWBB та Matvij подобається це.
  13. Matvij

    Matvij Перевірений

    Дописи:
    353
    Область:
    Волинська
    Місто:
    Луцьк
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    білий
    #33
    Це сталось.Спробував зварити пиво,точніше медове пиво,обо простіше-медовуху.Рецепт ду-у-у-уже давній.Але все вийшло,або майже вишло.Кароч,я не дочекався кінцевого терміну дозрівання пива,вирішив скоштувати-медовеньке,в міру гірчинка від хмелю,пінка супер,але саме пиво ще недозріле,або як кажуть пивовари-зелене,а я вже від півторачки...нє,соррі,від трьох пінт пива,вже синій))
    Рецепт не складний,всі інгрідієти можна купити в просторах тирнета(посилання в кінці рецепта),єдине,важко було здибати каструлю з нержавійки великого об"єму.А купити просто для експеримента-дуже дорого.
    Що треба для варки
    Мед натуральний 1л
    Хміль альфа кислотність 4,5% 10гр
    Дріжжі пивні (інші ніззя,бо вийде брага) верхового бродіння 5гр
    Вода(хороша) 8л.
    Фруктоза
    Ємкість з гідрозатвором для бродіння,каструля з нержавійки для варки(можна на крайняк поливану,алюмінієву-НІЗЗЯ)
    йод для дезенфекції
    пластикові або скляні пляшки


    Починаймо.
    Доводимо до кипіння воду(8л)
    Вливаємо мед(якщо густий,попередньо розтопити в водяній бані)
    Інтенсивно перемішуємо
    Варимо 60хв на малому вогні знімаючи пінку.
    долити воду до рівня початкового.
    Додати хміль.
    Перших 30 хв пінку не знімати.
    Потім можна знімати,варити ще 30хв.
    Тримати об"єм води сталим,доливаючи кип"яток
    Каструлю з варивом чим швидше охолодити(я в ванній кімнаті мучався) до температури 18-20 градусів (Це дуже важливо!!!)
    Відфільтрувати вариво через стерильну марлю в ємкість для бродіння.(можна лити з висоти 1-1,5 метра,для насиченості киснем)
    Додати дріжжі,перемішати.
    Усьо.Закриваємо ємкість,ставимо гідрозатвор.Лишаємо бродити в теплі,23-26 градусів,перепади температури небажані.
    Бродити починає швидко,чекаємо 7-10днів,до закінчення бродіння.
    Готуйте пляшки.(я брав пластикові)
    В кожну пляшку сипите 1ч.ложки фруктози на 1 л. варива(можна цукор,але ліпше фруктозу),заливаєте вариво, закорковуєте і лишаєте при кімнатній температурі мінімум на тиждень.Потім в холод на тижня три для дозрівання(я не втримався,(тиждень)
    Коштуйте.Терпіння Вам.
    Я особисто через днів 10 куплю раків і гукну кумів)))


    http://homebeer.com.ua/
     
    Vipop подобається це.
  14. Nabludatel

    Nabludatel Назавжди з нами

    Дописи:
    723
    Область:
    Харківська
    Місто:
    Харків
    Модель:
    VW CADDY
    Рік випуску:
    2005
    Колір:
    белый
    #34
    на днях, выпил приготовленный по выше рецепту, бейлис, он простоял около 3 месяца в холодильнике, с выдержкой, на вкус как натуральный бэйлис, спирты стали не такие явные , мягкий. В начале , как приготовишь свежий , всё же чувствуются спирты, а при выдержке они уходят, но свойств своих не теряют.
     
    Matvij подобається це.
  15. Marek

    Marek Учасник

    Дописи:
    120
    Область:
    Львівська
    Місто:
    Львів
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    Потужність, л.с.:
    105
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2007
    Колір:
    Сірий метал
    #35
    Попалась мені колись дуже цікава книжечка про виробництво вина "ВИРІБ ВИН ОВОЧЕВИХ (простим способом (без машин)". Підручник для селян. Автор Іван Филипчак (галицький педагог, письменник, громадський діяч і краєзнавець) , котрого НКВД в 1944 році знищили. Написана спеціально доступно для людей.Кому цікава тема виготовлення домашнього вина прочитайте - не пошкодуєте. Знадобиться чи ні, але настрій собі піднімете. Написана давно, тому якщо деякі слова вам невідомі - поясню.
     

    Вкладення:

    Matvij подобається це.
  16. Matvij

    Matvij Перевірений

    Дописи:
    353
    Область:
    Волинська
    Місто:
    Луцьк
    Модель:
    VW CADDY
    Двигун:
    1.9 TDI (BLS)
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2008
    Колір:
    білий
    #36
    Добрий вечір всім шанувальникам саморобних алкогольних смаколиків.Зроблений і віпробуваний мною і моїми Кумами новий(для мене) рецепт чоловіччого напою.За основу можна взяти самогон(хороший),розведений спирт,або на крайняк горілку.
    Взято рецепт з форуму самогонщиків.
    Для приготування 3-ьох літрів Вам знадобиться
    3 л. самогону або розведеного спирту
    перлова крупа 50 гр
    кмин 10 гр
    кориандр 12 гр
    мед 2-3 ст. ложки

    перловку обсмажити на сковорідці до легкого рум"янця,половину зняти ,решту досмажити до кольору кави.Охолодити.Крупу і спеції змішати з алкоголем,витримати 3 тижні(перебовтувати кожен день),процідити,розлити по пляшках,дати відпочити 1 тиждень.Покоштуйте охолодженим,похваліть себе))
    Смак приємний,запах самогону перебивається,мед пом"якшує.Запах чорного хліба.Добре йде за столом з жирною їжею.
    Перше повідомлення: 19 лис 2016

    Нове повідомлення: 19 лис 2016
    Зробив креслення домашньої пивоварки...віддам для прорахування ціни.Якщо після її оголошення не здохну,викладу на форумі,після реалізації і першої варки пива.
    p.s. Після Кумського розпивання медовухи,куми на мене агряться-не можуть пити магазинне)))
     
    Garik7208, Чилик та Lvivgaz подобається це.
  17. Voyager

    Voyager Досвідчений

    Дописи:
    572
    Область:
    Закарпатська
    Місто:
    Ужгород
    Модель:
    2KAA32
    Двигун:
    2.0 SDI (BST)
    Потужність, л.с.:
    70
    КПП:
    5МКПП
    Рік випуску:
    2007
    Колір:
    Z4 / C9Z black-magic
    #37
    Я вже давненько магазинне не можу пити. Тільки крафт. Благо є двоє друзів, які варять пиво.
    Сьогоднішній спонсор вечору - Дикий хміль
    [​IMG]
     
    Matvij подобається це.

Поділитися цією сторінкою